Deland Aviation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij Deland Aviation is veiligheid het belangrijkste product. Als u een vliegtuig hebt dat onderhoud nodig heeft, inspectie of reparatie, dan is ons onderhoudscentrum hier om uw vliegtuig te bedienen. Houd het er goed uit en veilig om te vliegen en te genieten.

Onze diensten

Pilot Training: Deel 141 en 61 Training

Deland Aviation biedt vliegtraining tegen de laagste prijzen ter plaatse. Deel 141 Vliegtraining wordt verzorgd door AVIA Flight Academy International, Inc.

Vliegtuigsimulatie: Precision Flight Control

Garmin 430 uitgerust. Instrument Proficiency Check. Enkele / ME-training

Gedetailleerde detaillering van vliegtuigen: volledige service-detaillering

Nat wassen, droog wassen, onderstel ontvetten, polijsten (oxidatie verwijderen), harsen, interieurreiniging en cockpit detaillering

Onderhoud: Meer dan 100 jaar ervaring

We zijn er trots op om redelijk geprijsde vliegtuiginspecties en -onderhoud te bieden voor al uw vliegtuigbehoeften. Het onderhoud is tijdig voltooid.

Vliegtuigparking: groot parkeerterrein

Via Deland Aviation we u geld besparen door het aanbieden van betaalbare buitenvliegtuigparking ter waarde van $ 75,00 per maand op Deland Airport.

Vliegtuigverhuur: Piper en Cessna

We bieden gereduceerde prijzen voor blokverhuur! Bekijk onze tarieven.

Deland Aviation is gunstig gelegen in het oosten van centraal Florida en biedt de perfecte vliegtraining en vakantiebestemming. Genesteld in het prachtige DeLand, biedt Deland Aviation 's toplocatie alles wat u maar wilt: sensationeel weer, nabijgelegen resorts aan de oceaan en ongerepte stranden, championship golfbanen en spannende attracties op korte rijafstand, waaronder Disney World, Epcot, Daytona Speedway, Marineland en historisch St. Augustine.

Als u per vliegtuig vliegt, zijn Daytona International (DAB), Orlando-Sanford International (SFB), Orlando International (MCO) en Jacksonville International (JAX) de dichtstbijzijnde commerciële luchthavens. Natuurlijk is Deland Municipal Airport (KDED) een natuurlijke keuze voor reizigers met privévliegtuigen, met verlengde banen en RNAV-GPS-benaderingen (met LPV-minima). We kunnen u helpen met al uw reisarrangementen, ongeacht waar u wilt aankomen.

Dus waarom zou u uw volgende trainingsessie geen familiezaak maken? Wij zullen helpen bij het coördineren van alle noodzakelijke regelingen om ervoor te zorgen dat u en uw reisgenoten een aangenaam en onvergetelijk verblijf hebben.

Locaties

Deltona

Address
1210 Flight Line Blvd, DeLand, FL 32724, USA
32724 Deltona, Florida, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: