Lees de Officiële Beschrijving

Mission Statement

De Indiana University Robert H. McKinney School of Law woont op de campus van de stedelijke onderzoeks- en gezondheidswetenschappen in Indiana. Als de enige rechtenschool in onze bruisende hoofdstad, zetten we ons in voor toegankelijkheid, betaalbaarheid, diversiteit en uitmuntendheid in openbaar juridisch onderwijs. De McKinney School of Law dient haar studenten en de samenleving als een centrum van juridische opvoeding en wetenschappelijk onderzoek. Onze studenten volgen een rigoureuze studie die wordt ondergedompeld in een omgeving van openbare dienstverlening en betrokkenheid van de gemeenschap. Door een volwassen gevoel van integriteit en een bewustzijn van een zich voortdurend ontwikkelende advocatuur te bevorderen, stellen we studenten in staat te slagen als burgers, professionals en leiders.

Internationale erkenning

The IU McKinney LL.M. Het programma is onlangs erkend door de International Jurist die het heeft genoemd op drie van zijn prestigieuze LL.M. Programmalijsten:

 • Carrièremogelijkheden
 • Beste Law School-ervaring
 • Beste waarde

Verklaring van onderwijsdoelstellingen

Een afgestudeerde van McKinney zal voorbereid zijn om:

 • Voortbouwen op een bestaande basis van juridische kennis en vaardigheden om te slagen in de gekozen loopbaan van de afgestudeerde;
 • Oefen een professioneel oordeel en vervul ethische verantwoordelijkheden;
 • Bewijs een hoge mate van competentie in juridische analyse, redenering, onderzoek en schrijven;
 • Demonstreer scherpzinnigheid in mondelinge communicatie in de wettelijke context;
 • Dienen als een leider of bijdragende teamlid in professionele omgevingen;
 • Overgang gemakkelijk naar de advocatenpraktijk of een andere overheid, non-profit of private sector werkgelegenheid;
 • Gebruikmaken van een netwerk van professionele relaties; en
 • Waardeer dat excellentie als advocaat individuele, levenslange inspanning vereist.

Waarom IU McKinney Law?

De beslissing nemen over waar je een juridische opleiding volgt, zal de rest van je leven beïnvloeden. Bij McKinney Law denken we dat je de best mogelijke mix van theoretische gronding en praktische training, hard werken en plezier zult vinden in een uitdagende maar toch ondersteunende omgeving.

We bieden academische excellentie en professionele kansen:

Fantastic Faculty: Professors at McKinney Law zijn experts op hun interessegebied en staan te popelen om je te helpen wettelijke concepten te beheersen en te leren 'denken als een advocaat'. De meesten hebben professionele werkervaring in de wet voorafgaand aan het lesgeven, zodat je cursussen theoretische en praktische kennis van de wet. Neem contact op met de faculteit om uw academische ambities en carrièredoelen te bespreken!

Rigoureus en innovatief curriculum: nadat je het fundament van je juridische opleiding hebt voltooid in je eerste jaar, zijn er een verscheidenheid aan cursussen op het hoogste niveau in populaire gebieden, evenals 120 keuzevakken per jaar, inclusief kleine seminars en hypermoderne onderwerpen. Bekijk al onze cursusaanbiedingen.

Ervaringsleren: al doende leren is een essentieel onderdeel van moderne juridische educatie. Bij IU McKinney krijgt u voldoende gelegenheid om praktische juridische ervaring op te doen. We bieden zeven live-client-klinieken, een moot-gerechtshof, juridische beoordelingen, vaardigheidstrainingen, pro bono-werk en een breed scala aan uitbestedingen en stages. Kijk hoe je de wet in de praktijk kunt brengen. Als de enige rechtsschool in de hoofdstad hebben onze studenten voorrang bij het vinden van geavanceerde mogelijkheden.

In het centrum van alles: onze locatie in het metropool Indianapolis, het hart van de deelstaatregering en het bedrijfsleven, verbetert alles over de studentenervaring. Dit is een van de veiligste, meest in het oog springende steden in het land. Sport, kunst, groene ruimten, musea, winkelen en nog veel meer wachten op u in de Circle City.

Betaalbaarheid en Generous Scholarship Funding: volledige geschatte kosten voor ons programma zijn te vinden op onze website . De lage kosten van ons openbare schoolgeld in combinatie met de lage kosten van levensonderhoud in Indianapolis en genereuze beurzen maken IU McKinney vaak een betaalbare en aantrekkelijke optie voor internationale studenten.

Ondersteunende atmosfeer: onze vriendelijke faculteit en personeel, om nog te zwijgen van onze 10.000-plus alumni (ontmoet een aantal van hen) die wereldwijd werken in een verscheidenheid van sectoren en beroepen, willen dat je slaagt en we zullen ons best doen om te zien dat je dat doet!

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

LLM

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

We hebben geconstateerd dat studenten vaak in het programma komen en niet zeker weten welk nummer voor hen het beste is, dus je wordt toegelaten tot de LL.M. programma en ... [+]

Praktische werkervaringen tegen een fractie van de kosten

Ben je op zoek naar een spannende en eersteklas onderwijservaring? Maak van IU McKinney de volgende stop op weg naar een succesvolle juridische carrière. Gerangschikt door de

vertegenwoordigt het beste van wat een Amerikaanse LL.M. kan aanbieden. Dit is wat sommige van onze huidige studenten en alumni te zeggen hebben:

Onze locatie in het centrum - in het hart van de deelstaatoverheid en het bedrijfsleven - verbetert alles over de studentenervaring en is de drijvende reden achter ons succes bij studenten en academici. Als de enige rechtenstudent in de hoofdstad, profiteren onze studenten elk semester van meer dan 350 externe / stagemogelijkheden, variërend van federale en overheidsgouvernementele functies tot grote en niche advocatenkantoren en zakelijke functies.... [-]

Verenigde Staten Indianapolis
August 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

LLM program

Day in the life

IU McKinney Law Program on Law and State Government

Online program

General Info

Intro to Indy

Legal writing

IU Robert H. McKinney School of Law
Address
Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225
Indianapolis, Indiana, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 317-274-8523