Lees de Officiële Beschrijving

Over Columbia Law School

Columbia Law School staat bekend om de intellectuele strengheid van haar curriculum en de baanbrekende beurs van haar faculteit. De studenten putten uit de enorme interdisciplinaire bronnen van onze vooraanstaande onderzoeksuniversiteit - en het mondiale stadium van New York City - en vervolledigen hun juridische training om de meest uitdagende problemen ter wereld aan te gaan over de grenzen, jurisdicties, onderwerpen, sectoren en industrieën heen.

Gerenommeerde faculteit

Onze professoren zijn de leidende geleerden en topbeoefenaars in hun vakgebied, die het openbare beleid en de praktijk van de wet over de hele wereld vormen.


Innovatief onderzoek

De onderzoekscentra en -programma's van Columbia Law School weerspiegelen het brede scala aan expertise van onze faculteit. Onze centra en programma's maken gebruik van een rigoureuze facultaire beurs om fundamentele, opkomende en interdisciplinaire rechtsgebieden te verkennen. Ze brengen beleidsmakers, rechters, bedrijfsleiders en academici van over de hele wereld bijeen en bieden studenten de mogelijkheid om rechtstreeks samen te werken met docenten en ervaren onderzoeksprofessionals.


Een Global Law School

Columbia Law School staat centraal in internationale beurzen en professionele activiteiten. Onze faculteit, centra en instituten breiden hun impact verder dan de campus en naar de internationale gemeenschap. Onze studenten hebben toegang tot een reeks wereldwijd georiënteerde kansen, zowel in New York City als in de rest van de wereld. Onze afgestudeerden zijn goed voorbereid op grensoverschrijdende carrières in de publieke, private en non-profitsector.


Een traditie van openbare dienstverlening

Als een van de eerste wetsscholen met een vereiste voor bono, blijft Columbia Law zich inzetten voor het bevorderen van openbare dienstverlening.

Social Justice Initiatives (SJI) biedt carrièreservices en programmering voor studenten en afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in openbaar belang, internationale mensenrechten, openbare dienstverlening / overheid en legaal vrijwilligerswerk. SJI implementeert ook en ziet toe op het Pro Bono-programma van Columbia Law School, dat studenten verbindt met projecten onder toezicht van de overheid in het openbaar belang, evenals het Guaranteed Summer Funding-programma van de Law School.


Ervaringsleren

Ervaringsleren is een fundamentele manier waarop Columbia Law School studenten opleidt tot effectieve, ethische advocaten.

Begin met de Klasse van 2019, eisen de American Bar Association dat elke JD-student ten minste zes ervaringskredieten verdient om te slagen.

De robuuste klinische en externe programma's van de Law School stellen studenten in staat om echte juridische problemen aan te pakken.

Career Services

Columbia Law afgestudeerden zijn gegeerd door 's werelds top werkgevers. Onze studenten hebben leiderschapsrollen bereikt bij eminente organisaties voor sociale rechtvaardigheid, advocatenkantoren, ngo's, overheidsinstanties en academische instellingen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

Columbia University, Columbia Law School

The Columbia Executive LL.M. in Global Business Law is een versneld hybride programma dat is ontworpen voor zeer succesvolle, ervaren advocaten die klaarstaan om hun carr ... [+]

Columbia's Vanguard Executive LL.M. Programma

The Columbia Executive LL.M. in Global Business Law is een versneld hybride programma dat is ontworpen voor zeer succesvolle, ervaren advocaten die klaarstaan om hun carrière te verbeteren, een wereldwijd netwerk op te bouwen en het voortouw te nemen in complexe grensoverschrijdende transacties.

In dit intensieve programma verkrijgt u een deskundige basis in het Amerikaanse ondernemingsrecht en bevordert u uw begrip van hoe deze kritieke juridische concepten functioneren binnen een internationaal kader. Je leert van Columbia's gerenommeerde faculteit voor ondernemingsrecht en verbind je met een cohort van advocaten uit de hele wereld.

... [-]
Verenigde Staten Manhattan
Maart 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
7 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands