Lees de Officiële Beschrijving

Een Model Law School: Onze internationaal recht, gezondheidsrecht en intellectueel eigendomsrecht programma's behoren tot de top in de natie. Nationale Jurist magazine ons in de top 25 wet scholen die de beste publieke belang wet mogelijkheden te bieden. Het magazine ook vermeld ons onder zijn eerste "erelijst van de wet scholen" dat de beste praktische opleiding te leveren.

Spannende Locatie: Wij zijn gevestigd in het hart van University Circle, een bloeiende culturele wijk in Cleveland, Ohio. Cleveland's "comeback gevoed door kunst en cultuur" ik heb het gekozen, onder de steden in de wereld, als een plek om te bezoeken in 2015 door de New York Times, de Los Angeles Times, Fodor's en Travel & Leisure.

Brede Curriculum: Wij bieden JD, LLM, en SJD graden. LLM studenten nemen het grootste deel van hun lessen met JD en SJD studenten. Wij bieden vier LLM graden: International Business Law, Intellectueel Eigendomsrecht, VS en Global Legal Studies en International Criminal Law.

Proud Geschiedenis: De mate in de VS en Global Legal Studies, eerst aangeboden in de herfst van 1992, was een van de eerste LLM graden aangeboden in de Verenigde Staten uitsluitend voor afgestudeerden van buitenlands recht scholen. De andere LLM graden hebben bijna 10 jaar is aangeboden. We hebben partnerships met toonaangevende wet scholen in het buitenland - zoals Comillas Pauselijke Universiteit in Madrid, Middlesex University in Londen, Universiteit van Parijs Dauphine, Oost-China University of Political Science and Law in Shanghai, en de Universiteit Southwest Politieke Wetenschappen en Recht in Chongqin - uit die veel van onze LLM studenten zich inschrijven.

Onze groeiende aanwezigheid: We hebben 1000 LLM studenten uit tientallen landen afgestudeerd op vijf continenten. Onze afgestudeerden oefenen en leren wet in toonaangevende advocatenkantoren, bedrijven en universiteiten. In 2015-2016, het Office of Foreign Graduate Legal Studies ingeschreven LLMS 73 en 25 SJD studenten.

Expert Faculteit: Onze juridische faculteit worden gerangschikt 25e in de natie in wetenschappelijke impact. Ze worden opgemerkt experts in hun vakgebied, en hun eerste prioriteit is het succes van onze studenten. Wij hebben een gastvrije vriendelijke omgeving die samenwerking tussen hoogleraren, bestuurders, personeel, studenten, alumni stimuleert. Wanneer u lid wordt van onze wet school, maak je deel uit van onze juridische familie.

Een Aangesloten Instelling: Wij zijn onderdeel van de Case Western Reserve University, een hoog aangeschreven onderzoeksinstelling met meer dan 5.800 afgestudeerde en professionele studenten en meer dan 5.000 studenten. De universiteit is ook de thuisbasis van Weatherhead School of Management, de zaak School of Engineering, School of Dental Medicine, Francis Payne Bolton School of Nursing, School of Medicine, de School of Graduate Studies, Jack, Joseph en Morton Mandel School of Applied Social Sciences, en het College van Kunsten en Wetenschappen. Onze universiteit zich inschrijft meer dan 1.800 internationale studenten uit landen over de hele wereld.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Course

Case Western Reserve University School of Law

Vier weken, in de zomer inleiding tot de Amerikaanse common law en de VS juridisch onderzoek, schrijven en analyseren, en een kans om juridisch Engels taalvaardigheid te ... [+]

De Zomer Taal en Law Institute is een intensieve vier weken training ervaring exclusief voor buitenlandse juridische professionals en studenten. Het instituut is bedoeld om:

Introduceren studenten om de praktijk en de studie van het recht in de VS; Bieden studenten met een praktische kennismaking met de Amerikaanse juridisch onderzoek en analyse; en Verbeter Engels taalvaardigheid van leerlingen door middel van een geïntegreerde Engels voor juridische doeleinden programma.

Dagelijks uitgevoerd aan de School of Law, die is gelegen aan de schilderachtige stedelijke campus van de Case Western Reserve University in het culturele centrum van Cleveland's University Circle, het instituut is een geavanceerd programma bedoeld om te verbreden en te polijsten buitenlandse studenten 'al sterke Engels communicatieve vaardigheden, terwijl de introductie ervan in de Amerikaanse common law praktijk en hen voor te bereiden voor de ontberingen van de Amerikaanse wet school studie.... [-]

Verenigde Staten Cleveland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

LLM

Case Western Reserve University School of Law

Focus op de Amerikaanse wet, met flexibele curriculum, de beste LL.M. voorbereiding op een Amerikaanse bar examen. ... [+]

De Master of Laws (LL.M.) in de VS en Global Legal Studies is een algemene LL.M. programma met als doel om buitenlandse advocaten een basis in de Amerikaanse wet te geven. Wij passen het curriculum op de achtergrond en interesses van elke student. Omdat het curriculum is flexibel, adviseren wij LLMS bereidt zich voor op een Amerikaanse bar-examen aan de LL.M. kiezen in de VS en Global Legal Studies met klassen in-bar geteste onderwerpen.

De eenjarige programma vereist volledig dagonderwijs en 24 credit-uren van studiepunten.

Verplichte vakken US contractenrecht voor LL.M. (3) - US Legal Writing (2) - US Wetenschappelijke Juridisch schrijven (1) - Buitenlandse Graduate Seminar (1, val) + (1, voorjaar) Certificeringsprogramma's ... [-]
Verenigde Staten Cleveland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Case Western Reserve University School of Law

Focus op octrooien, handelsmerken, auteursrechten en handelsgeheimen. ... [+]

De Master of Laws (LL.M.) in Intellectueel Eigendomsrecht is ontworpen om afgestudeerden van buitenlands recht scholen te voorzien van een diep begrip van de leer en het beleid van de Verenigde Staten het intellectueel eigendomsrecht, met inbegrip van octrooien, handelsmerken, auteursrechten en handelsgeheimen.

Intellectuele eigendom is uitgegroeid tot een focus op de wereldmarkt en de informatie-economie, de presentatie van een aantal van de belangrijkste en meest complexe problemen waarmee rechtsstelsels, evenals de business, entertainment en technologie gemeenschappen.

De eenjarige programma vereist volledig dagonderwijs en 24 uur van studiepunten.

Verplichte vakken US contractenrecht voor LL.M. (3) - Law Patent (3) of Intellectual Property Survey (2) - Copyright Law (3) of International Intellectual Property Law (3) - merkenrecht (3) of International Intellectual Property Law (3) - US Legal Writing (2 ) - US Wetenschappelijke Juridisch schrijven (1) - Buitenlandse Graduate Seminar (1, vallen) + (1, voorjaar) Tijdens de buitenlandse Graduate Seminar, studenten werken in de richting van de gespecialiseerde LL.M. graad in Intellectueel Eigendomsrecht moet een graad van H op het onderzoek papier, vereist in het tweede semester, op een intellectueel eigendomsrecht onderwerp ontvangen. De graad van H is gelijk aan een B + of beter. Studenten die een graad van S ontvangen over het onderzoek papier ontvangen een LL.M. in de VS en Global Legal Studies en een certificaat in Intellectueel Eigendomsrecht. Keuzevakken: ... [-]
Verenigde Staten Cleveland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Case Western Reserve University School of Law

Focus op internationaal strafrecht en de procedure, het internationaal humanitair recht, en de nationale veiligheid wetgeving. Tweede semester Externship beschikbaar voor ... [+]

LLM in International Criminal Law - voor zowel buitenlandse en Amerikaanse afgestudeerden

Gegeven door vooraanstaande experts in het veld, dit programma biedt studenten die een diploma in de wet vast te houden met een grondige kennis van het internationale strafrecht en het strafprocesrecht, het internationaal humanitair recht en de nationale veiligheid recht. Het zal hen toe te rusten om het internationaal strafrecht oefenen voor internationale tribunalen of nationale rechtbanken. De eenjarige programma is gebaseerd op onze wet school, maar de studenten hebben de mogelijkheid van het nemen van hun tweede semester aan een internationaal tribunaal. De mate is ook beschikbaar voor Amerikaanse studenten op een part-time basis over twee jaar.... [-]

Verenigde Staten Cleveland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Case Western Reserve University School of Law

Focus op de Amerikaanse ondernemingsrecht zoals toegepast op internationale transacties. ... [+]

De Master of Laws (LL.M.) in International Business Law is ontworpen om afgestudeerden van de wet scholen buiten de Verenigde Staten de gelegenheid te geven de VS te studeren ondernemingsrecht, zoals toegepast op internationale transacties.

Het programma bereidt studenten voor posities in internationale advocatenkantoren, in-house juridische afdelingen van multinationals, overheid berichten en andere for-profit en non-profit organisaties internationaal zakendoen.

De eenjarige programma vereist volledig dagonderwijs en 24 uur van studiepunten.

Verplichte vakken: Amerikaanse contractenrecht voor LL.M. (3) Zaken Verenigingen (4) US Legal Writing (2) Amerikaanse Geleerde Juridisch schrijven (1) Buitenlandse Graduate Seminar (1, val) + (1, voorjaar) ... [-]
Verenigde Staten Cleveland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

LLM Residential Program at Case Western Reserve University

Why Cleveland?