Lees de Officiële Beschrijving

Sinds zijn eerste klas in 1865, heeft de George Washington University Law School enkele van de beste geesten voortgebracht over het spectrum van juridische beurzen.

Die traditie gaat nog steeds door, omdat afgestudeerden van GW Law de kennis en vaardigheden gebruiken die ze hier opdoen om de kritieke juridische gesprekken van onze tijd te beïnvloeden. De school is geaccrediteerd door de American Bar Association en is een charterlid van de Association of American Law Schools. De Law School bevindt zich op de GW-campus in de binnenstad, bekend als Foggy Bottom.

Het belangrijkste GW Law-complex bevindt zich in 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052.

In een oogopslag

The George Washington University Law School, opgericht in 1865, is de oudste wetsschool in Washington, DC. De school is geaccrediteerd door de American Bar Association en is een charterlid van de Association of American Law Schools. De Law School bevindt zich op de GW-campus in de binnenstad, bekend als Foggy Bottom. Het belangrijkste GW Law-complex bevindt zich in 2000 H Street, NW, Washington, DC 20052.

Studenten Lichaam

De rechtsschool heeft een totale inschrijving van ongeveer 2000 studenten. Ongeveer 1.400 studenten zitten in de voltijdafdeling voor de JD-graad en 300 zijn ingeschreven in de deeltijddivisie. 300 studenten, velen uit het buitenland, volgen een universitaire studie.

alumni

De George Washington University Law School heeft meer dan 24.000 levende alumni, van wie er ongeveer 150 rechters zijn die op lokale, staats- en federale banken werken, waaronder 10 rechters op de hoogste rechtscolleges van de staat. De Law School is een van de prominente alumni, de overleden John Foster Dulles, de overleden J. William Fulbright, en de overleden Amerikaanse senator Daniel K. Inouye (JD '52); voormalig procureur-generaal William P. Barr (JD '77), voormalig minister van Financiën John W. Snow (JD '67), en de Amerikaanse senator Harry Reid (JD '64), drie voormalige Revenue Service Commissioners en vele prominente leiders in bedrijfsleven, industrie en overheid.

Degree-programma's

 • JD fulltime
 • LLM in Business and Finance Law
 • LLM in energie- en milieuwetgeving
 • LLM in milieuwetgeving
 • LLM in Government Procurement Law
 • LLM in overheidsopdrachten en milieuwetgeving
 • LLM in Intellectual Property Law
 • LLM in International and Comparative Law
 • LLM in International Environmental Law
 • LLM in geschillenbeslechting en geschillenbeslechting
 • LLM in National Security Law
 • Algemeen LLM
 • SJD op verschillende gebieden

Joint Degree-programma's

 • JD / Master of Business Administration
 • JD / Master of Public Administration
 • JD / Master of Public Policy
 • MA in Internationale Zaken
 • MA in internationale ontwikkelingsstudies
 • MA in International Trade and Investment Policy
 • MA in International Science and Technology Policy
 • MA in Beveiligingsbeleidsstudies
 • MA in Midden-Oosten Studies
 • MA in wereldwijde communicatie
 • MA in Aziatische studies
 • MA in Europese en Euraziatische studies
 • MA in Latijns-Amerikaanse en hemisferische studies
 • JD / MA in vrouwenstudies
 • JD / MA in Public Policy met een concentratie in vrouwenstudies
 • JD / MA in History met een focus op Amerikaanse juridische geschiedenis
 • JD / Master in de volksgezondheid
 • LLM / Master in de volksgezondheid
 • LLM / MA in geschiedenis met een focus op Amerikaanse rechtsgeschiedenis

Geschiedenis

In de eerste jaren van de Republiek, toen de nieuwe hoofdstad van het land niet meer was dan een kleine verzameling openbare gebouwen gescheiden door weilanden, adviseerde president George Washington het Congres om een ​​nationale universiteit op te richten op de zetel van de regering.

Zijn doel was om toekomstige generaties ambtenaren op te leiden en zo een nationale identiteit te smeden gebaseerd op 'principes die vriendelijk zijn voor de republikeinse regering en voor de ware en oprechte vrijheden van de mensheid'. Hij liet in zijn testament 50 aandelen in de Potowmack Canal Company achter voor de schenking van een universiteit 'waartoe de jeugd van fortuin en talenten uit alle delen daarvan zou kunnen worden gezonden voor de voltooiing van hun opvoeding in alle takken van beleefde literatuur- in kunst en wetenschappen - kennis verwerven over de principes van de politiek

Hoewel het tientallen jaren zou duren voordat de naamloze universiteit van George Washington zou worden opgericht door een Congresakte, was de George Washington University Law School - opgericht in 1865 - de eerste rechtenstudie in het District of Columbia. Tegenwoordig blijft de school de ambities van de eerste president van het land belichamen.

Waarom GW Law?

Waarom zou je voor GW Law kiezen? We zullen u vijf redenen geven, voor starters.

Uitzonderlijk juridisch onderwijs

GW Law studenten worden onderwezen door wetenschappers van wereldklasse en doorgewinterde beoefenaars. Met meer dan 275 keuzevakken kunnen onze studenten een brede maar diepgaande verkenning van de wet uitvoeren. We investeren in het succes van elke student door middel van sterke academische en persoonlijke ondersteuning, waaronder mentorschap, netwerken en persoonlijke begeleiding, waarbij de nadruk ligt op het helpen van studenten bij het vinden van de rechtsgebieden die het best bij hun interesses passen.

Ideale locatie in Washington, DC

Onze locatie in het hart van Washington, DC, plaatst onze studenten in het centrum van de meest dynamische juridische en beleidsactiviteiten in de Verenigde Staten. Het Witte Huis, de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, Big Law on K Street en het Amerikaanse Hof van Beroep voor het Federal Circuit liggen op loopafstand van de campus. Een korte rit met de Metro, die een handig station op de campus heeft, laat studenten 's ochtends ruzie bij het Supreme Court horen en komt die middag terug voor lessen.

Hands-on leermogelijkheden

Vanwege onze nabijheid van nabijgelegen rechtbanken, bedrijven, non-profit, overheids- en internationale instanties profiteren onze studenten van het hele jaar door externe outsourcing bij deze instellingen. Onze adjunctfaculteit bestaat bovendien uit leidende beoefenaars van deze naburige instellingen.

Collegiale gemeenschap

We staan ​​bekend als een levendige en boeiende gemeenschap, een waar een professor Contracts een student kan helpen bij een zomerbaantje - zelfs als die student op zoek is naar een functie in een ander rechtsgebied. Onze studenten stralen samenwerking uit, geen competitie, dus ze voelen zich vrij om de contouren van een klas te delen of elkaar te helpen zich voor te bereiden op competities in de rechtszaak.

Master of Laws

De graduate-programma's bij GW Law halen kracht uit hun nauwe relatie met het JD-programma. Met uitzondering van het programma voor procesvoering en geschillenbeslechting, dat beperkt is tot LLM-graadkandidaten, volgen doctoraatstudenten cursussen met JD-studenten en de resulterende uitwisseling van ideeën is gunstig voor beide groepen. Graduate studenten kunnen traditioneel gedoceerde cursussen combineren met diepgaande seminars, stages, vaardigheidstrainingen en klinische ervaring voor een alomvattende benadering van juridisch onderwijs. Voltijdse faculteitsleden in elk gespecialiseerd gebied bieden instructie, academisch advies en thesisbegeleiding.

Alle afstudeerprogramma's van GW profiteren van de locatie van de rechtsschool in Washington, DC, die toegang biedt tot ongeëvenaarde academische mogelijkheden, evenals de vele vooraanstaande deskundige beoefenaars, overheidsfunctionarissen en rechters die op adjunct-basis lesgeven.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

LLM

GW Law | George Washington University

Met het algemene LLM-programma kan de student zijn of haar eigen studie ontwerpen om een ​​reeks problemen in de Amerikaanse wetgeving te onderzoeken. ... [+]

Met het algemene LLM-programma kan de student zijn of haar eigen studie ontwerpen om een ​​reeks problemen in de Amerikaanse wetgeving te onderzoeken. Studenten die werken aan de algemene LLM moeten overleggen met de senior associate dean voor academische zaken en de aangewezen thesis adviseur om een ​​uitgebreid studieprogramma op maat van de specifieke behoeften van de student te ontwerpen. Studenten kunnen hun studie willen concentreren op een of meer gebieden, zoals grondwettelijk recht, strafrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht of gezondheidszorg, maar kunnen cursussen selecteren uit alle delen van het curriculum. Thesis (6690-91) en een minimum van 20 credits zijn vereist. Als het proefschrift wordt afgewezen, zijn een extra 4 studiepunten, waaronder twee gescoorde op basis van een onderzoek papier, vereist.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
Augustus 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands