Lees de Officiële Beschrijving

Kans. Gemeenschap. Innovatie.

Ontworpen voor afgestudeerden in internationaal en nationaal recht, onze LL.M. programma's voorzien van flexibele curricula die een rijke reeks van gespecialiseerde rechtscursussen en seminars en ervaringsgerichte leermogelijkheden bevatten. Als student word je ondersteund door een community van wetsscholen die uniek samenwerkt, waaronder docenten met een passie voor onderwijs en een wereldwijd netwerk van LL.M. alumni. De LL.M. programma's op AUWCL bevatten een rijk aanbod van cursussen, ervaringsgerichte leermogelijkheden en speciale evenementen die waardevolle mogelijkheden bieden voor studenten om te communiceren met toonaangevende advocaten, beleidsmakers, bedrijfsleiders en diplomaten. We nodigen u uit om te ontdekken wat een diploma van AUWCL voor u kan betekenen.

Internationale studenten in de in-residence LL.M. Programma's bij AUWCL kunnen in aanmerking komen voor NY Bar Examination. De meeste van deze studenten volgen Amerikaanse juridische instituten, juridisch onderzoek en schrijven, juridische ethiek en twee cursussen in de basis van het Amerikaanse systeem.

Hoe aan te vragen

LL.M. Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor een LL.M., moeten aanvragers:

· Houd een Juris Doctor (JD) bij van een Amerikaanse rechtsschool geaccrediteerd door de American Bar Association (ABA) of de eerste licentiaat in de rechten van een buitenlandse rechtsschool met gelijkwaardige normen.

· Dien een ingevuld aanvraagformulier in samen met ondersteunende documenten vóór de uiterste indieningsdatum

· Internationale aanvragers moeten voldoen aan de Engelse taalvaardigheidseis

· Kandidaten voor de LL.M. in internationale mensenrechten

LL.M. Mogelijkheden voor beurzen

  • Noodzaak en verdienste-gebaseerde beurzen: alle vijf LL.M. programma's bieden studiebeurzen. Deze gedeeltelijke collegegeldbeurzen zijn beschikbaar voor een beperkt aantal LL.M. studenten. Beurzenaanvragen moeten worden ingediend bij je LL.M. toepassing. Beurzen worden toegekend op basis van academische verdiensten en financiële behoefte. Raadpleeg onze beurswebsite voor meer informatie over beurzen.

  • ILSP Alumni Fund: The LL.M. in International Legal Studies biedt zes beurzen voor volledige collegegeld. De Alumni Fund Scholarships worden toegekend aan nieuw toegelaten studenten die een serieuze academische toewijding aan de bevordering van kwesties in het internationale recht vertonen. Beurzenaanvragen moeten worden ingediend met een ingevulde LLM-aanvraag. Onvolledige applicaties worden niet in overweging genomen. De deadline voor aanmelding is 1 maart voor de najaarsprijs en 1 oktober voor de voorjaarsprijs. Ga naar de Alumni Fund Scholarship-pagina voor gedetailleerde regels en toepassingsinformatie over hoe je kunt solliciteren.

  • LL.M. Fellowships in Law

  • Summer Program Scholarships: Kandidaten die hebben deelgenomen aan een zomerprogramma op onze rechtsschool kunnen in aanmerking komen voor specifieke beurzen.

deadlines

Vanwege visumvereisten heeft de LL.M. Programma's hebben een eerdere aanvraagdeadline voor alle internationale aanvragers die een visum moeten aanvragen.

Fall Admission Deadlines

· Internationale studenten 1 mei

· US Citizen / Permanent Resident Students 1 juli *

Deadlines voor de toelating tot de lente

· Internationale studenten 1 oktober

· US Citizen / Permanent Resident Students 1 november *

· Hybride LL.M. 1 december

* Onder bepaalde omstandigheden kan het programma de toepassingstermijn voor Amerikaanse burgers en permanente bewoners verlengen. Neem rechtstreeks contact op met het Office of Graduate Admissions om te zien of u in aanmerking komt voor deze uitzondering. Vanwege visumverwerkingstijden moet elke aanvrager die een visum nodig heeft zich houden aan de gestelde deadlines.

· Officiële kopieën van academische records

Aanvragers moeten officiële afschriften of notariële full-sized exemplaren van alle bijgewoonde wet-, graduate en niet-gegradueerden scholen indienen, inclusief een overzicht van alle cursussen, examens en cijfers.

"Officieel" betekent een kopie van het originele document dat is gecertificeerd door een officier van uw school of door een notaris. Kopieën en fotokopieën met faxen van academische archieven worden niet geaccepteerd. Transcripties moeten in de moedertaal van de school worden geschreven. Als deze taal geen Engels is, moeten de documenten vergezeld gaan van een beëdigde vertaling. Instellingen moeten de vereiste documenten rechtstreeks naar de Office of Graduate Admissions sturen.

Internationale aanvragers die online solliciteren via LSAC hebben de mogelijkheid om transcripten in te dienen via LSAC's Document Assembly Service. Deze service is inbegrepen in de registratiekosten van LSAC voor het gebruik van de online services. Bovendien kunnen internationale aanvragers die het LSAC-systeem gebruiken (niet verplicht) kiezen voor een aanvullende vergoeding voor de internationale transcriptauthentificatie- en evaluatieservice van LSAC. Door dit systeem te gebruiken, zal LSAC internationale academische records verifiëren en evalueren.

Hoewel dit niet vereist is, is de LL.M. Programma's accepteren ook transcripties en gewaarmerkte kopieën van academische documenten van EducationUSA en WES. De aanvrager moet rechtstreeks contact opnemen met WES om de indiening te regelen. Vind meer informatie over EducationUSA en WES online.

· 2 aanbevelingsbrieven

Kandidaten moeten ten minste twee aanbevelingsbrieven indienen van hoogleraren, werkgevers of anderen die bekend zijn met de academische en beroepskwalificaties van de kandidaat. Persoonlijke referenties worden niet geaccepteerd. De aanvrager moet de verwijzingen met de LL.M. Programeer en laat elke referentie specifiek de geschiktheid van de kandidaat voor het afleggen van een afgestudeerde juridische studie behandelen. De aanvrager moet ook uitleggen dat de toelatingscommissie veel belang hecht aan de brieven. De aanbevelingsbrieven kunnen samen met de aanvraag worden verzonden in verzegelde en ondertekende enveloppen of rechtstreeks worden verzonden naar de Office of Graduate Admissions.

· Persoonlijke verklaring

Aanvragers moeten een essay met een enkele pagina van één pagina plaatsen dat het volgende behandelt:

· Waarom wilt u een LL.M. aan de American University Washington College of Law .

· Hoe u denkt dat de LL.M. zal u helpen uw professionele en persoonlijke doelen op korte en lange termijn te bereiken.

· Welke werkgelegenheid en andere ervaringen u gelooft, zijn bijzonder relevant voor uw aanvraag.

· $ 55,00 aanmeldingskosten

Elke toelatingsaanvraag moet vergezeld gaan van een aanvraagvergoeding van $ 55 die online kan worden betaald via het online aanvraagformulier. De aanvraagkosten worden niet terugbetaald. Indien nodig kan een cheque of Amerikaanse postwissel die aan "Washington College of Law" wordt betaald, per post naar het programma worden verzonden. Alle cheques moeten worden getrokken door een bank met een filiaal in de Verenigde Staten. De reischeques van Thomas Cook en Barclay zijn ook acceptabele betaalvormen. Contant geld kan niet worden geaccepteerd.

· Officieel bewijs van bekwaamheid in het Engels

Ongeacht het staatsburgerschap moeten aanvragers wiens eerste taal geen Engels is, een TOEFL-, IELTS-, PTE- of Kansas-examen afleggen en voldoen aan de hieronder aangegeven minimumscores.

Uitzonderingen op dit beleid worden verleend aan aanvragers die:

·EEN. Een eerste graad in de rechten hebben van een instelling waar Engels de voertaal is en een officiële taal van het land waar de universiteit is gevestigd, is Engels, (zie volledige lijst van landen die in aanmerking komen voor een uitzondering) of

· B. Houd een bachelor-, master- of doctoraatstitel bij een instelling die is geaccrediteerd door een regionaal accreditatiebureau in de VS (kijk op de website voor een volledige lijst van landen).

Testresultaten in het Engels mogen niet ouder zijn dan twee jaar. Bezoek de onderstaande sites om een ​​testdatum te regelen of om scores aan te vragen voor verzending naar American University.

· Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) De instellingcode voor het American University Washington College of Law is 8188 en de afdelingscode is 03.

· Internationaal Engels taaltestsysteem (IELTS)

· Pearsons-test van het Engels (PTE)

Minimale scores voor de Engelse taal

Om in aanmerking te komen voor toelating, zijn de minimaal vereiste scores als volgt:

· TOEFL 84 op ibt of 563 gebaseerd op papier

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

· Kansas 70 of hoger op elke subsectie; 350 of hoger op de totale score

Let op: bovenstaande scores zijn de minimumscores voor toelatingseisen. Het voldoen aan de minimale score vereist geen toelating tot het programma. Als u niet voldoet aan de minimumvereiste, neemt u contact op met het Office of Graduate Admissions met betrekking tot Engelse taalprogramma's die beschikbaar zijn via American University.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

American University Washington College of Law

Als een van de toonaangevende internationale wetten LL.M. programma's in de Verenigde Staten biedt het International Legal Studies Program een ​​aantal specialisaties ... [+]

Waar de wereld zich verzet om rechten te studeren

Als een van de toonaangevende internationale wetten LL.M. programma's in de Verenigde Staten, biedt het International Legal Studies Program (ILSP) een uitgebreide opleiding die een breed scala aan internationaalrechtelijke cursussen en seminars, ervaringsgerichte leermogelijkheden en speciale evenementen omvat die de interactie met internationale advocaten, diplomaten, bedrijfsleiders en beleidsmakers. Onze vooraanstaande faculteit en bestuur hebben sterke banden opgebouwd met verschillende internationale, gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties in het grootstedelijk gebied van Washington en daarbuiten.

specialisaties

Hoewel een specialisatie niet vereist is, kiezen veel van onze studenten van het International Legal Studies Program ervoor om hun studies te concentreren op een van de acht onderstaande internationale rechtsgebieden. Om een ​​specialisatiecertificaat te behalen voor de ILSP LLM-graad, moeten studenten 12 credits behalen van cursussen in hun specialisatie.... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
American University Washington College of Law

American University biedt twee verschillende mensenrechtentracks - De hybride LL.M. in Internationale mensenrechten en humanitair recht en de interne specialisatie mensen ... [+]

American University biedt twee verschillende mensenrechtentracks - De hybride LL.M. in Internationale mensenrechten en humanitair recht en de interne specialisatie mensenrechten in het programma International Legal Studies . Beide programma's behandelen de behoefte aan gespecialiseerde opleidingen in internationale mensenrechtenwetgeving in de Verenigde Staten en de wereld van vandaag. Het hybride programma, met zowel on-site (residentiële) als online componenten, zorgt voor een hoogwaardig curriculum met een flexibel en handig formaat. Studenten in beide programma's hebben interactie met meer dan 40 wereldberoemde experts, waaronder deskundigen op het gebied van mensenrechten en humanitair recht afkomstig uit de academische wereld, internationale tribunalen, maatschappelijke organisaties en internationale organisaties.... [-]

Verenigde Staten Washington
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
American University Washington College of Law

Dit programma erkent de aard van het internationaal recht inzake de mensenrechten als een multiculturele en meertalige land waar mensenrechtenactivisten, advocaten en ver ... [+]

In de afgelopen 15 jaar de coördinatie van het Programma voor Advanced Studies van de Academie van de mensenrechten en het internationaal humanitair recht, hebben we vastgesteld een duidelijke behoefte aan opleiding en training voor professionals, vooral in het buitenland, met een specifieke interesse voor de mensenrechten.

