Concordia University Portland

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als onderwijs jouw passie is, dan is dit jouw universiteit. Een van de meest gerespecteerde namen in het leren van vandaag, Concordia University-Portland is een nieuwe vorm gevend aan de manier waarop de wereld leraren en studenten ziet. We bieden educatieve opleidingen op elk niveau - waarvan er vele online kunnen worden behaald - van een Bachelor in het onderwijs tot master- en doctoraatsopleidingen.

Je gelooft in de kracht en het bereik van het onderwijs. En wij geloven in de kracht van u. We weten dat u alles in huis hebt om een verschil te maken en we willen u helpen om daar te komen. Daarom combineren onze undergraduate en graduate education degrees academische nauwkeurigheid, studentondersteuning en flexibele programma-opties, zodat je je carrière als opvoeder kunt voortzetten of vooruit kunt helpen. We zijn er om ervoor te zorgen dat niets je droom in de weg staat om de volgende generatie leerlingen te begeleiden en te inspireren.


Waarom Concordia University-Portland?

Als vernieuwers op het gebied van leren, heeft het College of Education van Concordia University-Portland al meer dan een eeuw leraren de mogelijkheid gegeven en blijft het onderwijs van prenataal tot doctoraal niveau beïnvloeden. In feite is ons College of Education gehuisvest in de vlaggenschipschool van ons nieuwe onderwijsmodel, bekend als 3toPhD®. De zelfde stoutmoedige geesten achter dit innovatieve prototype zijn ook degenen die ons doorlopende educatieve onderzoek vormgeven, en onze niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's.

Geaccrediteerd, zonder winstbejag en onderwezen door beoefenaars, weerspiegelen alle online MEd-programma's van Concordia dezelfde betekenisvolle ervaring die we sinds 1905 op de campus hebben geleverd. Het gemak van 100 procent online, duidelijk omschreven cursussen gecombineerd met realistische deadlines en het vermogen om onmiddellijk te werken toepassen wat u in uw klaslokaal leert - maakt onze programma's ideaal voor drukke levensstijlen. En de potentiële carrièrevoordelen - van hogere lonen tot promoties - staan op de tweede plaats na de beloning dat ze een eeuwigdurend effect hebben op het leven van uw studenten.

We breiden onze community van professionele docenten uit om in elke fase van het leren vooruitgang te boeken - doe mee.


Onze geschiedenis

Gesticht door de Lutherse kerk - Synode van Missouri, opende Concordia University-Portland in 1905 zijn deuren als een academie van vier jaar voor voorgangers en leraren. In 1977 werd Concordia een vierjarige universiteit en achttien jaar later werd Concordia College Concordia University-Portland, een lid van het Concordia University System-een netwerk van 9 non-profit private universiteiten.

Vandaag de dag biedt Concordia University-Portland een solide vrijzinnig kunstonderwijs met niet-gegradueerde en afgestudeerde opleidingen in het onderwijs, het bedrijfsleven, de verpleging, de gezondheidszorg, sociale wetenschappen, religie, wiskunde en wetenschappen, evenals een Juris Doctor diploma aan onze rechtsschool in Boise, Idaho.


Onze missie

Onze missie als christelijke universiteit - Portland is om leiders voor te bereiden op de transformatie van de samenleving. We zijn toegewijd aan het bieden van een uitdagende, ondersteunende en op geloof gebaseerde leeromgeving waar levendig intellectueel onderzoek onze toewijding aan gerechtigheid, mededogen en morele integriteit versterkt.

Rijk aan diversiteit, waar studenten van elk geloof welkom zijn, integreert Concordia University-Portland de volgende principes van een Lutherse opvoeding in elke cursus:

  • Leren vragen stellen
  • Wetenschap omarmen en technologie ten goede komen
  • Ontdek de geschenken die God je heeft gegeven en deel ze in dienst aan anderen
  • Een rigoureuze opleiding voor iedereen

Gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring, dient Concordia University-Portland voor de behoeften van onze onderwijsstudenten, onze gemeenschap en de wereld om ons heen.


accreditatie

Al onze educatieve opleidingen, of deze nu op de campus of online zijn, zijn geaccrediteerd door de Northwest Commission on Colleges and Universities op het niveau van niet-afgestudeerden en afgestudeerden. Accreditatie via NWCCU betekent dat Concordia University-Portland voldoet aan de vastgestelde normen van de commissie voor educatieve kwaliteit en effectiviteit.

Daarnaast zijn onze onderwijsprogramma's voor ondersteuning van leerkrachten in Oregon en Washington goedgekeurd door de Oregon Teacher Standards and Practices Commission.106899_ncu-logo.png

Locaties

Portland

Address
Northeast Holman Street,2811
97211 Portland, Oregon, Verenigde Staten