Manchester Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM

Het is mijn duidelijke eer om u te verwelkomen in Manchester Community College.

MCC is gewijd aan u te voorzien van de kwaliteit van levenslang leren ervaringen die de basis voor wat u beslist te doen in de toekomst zal bieden, of dat is het bevorderen van je opleiding, waarbij op een nieuwe baan of het verbeteren van uw sociale en culturele mogelijkheden.

Veel van onze studenten gaan over te dragen aan de regionale en nationale vier jaar hogescholen en universiteiten, zoals de Connecticut State universiteiten, de Universiteit van Connecticut, de Universiteit van Massachusetts, Trinity College en Howard University. Andere studenten kiezen om zich inschrijven in gespecialiseerde programma's voor te bereiden op een loopbaan in een groot aantal organisaties en bedrijven.

Onze co-curriculaire activiteiten, die onze clubs en organisaties, fitness programma's en service leermogelijkheden behoren, zal u met een rijke holistische omgeving waarin u uw doelen na te streven.

In onze steeds veranderende kenniseconomie, gebied werkgevers werken met ons om trainingen en educatieve programma's aan te passen aan vaardigheden zittende werknemer te werken.

We hebben een credit gratis professionele ontwikkeling en verrijking cursussen voor volwassenen en special interest programma's voor kinderen en tieners, zoals Junior Culinary Camp, Engineer Dat! and Girls Take Charge.

Sommige ingezetenen komen om MCC alleen aan onze kunst, muziek en andere culturele evenementen te genieten. En, als onderdeel van onze inspanningen voor duurzaamheid, we hebben zelfs een Farmers 'Market voor de lokale telers en handelaren die honderden mensen trekt elke week.

Leren is een reis die het potentieel heeft om uw intellectuele nieuwsgierigheid te bevredigen en u voorzien van nieuwe manieren van denken over de wereld om ons heen heeft - het kan uw dromen te vervullen. Het is een reis die niet een doel heeft, hoewel je zal zeker verdien je beloningen met een certificaat of diploma als dat je doel.

Dit is uw college. Het is een plek waar je duurzame relaties met een diverse en toegewijde groep van individuen die uw interesse in het leren te delen zullen vormen. Docenten, medewerkers en bestuurders op het college zijn altijd beschikbaar om u te helpen langs de weg naar je doelen. Ons primaire doel is om je te helpen je hoogste potentieel te bereiken.

Beste wensen,

Gena Glickman, Ph.D. President

Locaties

Manchester

Address
Manchester Community College, Great Path
CT 06040 Manchester, Connecticut, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden