Bellarmine University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

109800_rsz_adobestock_83038067.jpg

De Premier Independent Catholic University in het zuiden

Bellarmine University is een levendige gemeenschap van educatieve excellentie en ethisch bewustzijn die consequent behoort tot de beste hogescholen en universiteiten van het land. Onze studenten volgen een opleiding in de vrije kunsten - en in de onderscheiden, inclusieve, katholieke traditie van excellentie op het gebied van onderwijs, de oudste en meest lonende in de westerse wereld. Het is een levenslange opleiding, waardig de naamgenoot van de universiteit, Saint Robert Bellarmine, en van zijn uitnodiging aan ieder van ons om te leren en te leven in veritatis amore - in de liefde voor al wat mooi, waar en goed in het leven is.

Ons Louisville huis

Aan de rand van het centrum van Louisville ligt Bellarmine op drie prachtige heuvels in de kunstzinnige en eclectische Highlands-wijk. We zijn op loopafstand van de Bardstown Road-corridor, waar koffiehuizen, restaurants en unieke winkels bijdragen aan de algehele Bellarmine-ervaring. Het centrum van Louisville ligt op slechts enkele minuten afstand en biedt theater, kunst, sport, musea en prachtige parken aan de rivier van wereldklasse. Louisville ligt aan de 1,6 km brede Ohio River, aan de poort naar het zuiden en het kruispunt van het Midwesten. Tweehonderd miljoen mensen - twee derde van de bevolking van het land - wonen binnen een straal van 500 mijl rond de stad.

BELL-er-mun

Bellarmine groeit snel, niet alleen met geweldige nieuwe campusvoorzieningen en academische programma's, maar ook op regionaal en nationaal niveau. Terwijl we groeien, voegen steeds meer mensen 'Bellarmine' toe aan hun lijst met topscholen. Hier in de buurt zeggen we "BELL-er-mun" in "LOU-a-vuhl." Dit is een van de vriendelijkste campussen en plaatsen ter wereld, dus we zullen nog steeds van je houden, ongeacht hoe je deze namen uitspreekt. BU is vernoemd naar Roberto Bellarmino (1542-1621), de briljante jezuïet, die een kardinaal was en in 1930 heilig werd verklaard.

Een Campus in beweging

Onze weelderige, 175 hectare grote campus bestaat uit meer dan 50 gebouwen, waaronder het prachtige Siena wooncomplex, de WL Lyons Brown Library, het Norton Health Science Center en de Our Lady of the Woods-kapel. Centro, een van de belangrijkste bouwprojecten in de geschiedenis van Bellarmine, is een drie verdiepingen tellende structuur verbonden door een glazen atrium met een van de basisgebouwen van Bellarmine en is de thuisbasis van het Admissions Welcome Center, het Career Development Center en de state-of-the-art kunst klaslokalen, evenals ruimtes voor studenten om te studeren en te ontspannen. Onze recreatieve faciliteiten omvatten tennisbanen binnen en buiten; een fitnesscentrum; en atletiekvelden, waaronder het Owsley B. Frazier Stadium, de thuisbasis van lacrosse, voetbal, hockey en parcours109801_rsz_adobestock_1286147981.jpg

Les die je nooit zult vergeten

Bellarmine-facultaire geleerden hebben een passie voor lesgeven. 180 full-time faculteit, met 82 procent die een Ph.D. of de hoogste graad in hun vakgebied, geef les aan Bellarmine.

Student Excellence

Een divers studenteninstituut uit 43 staten en 26 buitenlandse landen woont Bellarmine bij. Onze totale inschrijving is 3.759, waarvan 2.546 studenten. De score van de ACT-composiet varieert van 22 tot 27 voor de middelste 50 procent van de studenten.

Een leeromgeving op menselijke schaal

Onze studentenfaculteitratio is 12 tot 1. Onze gemiddelde klasgrootte bij Bellarmine is 20. Er zijn 29 studenten of minder in 84 procent van onze lessen. Op deze manier leren en leren gebeurt gewoon niet bij de megaversiteiten, en dit blijkt uit onze hoge vierjarige afstudeercijfers en uit de succesvolle loopbaan van onze 23.905 afgestudeerden (vanaf de herfst van 2017) over de hele wereld.

De wereld is ook onze campus

Bellarmine biedt semester-, jaarlange- en zomerstage-buitenlandprogramma's in 60 landen op zes continenten. Er zijn meer dan 150 studieprogramma's. Ongeveer een kwart van onze studenten doet mee aan een internationale ervaring in het buitenland, vergeleken met het nationale gemiddelde van iets meer dan 1%.

Wat is je majoor?

We bieden meer dan 60 majors in de sectoren kunst en wetenschappen, bedrijfsleven, onderwijs, communicatie, milieustudies, verpleegkunde en gezondheidswetenschappen. We moedigen dubbele majors aan. Gediplomeerde graden omvatten Doctor of Nursing Practice (DNP), Doctor of Physical Therapy (DPT), Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Education and Social Change, Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Leadership in Higher Education, Doctor of Education in K-12 District Leadership (Ed.D.), Master of Business Administration (MBA), Master of Arts in Communication (MAC), Master of Arts in Teaching (MAT), Master of Health Science in Medical Lab Science ( MLS), Master of Health Science in respiratoire therapie (RT), Master of Science in atletische training (MSAT), Master of Science in Digital Media (MSDM), Master of Science in Nursing Education of Administration Tracks, en Master of Science in Nursing Family Nurse Practitioner Track. We bieden ook een educatieve specialistische graad in onderwijskundig leiderschap

Locaties

Louisville

Address
Bellarmine University 2001 Newburg Rd Louisville, KY 40205
Louisville, Kentucky, Verenigde Staten