Read the Official Description

Wie we zijn

California Institute of Management and Technology biedt een innovatieve mix van online en gemengd curriculum, van managementgraden tot certificaten voor loopbaaneducatie in hospitality-activiteiten en paralegalstudies. Onze unieke MBA

CALIMT werd opgericht in Orange County, Californië, VS in 2010 en is geaccrediteerd door de Distance Education Accrediting Commission (DEAC). DEAC wordt erkend door het US Department of Education (USDE) en de Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

Door onze programma's online en in de klas aan te bieden, zijn onze programma's wereldwijd zowel toegankelijk als betaalbaar.

Wat we aanbieden

CALIMT werd opgericht om kwaliteitsprogramma's aan te bieden met een wereldwijde, interculturele focus en een nadruk op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door onze programma's online aan te bieden, wil CALIMT haar programma's zowel toegankelijk als betaalbaar maken voor een diverse internationale studentenorganisatie. Wij bieden flexibele currculum ontworpen voor drukbezette professionals en verwelkomen transferstudenten die hun studie willen voortzetten bij een geaccrediteerde Amerikaanse instelling. Onze programma's zijn erop gericht onze studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in de internationale zakelijke omgeving.

Onze missie

De missie van California Institute of Management and Technology is om een ​​dynamische leeromgeving op afstand aan te bieden, gericht op de zakelijke, economische en sociale aspecten van mondiaal management en loopbaantraining met de nadruk op intercultureel bewustzijn.

Onze doelen

  1. Bevorder culturele gevoeligheid en bewustzijn van culturele verschillen om individuen te helpen bij het zakendoen in verschillende culturen.
  2. Leid zakelijke professionals op om ethische en sociaal verantwoordelijke leiders te zijn.
  3. Leid studenten op om een ​​beter begrip te krijgen van de belangrijkste bedrijfsfuncties, zoals boekhouding, financiën, personeelsbeheer, marketing en operaties.

Onze doelstellingen

  1. Lever kerncursuscursussen die fundamenteel zijn voor succes in een zeer concurrerende wereldwijde markt.
  2. Gebruik een unieke mix van traditioneel managementonderwijs, culturele studies en mogelijkheden om samen te werken met mensen uit andere culturen.
  3. Neem de culturele aspecten van elke cursus op, zodat studenten de inhoud van een cursus in meerdere culturele locaties kunnen toepassen.
  4. Benadruk de sociale verantwoordelijkheid van bedrijven (MVO) en zakelijke ethiek in het hele curriculum.
  5. Focus op leiderschap in organisaties en ontwikkel effectieve wereldwijde zakelijke communicatievaardigheden bij studenten.
Programs taught in:
Engels
Address
USA Online, Verenigde Staten
Address
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, Californië, Verenigde Staten