Lees de Officiële Beschrijving

Massachusetts School of Law missie is om een ​​academisch rigoureus betaalbaar juridisch onderwijs met nadruk op ethiek, belangenbehartiging, leiderschap en professionele vaardigheden. MSLAW biedt een toegankelijk en betaalbaar juridisch onderwijs aan de leiders van morgen in de wet, het bedrijfsleven en technologie die een bijdrage leveren aan hun gemeenschap als pleitbezorgers, advocaten en leiders. Advocaten hebben een aanzienlijke invloed op onze samenleving en MSLAW bereidt haar afgestudeerden om die macht te gebruiken om hun klanten te helpen en het verkrijgen van de maatschappelijke vooruitgang die een graad in de rechten van oudsher heeft verstrekt.

Om haar missie te volbrengen, Massachusetts School of Law brengt een diverse groep van geleerden, rechters, deskundige artsen en andere professionals om personen te voorzien van alle achtergronden een strenge, professioneel voordelig, betaalbaar juridisch onderwijs, zodat ze hun leven kunnen verbeteren en beter van dienst zijn gemeenschappen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Juris Doctor

Massachusetts School of Law

Een Juris Doctor graad is niet alleen een professionele graad in de rechten. Het verkrijgen van een JD graad is de stichting die een wereld van mogelijkheden opent in de ... [+]

Juris Doctor

De Massachusetts School of Law biedt een hoge kwaliteit, praktisch en betaalbaar juridisch onderwijs. Rolling opnames worden aangeboden en LSAT is niet vereist. Massachusetts School of Law biedt laagste collegegeld in vergelijking met een wet school in New England.

Programma Beschrijving:

Een Juris Doctor graad is niet alleen een professionele graad in de rechten. Het verkrijgen van een JD graad is de stichting die een wereld van mogelijkheden opent in de wereld van het recht, het bedrijfsleven, en talloze andere beroepen. Op Massachusetts School of Law, heeft u de mogelijkheid om uw Juris Doctor richten op verschillende aspecten van het recht, zoals het bedrijfsleven, burgerrechten, crimineel, internationaal, persoonlijk letsel, en nog veel meer.... [-]

Verenigde Staten Andover
September 2019
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands