George Washington University, Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Sinds zijn eerste klas in 1865, heeft de George Washington University Law School enkele van de beste geesten voortgebracht over het spectrum van juridische beurzen.

Die traditie gaat nog steeds door, omdat afgestudeerden van GW Law de kennis en vaardigheden gebruiken die ze hier opdoen om de kritieke juridische gesprekken van onze tijd te beïnvloeden. De school is geaccrediteerd door de American Bar Association en is een charterlid van de Association of American Law Schools. De Law School bevindt zich op de GW-campus in de binnenstad, bekend als Foggy Bottom.

Geschiedenis

In de eerste jaren van de Republiek, toen de nieuwe hoofdstad van het land niet meer was dan een kleine verzameling openbare gebouwen gescheiden door weilanden, adviseerde president George Washington het Congres om een ​​nationale universiteit op te richten op de zetel van de regering.

Zijn doel was om toekomstige generaties ambtenaren op te leiden en daarmee een nationale identiteit te smeden op basis van 'principes die vriendelijk zijn voor de republikeinse regering en voor de ware en echte vrijheden van de mensheid'. Hij liet in zijn testament 50 aandelen in de Potowmack Canal Company achter voor de begiftiging van een universiteit 'waarnaar de fortuinjongeren en talenten uit alle delen van de wereld kunnen worden gestuurd voor de voltooiing van hun opleiding in alle takken van beleefde literatuur- in kunst en wetenschappen - bij het verwerven van kennis in de principes van de politiek

Hoewel het tientallen jaren zou duren voordat de naamloze universiteit van George Washington zou worden opgericht door een Congresakte, was de George Washington University Law School - opgericht in 1865 - de eerste rechtenstudie in het District of Columbia. Tegenwoordig blijft de school de ambities van de eerste president van het land belichamen.

DC

De eerste rechtenstudie in de hoofdstad

Studenten hebben ongeëvenaarde kansen om te leren van deskundige docenten en vooraanstaande bezoekers en om stages, stagiairs en werkgelegenheid na te streven, allemaal terwijl ze genieten van de levendige cultuur, het nachtleven en dineren in de stad.

Met een geschiedenis van meer dan 145 jaar in het hart van Washington, DC, is het leven op de George Washington University Law School onlosmakelijk verbonden met het leven van de omliggende gemeenschap. Onze campus ligt op slechts vier blokken van het Witte Huis en binnen handbereik van de Wereldbank, het ministerie van Justitie, het ministerie van Buitenlandse Zaken, federale en lokale rechtbanken en talloze non-profit en niet-gouvernementele organisaties. GW-rechtenstudenten hebben ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren van deskundige docenten en vooraanstaande bezoekers en om stages, stageplaatsen en werkgelegenheid na te streven, allemaal terwijl ze genieten van de levendige cultuur, het nachtleven en dineren in de stad.

121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

Van de decaan

Welkom bij GW Law!

De George Washington University Law School, opgericht in 1865, is een van de grootste, meest gerenommeerde en diverse leden van de juridische academie. Ik nodig je uit om onze campus en gemeenschap te verkennen om een rechtenschool te ontdekken die diep geworteld is in traditie, zeer reageert op veranderingen in de juridische opleiding en de advocatuur en volledig toegewijd is aan het produceren van impactvolle advocaten en transformerende ideeën. Studenten komen naar GW Law omdat ze de wereld willen veranderen, en ze studeren af als professionals bereid zijn om te schrijven, pleiten, innoveren, creëren en de hoogste idealen van recht en rechtvaardigheid nastreven.

Wanneer u onze website bezoekt, ziet u de vele manieren waarop onze instelling van wereldklasse studenten voorbereidt op de realiteit van de wereldwijde juridische markt. GW Law ligt in het hart van de hoofdstad van ons land en combineert uitstekende juridische instructies met innovatieve programmering en volop mogelijkheden voor stages, externe stages, mentorschap en netwerken.

Een faculteit van wereldklasse. De kern van de GW Law-ervaring is een robuuste pedagogie die wetenschap, doctrine en praktijk combineert. Het helpen van onze studenten om invloedrijke advocaten te ontwikkelen is een vooraanstaande faculteit die niet alleen veel geciteerde boeken en artikelen publiceert, maar ook actief het juridische landschap hervormt. Onze nationaal en internationaal erkende hoogleraren zijn regelmatig betrokken bij geschillen voor het Amerikaanse Hooggerechtshof, internationale tribunalen en andere rechtbanken. Ze bieden ook deskundig commentaar aan de nieuwsmedia, getuigen op Capitol Hill, dienen als adviseurs voor verschillende regeringen en oefenen vele andere activiteiten uit die het academische leven van de school verrijken.

Waar wet wordt gemaakt. GW Law is geografisch perfect gepositioneerd om een unieke Washingtoniaanse juridische educatieve ervaring te bieden. Onze locatie - in het centrum van nationaal en internationaal recht, topambtenaren van het Hooggerechtshof - staat toe dat belangrijke figuren uit Washington onze klaslokalen bezoeken, conferenties op onze campus bijwonen en jaarlijks meer dan 100 speciale evenementen op onze rechtenschool spreken.

Real-World ervaring. Onze betrokken studenten zijn divers, ondersteunend, creatief, innovatief en hardwerkend. Bij GW Law bieden we onze studenten een diepgaande reeks mogelijkheden om te studeren, te verkennen, te debatteren en om juridische en juridische principes in de klas en in de echte wereld in vraag te stellen. Veel studenten nemen deel aan GW's Jacob Burns Community Legal Clinics, die cliënten in echte gevallen vertegenwoordigen onder facultair toezicht. Ze nemen ook deel aan belangenbehartigingswedstrijden, door de student uitgegeven juridische tijdschriften, pro bono-projecten en honderden veldplaatsingen bij overheidsinstanties en vooraanstaande nationale en internationale instellingen in de regio Washington.

De wereld veranderen. We hopen dat je zult overwegen om deel uit te gaan maken van onze community. Ik moedig je aan om dieper te graven en te leren wat GW Law de ideale bestemming maakt om de vaardigheden te verwerven waarmee je de wereld kunt veranderen. Bezoek ons persoonlijk om onze faciliteiten te bezichtigen en een beter idee te krijgen van wie we zijn, wat we doen en hoe u zich kunt aanmelden om met ons mee te doen. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op onze rechtenfaculteit.

Warm,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Interim Dean, Vice Provost voor facultaire zaken en hoogleraar rechten

Locaties

Washington

Address
H Street Northwest,2000
20052 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden