Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Sinds zijn eerste klas in 1865, heeft de George Washington University Law School enkele van de beste geesten voortgebracht over het spectrum van juridische beurzen.

Die traditie gaat nog steeds door, omdat afgestudeerden van GW Law de kennis en vaardigheden gebruiken die ze hier opdoen om de kritieke juridische gesprekken van onze tijd te beïnvloeden. De school is geaccrediteerd door de American Bar Association en is een charterlid van de Association of American Law Schools. De Law School bevindt zich op de GW-campus in de binnenstad, bekend als Foggy Bottom.

Geschiedenis

In de eerste jaren van de Republiek, toen de nieuwe hoofdstad van het land niet meer was dan een kleine verzameling openbare gebouwen gescheiden door weilanden, adviseerde president George Washington het Congres om een ​​nationale universiteit op te richten op de zetel van de regering.

Zijn doel was om toekomstige generaties ambtenaren op te leiden en daarmee een nationale identiteit te smeden op basis van 'principes die vriendelijk zijn voor de republikeinse regering en voor de ware en echte vrijheden van de mensheid'. Hij liet in zijn testament 50 aandelen in de Potowmack Canal Company achter voor de begiftiging van een universiteit 'waarnaar de fortuinjongeren en talenten uit alle delen van de wereld kunnen worden gestuurd voor de voltooiing van hun opleiding in alle takken van beleefde literatuur- in kunst en wetenschappen - bij het verwerven van kennis in de principes van de politiek

Hoewel het tientallen jaren zou duren voordat de naamloze universiteit van George Washington zou worden opgericht door een Congresakte, was de George Washington University Law School - opgericht in 1865 - de eerste rechtenstudie in het District of Columbia. Tegenwoordig blijft de school de ambities van de eerste president van het land belichamen.

DC

De eerste rechtenstudie in de hoofdstad

Studenten hebben ongeëvenaarde kansen om te leren van deskundige docenten en vooraanstaande bezoekers en om stages, stagiairs en werkgelegenheid na te streven, allemaal terwijl ze genieten van de levendige cultuur, het nachtleven en dineren in de stad.

Met een geschiedenis van meer dan 145 jaar in het hart van Washington, DC, is het leven op de George Washington University Law School onlosmakelijk verbonden met het leven van de omliggende gemeenschap. Onze campus ligt op slechts vier blokken van het Witte Huis en binnen handbereik van de Wereldbank, het ministerie van Justitie, het ministerie van Buitenlandse Zaken, federale en lokale rechtbanken en talloze non-profit en niet-gouvernementele organisaties. GW-rechtenstudenten hebben ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren van deskundige docenten en vooraanstaande bezoekers en om stages, stageplaatsen en werkgelegenheid na te streven, allemaal terwijl ze genieten van de levendige cultuur, het nachtleven en dineren in de stad.121473_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg

Van de decaan

Welkom bij GW Law!

De George Washington University Law School, opgericht in 1865, is een van de grootste, meest gerenommeerde en diverse leden van de juridische academie. Ik nodig je uit om onze campus en gemeenschap te verkennen om een rechtenschool te ontdekken die diep geworteld is in traditie, zeer reageert op veranderingen in de juridische opleiding en de advocatuur en volledig toegewijd is aan het produceren van impactvolle advocaten en transformerende ideeën. Studenten komen naar GW Law omdat ze de wereld willen veranderen, en ze studeren af als professionals bereid zijn om te schrijven, pleiten, innoveren, creëren en de hoogste idealen van recht en rechtvaardigheid nastreven.

Wanneer u onze website bezoekt, ziet u de vele manieren waarop onze instelling van wereldklasse studenten voorbereidt op de realiteit van de wereldwijde juridische markt. GW Law ligt in het hart van de hoofdstad van ons land en combineert uitstekende juridische instructies met innovatieve programmering en volop mogelijkheden voor stages, externe stages, mentorschap en netwerken.

Een faculteit van wereldklasse. De kern van de GW Law-ervaring is een robuuste pedagogie die wetenschap, doctrine en praktijk combineert. Het helpen van onze studenten om invloedrijke advocaten te ontwikkelen is een vooraanstaande faculteit die niet alleen veel geciteerde boeken en artikelen publiceert, maar ook actief het juridische landschap hervormt. Onze nationaal en internationaal erkende hoogleraren zijn regelmatig betrokken bij geschillen voor het Amerikaanse Hooggerechtshof, internationale tribunalen en andere rechtbanken. Ze bieden ook deskundig commentaar aan de nieuwsmedia, getuigen op Capitol Hill, dienen als adviseurs voor verschillende regeringen en oefenen vele andere activiteiten uit die het academische leven van de school verrijken.

Waar wet wordt gemaakt. GW Law is geografisch perfect gepositioneerd om een unieke Washingtoniaanse juridische educatieve ervaring te bieden. Onze locatie - in het centrum van nationaal en internationaal recht, topambtenaren van het Hooggerechtshof - staat toe dat belangrijke figuren uit Washington onze klaslokalen bezoeken, conferenties op onze campus bijwonen en jaarlijks meer dan 100 speciale evenementen op onze rechtenschool spreken.

Real-World ervaring. Onze betrokken studenten zijn divers, ondersteunend, creatief, innovatief en hardwerkend. Bij GW Law bieden we onze studenten een diepgaande reeks mogelijkheden om te studeren, te verkennen, te debatteren en om juridische en juridische principes in de klas en in de echte wereld in vraag te stellen. Veel studenten nemen deel aan GW's Jacob Burns Community Legal Clinics, die cliënten in echte gevallen vertegenwoordigen onder facultair toezicht. Ze nemen ook deel aan belangenbehartigingswedstrijden, door de student uitgegeven juridische tijdschriften, pro bono-projecten en honderden veldplaatsingen bij overheidsinstanties en vooraanstaande nationale en internationale instellingen in de regio Washington.

De wereld veranderen. We hopen dat je zult overwegen om deel uit te gaan maken van onze community. Ik moedig je aan om dieper te graven en te leren wat GW Law de ideale bestemming maakt om de vaardigheden te verwerven waarmee je de wereld kunt veranderen. Bezoek ons persoonlijk om onze faciliteiten te bezichtigen en een beter idee te krijgen van wie we zijn, wat we doen en hoe u zich kunt aanmelden om met ons mee te doen. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op onze rechtenfaculteit.

Warm,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Interim Dean, Vice Provost voor facultaire zaken en hoogleraar rechten

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


George Washington University, Law School

De generaal LL.M. programma stelt de student in staat om zijn of haar eigen studie te ontwerpen om een aantal kwesties in de Amerikaanse wetgeving te onderzoeken. ... [+]

LLM-programma's

Kandidaten voor een master in de rechten kunnen een algemeen studieprogramma volgen, dat individueel kan worden aangepast.

Alle kandidaten voor de LLM-graad moeten in totaal 24 credit-uren voltooien, inclusief cursuswerk dat voldoet aan de schriftelijke werkvereiste. Degenen die werken voor een gespecialiseerde opleiding moeten het minimaal vereiste aantal uren in cursussen volgen die hieronder voor dat programma worden vermeld. Gerelateerde cursussen worden aanbevolen voor het resterende cursuswerk.

Algemeen LLM-programma

Regisseur: E. Hammond

De generaal LL.M. programma stelt de student in staat om zijn of haar eigen studie te ontwerpen om een aantal kwesties in de Amerikaanse wetgeving te onderzoeken. Studenten die werken voor de generaal LL.M. moet overleggen met de senior geassocieerde decaan voor academische zaken en de aangewezen scriptieadviseur om een uitgebreid studieprogramma op te stellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de student. Studenten willen misschien hun studie concentreren op een of meer gebieden, zoals grondwettelijk recht, strafrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht of gezondheidsrecht, maar kunnen cursussen kiezen uit alle gebieden van het curriculum. Scriptie (6690-91) en een minimum van 20 studiepunten zijn vereist. Als van het proefschrift wordt afgezien, zijn er 4 extra credits nodig, waaronder twee op basis van een onderzoeksrapport. Het onderzoekspaper dat wordt gebruikt om aan de vereiste van het geschreven werk te voldoen, moet ten minste 8.000 woorden lang zijn en afgestudeerden in de Amerikaanse rechten moeten een minimaal cijfer B behalen.... [-]

Verenigde Staten Washington
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
George Washington University, Law School

Het milieu- en energierechtsprogramma van de George Washington University, opgericht aan het begin van het moderne tijdperk van de milieuwetgeving, loopt al bijna 50 jaar ... [+]

Overzicht

Het milieu- en energierechtsprogramma van de George Washington University, opgericht aan het begin van het moderne tijdperk van de milieuwetgeving, loopt al bijna 50 jaar voorop in het veldonderwijs. In de afgelopen tien jaar is het programma uitgebreid om onze focus op energiewetgeving te vergroten, nieuwe klassen toe te voegen en het Sustainable Energy Initiative te creëren. Tegenwoordig wordt het programma aanzienlijk uitgebreid om de volgende generatie milieu- en energieadvocaten de middelen te bieden die ze nodig hebben om de lokale, nationale en internationale uitdagingen aan te gaan waarmee de planeet en haar bewoners worden geconfronteerd, waaronder klimaatverandering, uitputting van de visserij, luchtvervuiling, water schaarste en het ontwikkelen van nieuwe energiebronnen.... [-]

Verenigde Staten Washington
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
George Washington University, Law School

Alle kandidaten voor de LLM-graad moeten in totaal 24 credit-uren voltooien, inclusief cursuswerk dat voldoet aan de schriftelijke werkvereiste. ... [+]

Overzicht

Een minimum van 16 credit-uren van de volgende cursussen, inclusief 2 studiepunten beoordeeld op basis van een onderzoekspaper, is vereist. Voor niet-Amerikaanse rechtenstudenten moet het curriculum verplicht zijn voor bedrijven (6250), tenzij ze eerder gelijkwaardig cursuswerk hebben voltooid. Voor zowel Amerikaanse als niet-Amerikaanse rechtenstudenten kunnen bedrijven worden meegeteld voor de vereiste van 16 studiepunten voor Business en Finance.

Het onderzoekspaper dat wordt gebruikt om aan de vereiste van het geschreven werk te voldoen, moet ten minste 8.000 woorden lang zijn en afgestudeerden in de Amerikaanse rechten moeten een minimaal cijfer B behalen. Voor studenten die ervoor kiezen om een scriptie te schrijven, zijn scriptie (6690-91) en minimaal 12 studiepunten in het vakgebied vereist.... [-]

Verenigde Staten Washington
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
George Washington University, Law School

De George Washington University Law School is al meer dan honderd jaar toonaangevend op het gebied van intellectueel eigendom en studiebeurzen. Toen GW Law in 1895 een Ma ... [+]

Overzicht

De George Washington University Law School is al meer dan honderd jaar toonaangevend op het gebied van intellectueel eigendom en studiebeurzen. Toen GW Law in 1895 een Master of Patent Law-programma oprichtte, hadden alumni al de patenten voor Bell's the phone, Mergenthaler's de linotypemachine en Eastman's roll-filmcamera, naast honderden andere uitvindingen, en tientallen meer alumni hadden gewerkt in het Octrooibureau. In de tussenliggende eeuw heeft GW Law haar expertise op het gebied van octrooirecht versterkt met complementaire sterke punten op het gebied van auteursrechten, handelsmerken, communicatie, computer- en internetregulering, elektronische handel en genetica en geneeskunde.... [-]

Verenigde Staten Washington
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
George Washington University, Law School

Cliënten eisen dat hun advocaten bekwaam zijn in internationaal en vergelijkend recht. Transactionele advocaten moeten over complexe internationale contracten kunnen onde ... [+]

Dit programma staat op de vijfde plaats in het land door US News

Peer-beoordelingsscore: 4,2 van de 5

Georgetown University staat op nummer 14 in Best Law Schools en op nummer 1 in deeltijdrecht. Scholen worden gerangschikt op basis van hun prestaties op basis van een reeks algemeen aanvaarde indicatoren van excellentie.

Internationaal recht kan betrekking hebben op multinationale organisaties, internationale rechtbanken en tribunalen en humanitaire kwesties. Veel programma's bieden ook mogelijkheden voor studie in het buitenland. Dit zijn de beste internationale rechtsprogramma's. De score van elke school geeft de gemiddelde score weer op een schaal van 1 (marginaal) tot 5 (uitstekend), op basis van een enquête onder academici van vergelijkbare instellingen.... [-]

Verenigde Staten Washington
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
George Washington University, Law School

Dit oefenterrein is geëvolueerd met de toegenomen connectiviteit van de wereld door het gebruik van moderne technologie en cyberspace en de bijbehorende groeiende kwetsba ... [+]

Overzicht

Dit oefenterrein is geëvolueerd met de toegenomen connectiviteit van de wereld door het gebruik van moderne technologie en cyberspace en de bijbehorende groeiende kwetsbaarheden van fysieke en cyberdreigingen. Cursussen in dit praktijkgebied verkennen het gebruik van internet en technologieën, evenals geavanceerde cyberactoren en natiestaten en hoe ze kwetsbaarheden exploiteren, informatie en geld stelen, en methoden ontwikkelen om essentiële diensten te verstoren, vernietigen of bedreigen. Het veld omvat een wet op het gebruik van het beveiligen van de kritieke cyberinfrastructuur, cyberinbreuken, strijdkrachten en inlichtingenoperaties in het buitenland, terrorismebestrijding, binnenlandse veiligheid, crisisbeheer, congrescontrole en geheime informatie. De twee basisonderzoeken zijn National Security Law en Cybersecurity Law and Policy. De resterende gevorderde cursussen gaan dieper in op kwesties die aan bod komen in de enquêtecursussen.... [-]

Verenigde Staten Washington
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
George Washington University, Law School

Naarmate de wereldmarkt vloeibaarder en meer geïntegreerd wordt, wordt kennis van internationale en vergelijkende openbare aanbestedingen steeds belangrijker. De evolutie ... [+]

Sinds 1960 biedt GW een rigoureus curriculum dat het interdisciplinaire bereik van overheidsopdrachten omvat. Vandaag is de jaarlijkse acquisitie van diensten, leveringen en bouw van de federale overheid goed voor meer dan $ 500 miljard. Overheids- en lokale overheidsopdrachten dragen aanzienlijk bij aan het volume van overheidsopdrachten en de bijbehorende juridische praktijkmogelijkheden. Naarmate de wereldmarkt vloeibaarder en meer geïntegreerd wordt, wordt kennis van internationale en vergelijkende openbare aanbestedingen steeds belangrijker. De evolutie van de Wereldhandelsorganisatie heeft geleid tot een nieuwe dialoog over de rol van overheidsopdrachten voor zowel ontwikkelingslanden als ontwikkelde landen. Ons gevarieerde cursusaanbod en onze deskundige fulltime en aanvullende faculteit ondersteunen de toekomstige leiders en beleidsmakers in de acquisitiegemeenschap hier en in het buitenland.... [-]

Verenigde Staten Washington
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
George Washington University, Law School

Een succesvolle advocaat - of hij nu een procesadvocaat is of niet - moet vaardigheden beheersen die verband houden met het proces, onderhandelen, schikken, bemiddelen en ... [+]

procesvoering

Een succesvolle advocaat - of hij nu een procesadvocaat is of niet - moet vaardigheden beheersen die verband houden met het proces, onderhandelen, schikken, bemiddelen en alternatieve geschillenbeslechting - inclusief internationale geschillenbeslechting. Het proces voor geschillenbeslechting en geschillenbeslechting van de George Washington Law School daagt studenten uit om de wetgevingsvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren die nodig zijn voor een effectieve vertegenwoordiging in de complexe rechtspraktijk van vandaag, terwijl ze de mogelijkheid krijgen om die vaardigheden in praktijk te brengen.

GW Law is toegewijd aan het verstrekken van uitgebreide instructie in professionele vaardigheden en waarden, inclusief academische mogelijkheden in en buiten het klaslokaal voor Juris Doctor-graadkandidaten en een geavanceerde cursus van afgestudeerde studie in het Master of Laws Program in Litigation and Dispute Resolution. Het curriculum vormt een aanvulling op de theoretische studie van de wet met feitelijke ervaring in het interviewen van cliënten; memorie en moties opstellen, voorbereiden en indienen; feiten onderzoeken; verschijnen voor overheidsinstanties; bemiddelen; arbitreren; en het voeren van processen voor rechters en jury's. Dit alles speelt zich af in het hart van de juridische gemeenschap van Washington, DC, op slechts enkele minuten van tientallen belangrijke nationale en internationale organisaties. Die nabijheid betekent dat GW Law-studenten niet alleen professionele juridische vaardigheden leren, maar ze ook op een zinvolle manier gebruiken.... [-]

Verenigde Staten Washington
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
H Street Northwest,2000
20052 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten