Istituto Marangoni - Miami

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Het Design District, een van de meest opbeurende gebieden van Miami, is de afgelopen decennia gestegen tot wereldwijde faam als een belangrijke bestemming voor kunst, design en mode. Eens deel uitmakend van Buena Vista en de naburige Wynwood en de Upper East Side-gebieden, herbergt het District nu meer dan 130 kunstgalerieën, creatieve en architecturale showrooms van topklasse, luxe modehuizen, antiquairs, restaurants en cafés.

Als onderdeel van deze jonge en opwindende gemeenschap, brengt Istituto Marangoni zijn modieuze finesse over aan opkomende trendgerichte talenten die hun creativiteit willen uiten terwijl ze belangrijke industriële vaardigheden leren in zijn 21.900sq / ft gebouw, in het hart van het Miami Design District (MDD) ).

Met een hooggekwalificeerd academisch team dat Europese docenten en prominente lokale professionals combineert, biedt de School een tweejarige Associate of Arts in Fashion Studies, vierjarige Bachelors of Arts-cursussen in Fashion Design, Fashion Styling en Fashion Business, een Masters in Fashion

De school is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van studenten, docenten en personeel. De klaslokalen zijn uitgerust met geavanceerde technologische en audiovisuele apparatuur om studenten een uitstekende educatieve ervaring te bieden.

De school beschikt over verschillende klaslokalen, waaronder:

 • Ontwerp klaslokalen: ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze studenten aan tekenen en ontwerpen.
 • Pattern-cutting studios: waar onze Fashion Design-cursussen plaatsvinden. De studio's zijn uitgerust met naaimachines, strijkijzers en mannequins, naast andere functies om hands-on, ervaringsgericht leren te verbeteren.
 • Theorie klaslokalen: waar face-to-face instructie en lezingen plaatsvinden.
 • Computerlabs: Uitgerust met de beste computermachines en -software om onze studenten toegang te bieden tot een groot aantal bronnen.

Academisch team

Zeker, er is niemand meer geschikt dan experts die gepassioneerd zijn door de echte wereld van mode en design om een ​​eerste klas begeleiding te bieden voor mode- en ontwerponderwijs.

Sinds de oprichting in 1935, richtte Istituto Marangoni zich op de combinatie van ervaring in de industrie en academische accumulatie samen met een mix van creativiteit in ontwerpstudio's en een goed begrip van de behoeften van de echte markt. Als gevolg hiervan heeft de school een groot aantal professionele docenten ontwikkeld en met succes gerekruteerd. Behalve toonaangevende vaste docenten, tientallen ontwerpers, fotografen, stylisten en bedrijfsleiders zoals Armani, Versace, Gucci, Dolce

Zulke professionals slaan de handen ineen met Istituto Marangoni om tal van projecten uit te voeren en tegelijkertijd studenten te verrijken met hun eerste kennis van moderne modebedrijven, ontwerpstudio's, adviesbureaus, uitgeversbureaus, onder anderen. Deze professionals brengen een onmetelijke waarde in het leven van onze studenten, die een grondig inzicht verwerven in bedrijfsspecificaties in de mode- en ontwerpindustrie terwijl ze hun professionele netwerken versterken.

Missie en doelen

Om uit te blinken als een centrum van professioneel en creatief leren in de mode-, kunst- en design-industrie en om internationale industrieën te ondersteunen door getalenteerde Istituto Marangoni Miami-studenten van over de hele wereld te ontwikkelen. We streven ernaar om deze missie te bereiken door:

 • Het aanbieden van een uitgebreide en gedetailleerde educatieve portfolio.
 • Het bereiken van de academische normen met moderne en dynamische curricula gericht op resultaten.
 • Het integreren van de geest van 'Italianess' in de ervaring van studenten op een dagelijkse basis door middel van zowel curricula als de schoolervaring.
 • Het vieren van het wereldwijde en multiculturele bereik van de Italiaanse cultuur via mode, kunst en design.
 • Ondersteunen en ontwikkelen van het potentieel van ons docenten en administratief personeel, door middel van constante en stipte training.
 • Istituto Marangoni Miami plaatsen in het centrum van de mode-, kunst- en designculturen, met de ondersteuning en samenwerking van het gevestigde netwerk van Istituto Marangoni van internationale schoollocaties in de belangrijkste culturele hoofdsteden van de wereld: Milaan, Firenze, Parijs, Londen, Shanghai * en Shenzhen * (* Trainingscentra).
 • Verdere versterking van historische en recente verbindingen met de belangrijkste bedrijven en persoonlijkheden in de luxe mode-, kunst- en designmarkt.

Sinds 1935 is dit de missie van Istituto Marangoni, beginnend met mode en uitbreiding tot design- en modewereld, altijd met het doel diegenen die Istituto Marangoni-instituten, scholen en centra kiezen voor hun training te bieden om zichzelf creatief uit te drukken. Tegenwoordig maken alle Istituto Marangoni-scholen deel uit van een gevestigd en erkend esthetisch laboratorium met een Europese stijlcultuur met een specifiek Italiaanse inscriptie.

Visie

In de voetsporen van Istituto Marangoni's internationale netwerk van scholen en trainingscentra over de hele wereld in het verbeteren van talenten sinds 1935, is de visie van Istituto Marangoni Miami om altijd in het centrum van stijl te staan, om studentenambities en dromen te stimuleren door creativiteit en innovatie, om creatieve industrieën te ondersteunen wereldwijd, en om een ​​solide en multidisciplinaire aanpak te bieden voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsoplossingen in de wereld van mode, design en kunst.

Locaties

Miami

Istituto Marangoni - Miami

Telefoonnr.
+1(305)424-9434