Care Hope College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze geschiedenis

Care Hope College (voorheen bekend als Palm Beach Vocational Institution) werd in 1996 opgericht als een educatieve opleidingsinstelling om een ââgroeiende behoefte aan kwaliteitsgezondheidseducatie te vullen. Het is ontworpen om 'hands-on' professionele zorgverleners te ontwikkelen. De programma's zijn allemaal ontworpen om de kwaliteitsvoorbereiding aan te pakken van patiënten die zorg verlenen aan patiënten in ziekenhuizen, centra voor langdurige zorg en particuliere woningen.

In 2008 stichtte het College een nieuwe eigenaar die de structuur en de organisatie van de school wijzigde en het zojuist hernoemde Care Hope College werd geboren. In 2011 verhuisde het College naar een grotere locatie, voegde nieuwe programma's toe en huurde extra faculteit / staf in om tegemoet te komen aan de grotere studentenorganisatie.

Het College is de thuisbasis van een studentenorganisatie geworden, waaronder werkende volwassenen, volwassenen die hun loopbaan veranderen, en die volwassenen die altijd naar de zorgsector verlangden en ernaar streefden.

117829_CHCBANNER9.jpg

Onze Mission Statement

Care Hope College is toegewijd om onze studenten de hoogste kwaliteit van gericht onderwijs en training te bieden waarmee onze diverse studentenpopulatie hun academische en professionele doelen kan bereiken.

Onze Visieverklaring

De visie van Care Hope College is om H ealth, O pportunity, P artnership and E ducation ( HOPE ) aan alle inwoners en burgers in Palm Beach County en de aangrenzende gebieden te bieden. De visie geeft richting aan wat het college wil bereiken door gekwalificeerde professionals en ervaren docenten en personeel in dienst te nemen om gezondheidszorg en andere gelieerde gezondheidswerkers te onderwijzen en te begeleiden om zorgzame, zorgzame, medelevende en bekwame zorgverleners te zijn.


117828_CHCBANNER6.jpg

Locaties

Boynton Beach

Address
901 N. Congress Avenue Suite C-201
33426 Boynton Beach, Florida, Verenigde Staten