Case Western Reserve University School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een Model Law School: Onze internationaal recht, gezondheidsrecht en intellectueel eigendomsrecht programma's behoren tot de top in de natie. Nationale Jurist magazine ons in de top 25 wet scholen die de beste publieke belang wet mogelijkheden te bieden. Het magazine ook vermeld ons onder zijn eerste "erelijst van de wet scholen" dat de beste praktische opleiding te leveren.

Spannende Locatie: Wij zijn gevestigd in het hart van University Circle, een bloeiende culturele wijk in Cleveland, Ohio. Cleveland's "comeback gevoed door kunst en cultuur" ik heb het gekozen, onder de steden in de wereld, als een plek om te bezoeken in 2015 door de New York Times, de Los Angeles Times, Fodor's en Travel & Leisure.

Brede Curriculum: Wij bieden JD, LLM, en SJD graden. LLM studenten nemen het grootste deel van hun lessen met JD en SJD studenten. Wij bieden vier LLM graden: International Business Law, Intellectueel Eigendomsrecht, VS en Global Legal Studies en International Criminal Law.

Proud Geschiedenis: De mate in de VS en Global Legal Studies, eerst aangeboden in de herfst van 1992, was een van de eerste LLM graden aangeboden in de Verenigde Staten uitsluitend voor afgestudeerden van buitenlands recht scholen. De andere LLM graden hebben bijna 10 jaar is aangeboden. We hebben partnerships met toonaangevende wet scholen in het buitenland - zoals Comillas Pauselijke Universiteit in Madrid, Middlesex University in Londen, Universiteit van Parijs Dauphine, Oost-China University of Political Science and Law in Shanghai, en de Universiteit Southwest Politieke Wetenschappen en Recht in Chongqin - uit die veel van onze LLM studenten zich inschrijven.

Onze groeiende aanwezigheid: We hebben 1000 LLM studenten uit tientallen landen afgestudeerd op vijf continenten. Onze afgestudeerden oefenen en leren wet in toonaangevende advocatenkantoren, bedrijven en universiteiten. In 2015-2016, het Office of Foreign Graduate Legal Studies ingeschreven LLMS 73 en 25 SJD studenten.

Expert Faculteit: Onze juridische faculteit worden gerangschikt 25e in de natie in wetenschappelijke impact. Ze worden opgemerkt experts in hun vakgebied, en hun eerste prioriteit is het succes van onze studenten. Wij hebben een gastvrije vriendelijke omgeving die samenwerking tussen hoogleraren, bestuurders, personeel, studenten, alumni stimuleert. Wanneer u lid wordt van onze wet school, maak je deel uit van onze juridische familie.

Een Aangesloten Instelling: Wij zijn onderdeel van de Case Western Reserve University, een hoog aangeschreven onderzoeksinstelling met meer dan 5.800 afgestudeerde en professionele studenten en meer dan 5.000 studenten. De universiteit is ook de thuisbasis van Weatherhead School of Management, de zaak School of Engineering, School of Dental Medicine, Francis Payne Bolton School of Nursing, School of Medicine, de School of Graduate Studies, Jack, Joseph en Morton Mandel School of Applied Social Sciences, en het College van Kunsten en Wetenschappen. Onze universiteit zich inschrijft meer dan 1.800 internationale studenten uit landen over de hele wereld.

Locaties

Cleveland

Case Western Reserve University School of Law

Address
Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Blvd
44106-7148 Cleveland, Ohio, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 216-368-2083