Emory Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In 1916 richtte Emory University een rechtsschool op met een faculteit van grote leraren met graden van de meest gewaardeerde instellingen van het tijdperk, een bibliotheek met meer dan 5.000 boeken en een klas van zevenentwintig studenten.

Tegenwoordig combineert Emory University School of Law een praktische en gedisciplineerde visie op de rechtenstudie met een verbintenis om haar studenten ervaringsgerichte leermogelijkheden te bieden die hen betrekken bij de gevarieerde en integrale rollen die de wet vervult in onze gemeenschap, de maatschappij en de wereld. Emory Law studentgerichte focus van Emory Law , innovatieve programma's, externe projecten en toewijding aan wetenschappelijk onderzoek zorgen ervoor dat onze afgestudeerden bereid zijn onmiddellijk na hun afstuderen een impact te maken.

Missie

Door middel van wetenschap, onderwijs en onderdompeling in de wereld en haar gemeenschappen, is Emory Law 's missie om:

  • Produceer een beurs en onderwijs studenten over de rol van wetgeving bij het definiëren en aanpakken van sociale kwalen; conflicteren; het ontwerpen van effectieve juridische, politieke en marktinstellingen; het informeren en beperken van regeringen; en het herdenken van maatschappelijke verplichtingen.
  • Voorrang geven aan de rechtsstaat en de daaruit voortvloeiende voordelen van verantwoording, individuele rechten, sociale rechtvaardigheid, bloeiende markten en economische ontwikkeling.
  • Cultiveer leiders die de gemeenschap dienen via rollen in de rechterlijke macht, overheid, juridische opvoeding, publiekrecht, bedrijven en advocatenkantoren.
  • Bereid studenten voor op een verscheidenheid aan carrières en veranderlijke juridische, politieke, sociale en marktomstandigheden door middel van een rigoureuze opleiding die theorie, doctrine en ervaringsleren integreert.
  • Stimuleer excellentie door te streven naar diversiteit van zijn studentenlichaam, faculteit en personeel en door wetenschappelijke productiviteit en interdisciplinaire uitwisseling te faciliteren met leden van de universiteit, de bredere academische gemeenschap in de Verenigde Staten en daarbuiten, en de advocatuur.

Geschiedenis

De grondleggende jaren

Professor Herschel W. Arant en bisschop Warren A. Candler, de kanselier van de Emory University, streefden naar een rechtsschool die in de leer zou gaan met de rechtsscholen van nationaal erkende universiteiten, benadrukken de 'ethiek en idealen van een oud en eerzaam beroep' , "en moedig de dienst van de wet aan.

In 1916 noemde de Emory Board of Trustees de nieuwe school LQC Lamar School of Law. Lamar studeerde in 1845 af aan het Emory College en had een uitstekende carrière als staatsman, wetenschapper en advocaat. De oorspronkelijke locatie (nu Carlos Hall) was een van de oorspronkelijke gebouwen op de Emory Quadrangle. Het gebouw, met een sierlijke centrale trap en Georgia-marmeren gevel, is ontworpen door de hoog aangeschreven Beaux-Arts architect Henry Hornbostel. Achtentwintig studenten ingeschreven in de herfst van 1916.

Onder leiding van Samuel C. Williams, de eerste decaan, was de rechtenstudie de eerste in Georgië die lid werd van de Association of American Law Schools. De American Bar Association heeft Emory geclassificeerd als een "Klasse A" -school in 1923. De enige andere scholen in het zuidoosten die werden geëerd met deze aanduiding waren de Universiteit van Virginia en Washington en Lee University.

E. Smythe Gambrell, afgestudeerd aan de Harvard Law School, vervoegde de adjunct-faculteit in 1924. Hij was lid van de faculteit tot aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog en leverde later het geschenk dat de bouw van het hedendaagse rechtsschoolgebouw mogelijk maakte - Gambrell Hall, genoemd ter nagedachtenis aan zijn ouders.

Locaties

Atlanta

Address
Clifton Road,1301
30322 Atlanta, Georgië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden