Loyola University New Orleans College of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Meer dan 100 jaar van academici, rechtvaardigheid en service.

In 1914, het Loyola College of Law opende haar deuren en is sindsdien het openen van de hoofden van de toekomstige wet professionals. Hier, in de zalen en lokalen van Uptown New Orleans campus van het college, verder we de jezuïet traditie van academische discipline, streven naar gerechtigheid, en dienstbaarheid aan anderen door middel van onze ABA-geaccrediteerde burgerlijke en common law-programma's. Federale rechters, provinciale en lokale politici, advocatenkantoor partners, corporate advocaten, en leidinggevenden-ze allemaal begonnen hun illustere wet carrière met een Loyola onderwijs. Aan het begin van de tweede eeuw, kijken we uit naar het opleiden van de volgende generatie van juridische professionals inzetten voor het gebruik van de wet om een ​​verschil te maken in de wereld.

College of Law aan de Loyola University New Orleans van Loyola University on Vimeo.

ACADEMICS

Begin hier. Gaan overal.

We weten dat de studenten hun eigen unieke pad. Dat is de reden waarom de Loyola College of Law biedt een schat aan mogelijkheden om de doelstellingen van elke student past.

Wij zijn een van de weinige scholen in het land dat de leerplannen in zowel burgerlijke als common law biedt, zodat u opties van het beoefenen van de wet in Louisiana, in het hele land, of over de hele wereld. Drie joint degree-programma's en negen certificaten gespecialiseerde gebieden zal u de kennis en referenties die u nodig hebt om de aard van de wet die u het meest interesseert de praktijk geven. En omdat we weten dat voor sommige studenten gaan naar de wet school full-time is geen optie te wijten aan de eisen van het leven, bieden wij part-time dag en nacht programma's, zodat je je diploma kunt krijgen op uw voorwaarden.

Degree Programs

 • Juris doctoraat
 • LL.M. in de Verenigde Staten Law
 • Individuele Studie LL.M. voor USJD Afgestudeerden

Gecombineerde Degree Programs

 • Juris Doctor (JD) / Master of Business Administration (MBA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Public Administration (MPA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Urban and Regional Planning

Certificate Programs

 • Certificate in burgerlijk recht en Common Law
 • Certificaat in het milieurecht
 • Certificate in International Legal Studies
 • Certificate in Law, Technology, and Entrepreneurship
 • Certificate in Social Justice
 • Certificate in de fiscaliteit Law
 • Certificate in Immigratie en Burgerschap Law and Practice
 • Certificate in Health Law

Law Clinic

Stuart H. Smith Law Clinic en het Centrum voor Sociale Rechtvaardigheid

Waarom New Orleans?

New Orleans is een bruisende stad op zijn eigen, en de juridische gemeenschap is net zo actief. Een aantal regionale en nationale bedrijven hebben kantoren in New Orleans, zoals veel grote, middelgrote en boutique advocatenkantoren gevestigd in Louisiana.

Het College of Law biedt veel verschillende gebieden van de focus naar een diverse bevolking van bedrijven, ondernemers, milieubelangen, entertainers, lokale en federale overheden, militaire behoeften internationale belangen, gezinnen en de gemeenschap in het algemeen te dienen.

New Orleans is ook een belangrijk centrum voor de federale en nationale rechtsstelsels. Op het niveau van de staat, is het de thuisbasis van de Louisiana Supreme Court, de Louisiana Vierde Circuit Court of Appeals, en tal van rechtbanken met civiele en strafrechtelijke jurisdictie. Op federaal niveau, het is de thuisbasis van de Verenigde Staten vijfde Circuit Court of Appeals en de United States District Court voor het Eastern District van Louisiana, evenals verschillende federale administratieve rechtbanken.

New Orleans, met zijn tradities en spannende landschap, fungeert als de perfecte achtergrond voor het leren en werken in de richting van rechtvaardigheid.

musea

New Orleans is de thuisbasis van een aantal top-notch musea, waaronder The National World War II Museum, The New Orleans Museum of Art, het Ogden Museum van Zuidelijke Kunst, het Centrum voor Hedendaagse Kunst in New Orleans, The Cabildo.

festivals

Enkele van 's lands meest unieke en populaire festivals zijn gevestigd in New Orleans, met inbegrip van Mardi Gras, het New Orleans Jazz and Heritage Festival, de Voodoo Music + Arts Experience, French Quarter Festival, en tientallen meer.

muziek

Hoewel New Orleans is al lange tijd beschouwd als de Amerikaanse epicentrum van Jazz en Blues muziek, de stad beschikt over meer dan 80 live muziek locaties die gastheer voor folk, Cajun, funk, rock en R & B muziek.

Eten

New Orleans is de natie de ultieme culinaire smeltkroes! Ruim 1.000 restaurants overspannen de Greater New Orleans gebied. Of u nu op zoek bent naar Creoolse en Cajun specialiteiten, traditionele zuidelijke huisgemaakte gerechten, cutting-edge gastronomische hoogstandjes, Europese stijl tarief, of de meest verse zeevruchten in het zuiden, zult u zeker vinden in de Big Easy.

sport-

The Crescent City is de thuisbasis van de New Orleans Saints NFL football team, de New Orleans Pelicans NBA basketball team, de New Orleans Zephyrs AAA honkbal team, en het team New Orleans Jesters National Premier League Soccer. Voor een volledige lijst van New Orleans sportteams en evenementen, kunt u terecht op www.sportsnola.com.

Bezoek

Wij nodigen u uit om Loyola University New Orleans College of Law te ontdekken in eigen persoon. Neem contact op met Tori Luwisch aan een individu of groep bezoek infosessie om de bezienswaardigheden en geluiden van Loyola en New Orleans ervaren plannen.

Locaties

New Orleans

Address
526 Pine Street,
70118 New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden