Lees de Officiële Beschrijving

Over McGeorge

McGeorge leidt advocaten op voor grote en kleine advocatenkantoren, overheidsinstellingen en zakelijke juridische afdelingen in Californië, over de Verenigde Staten en over de hele wereld. Dit is ons kenmerk sinds 1924 en is nu meer dan ooit tevoren.

Terwijl de wereld kleiner en complexer wordt, antwoordt McGeorge door onze studenten rigoureus te trainen voor leidinggevende posities in de wereldeconomie van de 21e eeuw.

116970_RS49113_McGeorgePhotoshoot2162.jpg

Ons succes is gebouwd op een vooraanstaande faculteit, hoogwaardige studenten, geëngageerde en betrokken alumni en een mooie, ruime campus met ultramoderne klaslokalen en studentenfaciliteiten.

Maar het is ook gebouwd op een visie. McGeorge is een instituut in beweging, een dynamische rechtsschool die verandert en groeit om de uitdagingen van de wereldeconomie aan te gaan en de advocaten op te leiden die de leiders van morgen zullen zijn.

117054_McGeorgeCommencement20177.jpg

Waarom kiezen voor McGeorge? Omdat je op succes voorbereid zult zijn:

Faculteit

 • 45 voltijdse en 50 deeltijdse hoogleraren die op hun vakgebied nationale en internationale bekendheid hebben verworven.
 • Faculteitsleden die in de afgelopen vijf jaar 30 boeken hebben gepubliceerd, een van de hoogste totalen van de rechtsscholen in het land.
 • Hoogleraren die een belangrijke functie hebben gehad in de overheid, toonaangevende advocatenkantoren en alle segmenten van de industrie en die onze studenten echte kennis bijbrengen.
 • De inspirerende aanwezigheid van de Amerikaanse hooggerechtshof-assistent Anthony M. Kennedy (Ret.), Ons langst bestaande lid van de faculteit.

116971_RS49033_McGeorgePhotoshoot282.jpg

academici

 • De beste internationale zakelijke wetgeving in het Westen
 • Top-gerangschikt trial advocacy en geschillenbeslechting programma's
 • Gerenommeerd Californisch en federaal overheidsrecht en beleidsprogramma
 • De intensiteit van de instructie, met 43% meer uren boven de ABA-vereiste voor de JD-graad
 • Nadruk op schrijven, met twee volle jaren schrijflessen.
 • Een balans tussen theoretisch onderwijs en praktijkgerelateerde vaardigheidstraining.

Het aantal aanvragers met LSAT-scores in het 80% of hoger bereik is meer dan verdubbeld.

115338_115324_McGeorgeCampus201498.jpg

Klik hier voor de virtuele rondleiding op de campus

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of the Pacific

De LLM in Amerikaanse wetgeving en beleid is specifiek ontworpen voor internationale advocaten of afgestudeerden in het recht die een algemene inleiding tot de Amerikaans ... [+]

De LLM in Amerikaanse wetgeving en beleid is specifiek ontworpen voor internationale advocaten of afgestudeerden in het recht die een algemene inleiding tot de Amerikaanse wet willen. U zult de grondslag van de Amerikaanse wetgeving bestuderen en bereid zijn kennis van Amerikaanse wetgeving aan werknemers en klanten te tonen.

Programma HoogtepuntenErvaar cursussen met JD-studenten die directe observatie van Amerikaanse advocaattraining mogelijk makenWerk samen met de directeur van Graduate en International Programs om je cursus aan te passen en je te kwalificeren voor een bartoetsBestudeer de grondslag van het Amerikaanse recht om voorbereid te zijn om kennis van Amerikaans recht aan werknemers en klanten te tonenToegang hebben tot McGeorge's brede basis van alumni van over de hele wereldWord lid van een gemeenschap van rechtenstudenten, faculteiten en alumni en ontvang speciale hulp bij het aanpassen aan het studentenleven in de Verenigde Statenleerplan... [-]
Verenigde Staten Sacramento
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of the Pacific

De LLM in Transnational Business Practice leidt advocaten op om te oefenen op het gebied van internationaal ondernemingsrecht. De opleiding bereidt advocaten verder voor ... [+]

De LLM in Transnational Business Practice leidt advocaten op om te oefenen op het gebied van internationaal ondernemingsrecht. De opleiding bereidt advocaten verder voor op een loopbaan in de wereldeconomie.

Een hoogtepunt van het programma is een toegang tot het McGeorge Global Center for Business

Programma HoogtepuntenPraktische ervaring opdoenGeniet van lessen met JD-studentenProfiteer van de expertise van de faculteit op het gebied van internationaal rechtWerk samen met de directeur van GraduateToegang hebben tot McGeorge's brede basis van alumni die werkzaam zijn bij internationale advocatenkantoren in meer dan 40 landenWord lid van een gemeenschap van rechtenstudenten, McGeorge-faculteit en alumni, en ontvang speciale hulp bij het aanpassen aan het studentenleven in de Verenigde Staten... [-]
Verenigde Staten Sacramento
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Elena Smirnova — Choosing the McGeorge LLM Program

Helmo Weiss Student

Thais Gomes Doki Student

Address
Sacramento Campus, 3200 Fifth Ave.
CA 95817 Sacramento, Californië, Verenigde Staten