Dit programma erkent de aard van het internationaal recht inzake de mensenrechten als een multiculturele en meertalige land waar mensenrechtenactivisten, advocaten en vertegenwoordigers van de overheid te bespreken en vorm te geven nieuwe normen van de menselijke waardigheid dat alle landen van de internationale gemeenschap zij moeten respecteren. De LL.M. Mensenrechten en Humanitair Recht beheerd volledig in het Spaans ondubbelzinnig richt zich op de noodzaak van een specialist in het internationaal recht van de mensenrechten in de Verenigde Staten en over de hele wereld training.... [-]

Verenigde Staten Washington
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
18 - 24 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
American University Washington College of Law

De Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) aan de American University Washington College of Law , beheerd door het Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program ... [+]

De Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) aan de American University Washington College of Law , beheerd door het Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, combineert een rigoureus academisch gedeelte en een breed scala aan praktische procespraktijken. Het programma biedt een scala aan cursussen, externships en mogelijkheden om juridische studiebeurs te volgen en ervaring op te doen met het lesgeven. Belangrijke aandachtspunten van de Advocacy LL.M. Programma is het gebruik van moderne technologie in rechtszaken en de opleiding van ethische proefadvocaten. Het innovatieve curriculum van het programma zal afgestudeerden helpen bij de voorbereiding op alle aspecten van geschillen.... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law (AUWCL) biedt een unieke Master of Laws graad (LL.M.) in intellectuele eigendom (IP Law) via een van 's werelds toonaang ... [+]

American University Washington College of Law (AUWCL) biedt een unieke Master of Laws graad (LL.M.) in intellectuele eigendom via een van 's werelds toonaangevende centra voor de studie van intellectueel eigendom en informatierecht. Aanvragen worden nu geaccepteerd voor Information Justice Fellowships - een studiebeurs voor verdiensten, stage en mentoring voor uitstekende kandidaten.

Uitstaande kandidaten kunnen in aanmerking komen voor de Information Justice Fellowship, die collegegeldondersteuning biedt voor maximaal de helft van de vereiste studiepunten, evenals mentoring en de mogelijkheid om een ​​evenement te organiseren dat relevant is voor het specialisatiegebied.

LL.M. Programmakenmerken... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
American University Washington College of Law

In het hart van Washington DC, de LL.M. in het programma op wet ... [+]

Een LL.M. met een verschil

De American University Washington College of Law Master in Law and Government (LL.M.) bereidt je voor om de kwesties te begrijpen die zich op het kruispunt van de wet, de politiek en alle overheidsniveaus bevinden door middel van een breed onderzoek van het publiek recht in de Verenigde Staten.

Dit is een LL.M. met een verschil. Ontworpen voor afgestudeerden in het nationale en internationale recht die een sterke interesse hebben in de Amerikaanse regering en politiek, de dynamiek van democratie en de betekenis van de rechtsstaat, de LL.M. in Law and Government neemt studenten mee op een breed en diepgaand onderzoek van de belangrijkste publieke beleidskwesties van die tijd. Ons organiserend onderwijsprincipe is dat de best voorbereide advocaten en analisten op het gebied van het regelgevingsrecht niet alleen een goed begrip hebben van bepaalde onderwerpen, maar ook een beheersing van theorieën, politieke krachten en institutionele realiteiten die het publiekrecht in de Verenigde Staten bepalen.... [-]

Verenigde Staten Washington
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

AUWCL Ribbon Cutting Highlight Video 2 12 16