Columbia University, Columbia Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Columbia Law School

Columbia Law School staat bekend om de intellectuele strengheid van haar curriculum en de baanbrekende beurs van haar faculteit. De studenten putten uit de enorme interdisciplinaire bronnen van onze vooraanstaande onderzoeksuniversiteit - en het mondiale stadium van New York City - en vervolledigen hun juridische training om de meest uitdagende problemen ter wereld aan te gaan over de grenzen, jurisdicties, onderwerpen, sectoren en industrieën heen.

Gerenommeerde faculteit

Onze professoren zijn de leidende geleerden en topbeoefenaars in hun vakgebied, die het openbare beleid en de praktijk van de wet over de hele wereld vormen.


Innovatief onderzoek

De onderzoekscentra en -programma's van Columbia Law School weerspiegelen het brede scala aan expertise van onze faculteit. Onze centra en programma's maken gebruik van een rigoureuze facultaire beurs om fundamentele, opkomende en interdisciplinaire rechtsgebieden te verkennen. Ze brengen beleidsmakers, rechters, bedrijfsleiders en academici van over de hele wereld bijeen en bieden studenten de mogelijkheid om rechtstreeks samen te werken met docenten en ervaren onderzoeksprofessionals.


Een Global Law School

Columbia Law School staat centraal in internationale beurzen en professionele activiteiten. Onze faculteit, centra en instituten breiden hun impact verder dan de campus en naar de internationale gemeenschap. Onze studenten hebben toegang tot een reeks wereldwijd georiënteerde kansen, zowel in New York City als in de rest van de wereld. Onze afgestudeerden zijn goed voorbereid op grensoverschrijdende carrières in de publieke, private en non-profitsector.


Een traditie van openbare dienstverlening

Als een van de eerste wetsscholen met een vereiste voor bono, blijft Columbia Law zich inzetten voor het bevorderen van openbare dienstverlening.

Social Justice Initiatives (SJI) biedt carrièreservices en programmering voor studenten en afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in openbaar belang, internationale mensenrechten, openbare dienstverlening / overheid en legaal vrijwilligerswerk. SJI implementeert ook en ziet toe op het Pro Bono-programma van Columbia Law School, dat studenten verbindt met projecten onder toezicht van de overheid in het openbaar belang, evenals het Guaranteed Summer Funding-programma van de Law School.


Ervaringsleren

Ervaringsleren is een fundamentele manier waarop Columbia Law School studenten opleidt tot effectieve, ethische advocaten.

Begin met de Klasse van 2019, eisen de American Bar Association dat elke JD-student ten minste zes ervaringskredieten verdient om te slagen.

De robuuste klinische en externe programma's van de Law School stellen studenten in staat om echte juridische problemen aan te pakken.

Career Services

Columbia Law afgestudeerden zijn gegeerd door 's werelds top werkgevers. Onze studenten hebben leiderschapsrollen bereikt bij eminente organisaties voor sociale rechtvaardigheid, advocatenkantoren, ngo's, overheidsinstanties en academische instellingen.

Locaties

Manhattan

Address
435 West 116th Street
10027 Manhattan, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden