American University Washington College of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kans. Gemeenschap. Innovatie.

Ontworpen voor afgestudeerden in internationaal en nationaal recht, onze LL.M. programma's voorzien van flexibele curricula die een rijke reeks van gespecialiseerde rechtscursussen en seminars en ervaringsgerichte leermogelijkheden bevatten. Als student word je ondersteund door een community van wetsscholen die uniek samenwerkt, waaronder docenten met een passie voor onderwijs en een wereldwijd netwerk van LL.M. alumni. De LL.M. programma's op AUWCL bevatten een rijk aanbod van cursussen, ervaringsgerichte leermogelijkheden en speciale evenementen die waardevolle mogelijkheden bieden voor studenten om te communiceren met toonaangevende advocaten, beleidsmakers, bedrijfsleiders en diplomaten. We nodigen u uit om te ontdekken wat een diploma van AUWCL voor u kan betekenen.

Internationale studenten in de in-residence LL.M. Programma's bij AUWCL kunnen in aanmerking komen voor NY Bar Examination. De meeste van deze studenten volgen Amerikaanse juridische instituten, juridisch onderzoek en schrijven, juridische ethiek en twee cursussen in de basis van het Amerikaanse systeem.

Hoe aan te vragen

LL.M. Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor een LL.M., moeten aanvragers:

· Houd een Juris Doctor (JD) bij van een Amerikaanse rechtsschool geaccrediteerd door de American Bar Association (ABA) of de eerste licentiaat in de rechten van een buitenlandse rechtsschool met gelijkwaardige normen.

· Dien een ingevuld aanvraagformulier in samen met ondersteunende documenten vóór de uiterste indieningsdatum

· Internationale aanvragers moeten voldoen aan de Engelse taalvaardigheidseis

· Kandidaten voor de LL.M. in internationale mensenrechten

LL.M. Mogelijkheden voor beurzen

  • Noodzaak en verdienste-gebaseerde beurzen: alle vijf LL.M. programma's bieden studiebeurzen. Deze gedeeltelijke collegegeldbeurzen zijn beschikbaar voor een beperkt aantal LL.M. studenten. Beurzenaanvragen moeten worden ingediend bij je LL.M. toepassing. Beurzen worden toegekend op basis van academische verdiensten en financiële behoefte. Raadpleeg onze beurswebsite voor meer informatie over beurzen.

  • ILSP Alumni Fund: The LL.M. in International Legal Studies biedt zes beurzen voor volledige collegegeld. De Alumni Fund Scholarships worden toegekend aan nieuw toegelaten studenten die een serieuze academische toewijding aan de bevordering van kwesties in het internationale recht vertonen. Beurzenaanvragen moeten worden ingediend met een ingevulde LLM-aanvraag. Onvolledige applicaties worden niet in overweging genomen. De deadline voor aanmelding is 1 maart voor de najaarsprijs en 1 oktober voor de voorjaarsprijs. Ga naar de Alumni Fund Scholarship-pagina voor gedetailleerde regels en toepassingsinformatie over hoe je kunt solliciteren.

  • LL.M. Fellowships in Law

  • Summer Program Scholarships: Kandidaten die hebben deelgenomen aan een zomerprogramma op onze rechtsschool kunnen in aanmerking komen voor specifieke beurzen.

deadlines

Vanwege visumvereisten heeft de LL.M. Programma's hebben een eerdere aanvraagdeadline voor alle internationale aanvragers die een visum moeten aanvragen.

Fall Admission Deadlines

· Internationale studenten 1 mei

· US Citizen / Permanent Resident Students 1 juli *

Deadlines voor de toelating tot de lente

· Internationale studenten 1 oktober

· US Citizen / Permanent Resident Students 1 november *

· Hybride LL.M. 1 december

* Onder bepaalde omstandigheden kan het programma de toepassingstermijn voor Amerikaanse burgers en permanente bewoners verlengen. Neem rechtstreeks contact op met het Office of Graduate Admissions om te zien of u in aanmerking komt voor deze uitzondering. Vanwege visumverwerkingstijden moet elke aanvrager die een visum nodig heeft zich houden aan de gestelde deadlines.

· Officiële kopieën van academische records

Aanvragers moeten officiële afschriften of notariële full-sized exemplaren van alle bijgewoonde wet-, graduate en niet-gegradueerden scholen indienen, inclusief een overzicht van alle cursussen, examens en cijfers.

"Officieel" betekent een kopie van het originele document dat is gecertificeerd door een officier van uw school of door een notaris. Kopieën en fotokopieën met faxen van academische archieven worden niet geaccepteerd. Transcripties moeten in de moedertaal van de school worden geschreven. Als deze taal geen Engels is, moeten de documenten vergezeld gaan van een beëdigde vertaling. Instellingen moeten de vereiste documenten rechtstreeks naar de Office of Graduate Admissions sturen.

Internationale aanvragers die online solliciteren via LSAC hebben de mogelijkheid om transcripten in te dienen via LSAC's Document Assembly Service. Deze service is inbegrepen in de registratiekosten van LSAC voor het gebruik van de online services. Bovendien kunnen internationale aanvragers die het LSAC-systeem gebruiken (niet verplicht) kiezen voor een aanvullende vergoeding voor de internationale transcriptauthentificatie- en evaluatieservice van LSAC. Door dit systeem te gebruiken, zal LSAC internationale academische records verifiëren en evalueren.

Hoewel dit niet vereist is, is de LL.M. Programma's accepteren ook transcripties en gewaarmerkte kopieën van academische documenten van EducationUSA en WES. De aanvrager moet rechtstreeks contact opnemen met WES om de indiening te regelen. Vind meer informatie over EducationUSA en WES online.

· 2 aanbevelingsbrieven

Kandidaten moeten ten minste twee aanbevelingsbrieven indienen van hoogleraren, werkgevers of anderen die bekend zijn met de academische en beroepskwalificaties van de kandidaat. Persoonlijke referenties worden niet geaccepteerd. De aanvrager moet de verwijzingen met de LL.M. Programeer en laat elke referentie specifiek de geschiktheid van de kandidaat voor het afleggen van een afgestudeerde juridische studie behandelen. De aanvrager moet ook uitleggen dat de toelatingscommissie veel belang hecht aan de brieven. De aanbevelingsbrieven kunnen samen met de aanvraag worden verzonden in verzegelde en ondertekende enveloppen of rechtstreeks worden verzonden naar de Office of Graduate Admissions.

· Persoonlijke verklaring

Aanvragers moeten een essay met een enkele pagina van één pagina plaatsen dat het volgende behandelt:

· Waarom wilt u een LL.M. aan de American University Washington College of Law .

· Hoe u denkt dat de LL.M. zal u helpen uw professionele en persoonlijke doelen op korte en lange termijn te bereiken.

· Welke werkgelegenheid en andere ervaringen u gelooft, zijn bijzonder relevant voor uw aanvraag.

· $ 55,00 aanmeldingskosten

Elke toelatingsaanvraag moet vergezeld gaan van een aanvraagvergoeding van $ 55 die online kan worden betaald via het online aanvraagformulier. De aanvraagkosten worden niet terugbetaald. Indien nodig kan een cheque of Amerikaanse postwissel die aan "Washington College of Law" wordt betaald, per post naar het programma worden verzonden. Alle cheques moeten worden getrokken door een bank met een filiaal in de Verenigde Staten. De reischeques van Thomas Cook en Barclay zijn ook acceptabele betaalvormen. Contant geld kan niet worden geaccepteerd.

· Officieel bewijs van bekwaamheid in het Engels

Ongeacht het staatsburgerschap moeten aanvragers wiens eerste taal geen Engels is, een TOEFL-, IELTS-, PTE- of Kansas-examen afleggen en voldoen aan de hieronder aangegeven minimumscores.

Uitzonderingen op dit beleid worden verleend aan aanvragers die:

·EEN. Een eerste graad in de rechten hebben van een instelling waar Engels de voertaal is en een officiële taal van het land waar de universiteit is gevestigd, is Engels, (zie volledige lijst van landen die in aanmerking komen voor een uitzondering) of

· B. Houd een bachelor-, master- of doctoraatstitel bij een instelling die is geaccrediteerd door een regionaal accreditatiebureau in de VS (kijk op de website voor een volledige lijst van landen).

Testresultaten in het Engels mogen niet ouder zijn dan twee jaar. Bezoek de onderstaande sites om een ​​testdatum te regelen of om scores aan te vragen voor verzending naar American University.

· Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) De instellingcode voor het American University Washington College of Law is 8188 en de afdelingscode is 03.

· Internationaal Engels taaltestsysteem (IELTS)

· Pearsons-test van het Engels (PTE)

Minimale scores voor de Engelse taal

Om in aanmerking te komen voor toelating, zijn de minimaal vereiste scores als volgt:

· TOEFL 84 op ibt of 563 gebaseerd op papier

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

· Kansas 70 of hoger op elke subsectie; 350 of hoger op de totale score

Let op: bovenstaande scores zijn de minimumscores voor toelatingseisen. Het voldoen aan de minimale score vereist geen toelating tot het programma. Als u niet voldoet aan de minimumvereiste, neemt u contact op met het Office of Graduate Admissions met betrekking tot Engelse taalprogramma's die beschikbaar zijn via American University.

Locaties

Washington

Address
4300 Nebraska Ave NW
Washington DC 20016

Washington, District of Columbia, Verenigde Staten