Bridge Education Group

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de wereld van vandaag spelen taaldiensten een cruciale rol in internationale zaken, onderwijs en communicatie. Bridge is een wereldleider op het gebied met meer dan 25 jaar ervaring in het transformeren van levens en organisaties door het bevorderen van interculturele communicatie en talenkennis.

brug

Intensieve Engelse programma's

Leer Engels met Bridge, een wereldleider in het Engels taalonderwijs met meer dan 25 jaar ervaring. Bridge biedt algemene Engels- en Business English-programma's in de Verenigde Staten, Argentinië en Chili en biedt academische Engelse Pathways-programma's op zeven locaties in de Verenigde Staten, waaronder zes centra op universitaire campussen.
Als u door de deuren van een van onze taalcentra steekt, wordt u deel van de Bridge-familie. Elk jaar organiseren we duizenden studenten uit de hele wereld, het leveren van top-notch taalonderwijs. Of u nu een student, zakenman of toerist bieden we een scala aan cursussen Engels specifiek ontworpen om uw behoeften. Wij helpen ook internationale studenten te vinden en voor te bereiden op undergraduate en graduate opleidingen in de Verenigde Staten. Onze 80 full-time medewerkers en 350 docenten vormen een diverse groep van nationaliteiten en culturen, en ze begrijpen het belang van het leren van talen en culturele competentie.

Lerarenopleidingsprogramma's

BridgeTEFL® is de afdeling opleidingsopleiding van Bridge en de grootste aanbieder van TEFL / TESOL cursussen in de Verenigde Staten. BridgeTEFL bereidt jaarlijks meer dan 4000 studenten aan om Engels als tweede taal in binnen- en buitenland te leren. Wij bieden een verscheidenheid aan EFL / ESL-leraar certificeringsprogramma's, waaronder:

  • De Bridge IDELT â¢, een intensief 140-uurs onsite programma beschikbaar in Denver, Buenos Aires en Santiago.
  • De Cambridge CELTA, beschikbaar in Denver, CO
  • Online TEFL-certificering, inclusief de 150-uurs Bridge IDELT Online â¢
  • TEFL Cursussen in landen over de hele wereld met Bridge® partner scholen
  • Ondersteunende Onderwijs in het buitenland programma's, gebundelde programma's die verder gaan dan TEFL certificering en bieden gepersonaliseerde baanplaatsing assistentie, of zelfs een vooraf geregelde betaalde plaatsing.

Onze accreditatie

Onze accreditaties en banden met de volgende organisaties ervoor te zorgen dat we doorgaan met Engels instructie van het hoogste kaliber te bieden.

  • Wij zijn geaccrediteerd door ACCET, theAccrediting Council for Continuing Education and Training. Dit betekent dat we periodiek een streng herzieningsproces ondergaan om ervoor te zorgen dat onze faciliteiten, klassen, materiaal en personeel aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.
  • Wij behoren tot EnglishUSA, de Amerikaanse Vereniging van Intensieve Engelse Programma's, wat betekent dat we deel uitmaken van een selecte groep van de beste Engelse scholen in de Verenigde Staten.
  • Bridge is toegestaan ââop grond van de federale wetgeving op niet-immigrant buitenaardse studenten zich inschrijven.
  • Bridge Education Group is een lid van StudyColorado, een initiatief van de staat Colorado en het bedrijfsleven van Colorado om de staat als studiebestemming te bevorderen.
  • Bridge is lid van de American International Recruitment Council (AIRC) en is toegewijd aan het volgen van AIRC's richtlijnen voor beste praktijken.

Locaties

Denver

Address
600 S Cherry St Suite 520
CO 80246 Denver, Colorado, Verenigde Staten