Albany Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Oost-buitenkant

Onze Missie

Albany Law School onderwijst en machtigt de leiders van morgen in de wet de praktijk, het bedrijfsleven, het algemeen belang, en de overheid. We verbinden de klas tot het beroep, de overheid en de gemeenschap door ervaren-based learning, die zich bezighouden beurs, en een robuust netwerk van alumni en supporters. Leren op Albany Law School is een joint venture tussen studenten en docenten, ondersteund door het personeel, bestuurders, alumni en de Raad van Toezicht. Onze studenten ontwikkelen van een verfijnde kennis van juridisch beleid en doctrine, een breed scala aan professionele competenties, en een diepe inzet voor gerechtigheid en ethische waarden.

Onze visie

Albany Law School wordt erkend als een studentengerichte leeromgeving die een streng en innovatief programma van juridisch onderwijs biedt dat in staat is om te voldoen aan veranderende behoeften en kansen. De wet school biedt Opportunity Pathways dat studenten met een breed scala aan interesses en achtergronden aan te trekken en bereidt afgestudeerden voor buitengewone carrière in de wet, het bedrijfsleven, het algemeen belang en de overheid. Onder leiding van de faculteit geleerden en leraren inzetten voor het bevorderen van recht en gerechtigheid, zullen de studenten vaardigheden, kennis en professionele waarden te ontwikkelen om bij te dragen aan en te leiden in een mondiale samenleving. Zoals afgestudeerden zullen ze deelnemen aan een bloeiende alumni community gewijd aan het succes van de wet school, haar studenten, en zijn missie.


albanylaw02

Het Plan: Gelegenheid Pathways

Opportunity Pathways zijn een bepalend kenmerk voor de Albany Law School. Op basis van onze locatie, onafhankelijkheid en gemeenschap creëerden we opportuniteitspaden om onze studenten te inspireren, te ondersteunen en richting te geven, aangezien zij substantiële gebieden die door marktonderzoek geïdentificeerd worden, zo ryp zijn met carrièremogelijkheden. Deze wegen omvatten bedrijfs-, fiscale en financiële markten; Burgerlijke en criminele advocacy; Overheid, beleid en openbare dienstverlening; Gezondheid; Innovatie en ondernemerschap; En openbaar belang. Opportunity Pathways vormen onze educatieve en mentorische programma's, helpen ons strategische partnerships te identificeren en culmineren in professionele trajecten die studenten verbinden met werkgevers en levenslange mentors.

Opportunity Pathways definiëren gebieden van onderscheid en geven richting aan de aanvragers, studenten en afgestudeerden.

De Opportunity Pathways zijn:

  • Business, Fiscale en Financiële Markten;
  • Burgerlijke en strafrechtelijke Advocacy;
  • Overheid, Beleid en Public Service;
  • Gezondheid;
  • Innovatie en ondernemerschap;
  • en Public Interest Law.

Opportunity Pathways informeren over educatieve en mentorische programma's en culmineren in professionele trajecten die studenten verbinden met werkgevers en levenslange mentoren.

Professionele ontwikkeling van studenten staat centraal bij elke gelegenheidspad. Studenten hebben geschoolde achtergronden die geschikt zijn voor succes op de wegen. De studentenopleiding biedt studenten een ruim curriculum, klinische en veldplaatsmogelijkheden, faculteitsadviseurs, alumni mentors, peeraffiniteitsgroepen en professionele ontwikkelingstraining die overeenkomt met elke mogelijkheidspad. Onze Clinic en Justice Center, Overheid Law Center, Instituut voor Financieel Reglement Markt, Center for Excellence in Law Onderwijs, en onze rijke netwerk van Alumni en supporters allemaal zullen bijdragen aan de professionele ontwikkeling en mogelijkheden die worden geboden elke Albany Law School student. Elke weg omvat een aantal inhoudelijke juridische tracks, of concentraties, die beschikbaar zullen zijn voor alle studenten. Zo kan een student cursussen te nemen in het internationale recht, terwijl het nastreven van een van de Pathways.

Een maatstaf voor het succes van een wet school is de mogelijkheid om studenten te plaatsen in hun gekozen velden na je afstuderen. Albany Law School is vastbesloten om met behulp van de Opportunity Pathways to concurrentievoordeel onze afgestudeerden 'optimaliseren en voorbereiding om de werkgelegenheid te verkrijgen in hun gekozen gebieden. We zullen werken met elke student om kans voor wenselijke loopbaanplaatsing en professioneel en persoonlijk succes te maximaliseren.

The Pathways die in dit plan zijn niet vast of statisch. The Pathways zal jaarlijks worden geëvalueerd en aangepast of vervangen als dat nodig is, te zorgen dat ze het verstrekken van onze studenten met de meest strikte en doeltreffende academische opleiding, en het plaatsen van onze afgestudeerden in de beste positie om te slagen na de wet school in het licht van de huidige realiteit van het beroep en de arbeidsmarkt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Juris Doctor » Bekijk LLM » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

Juris Doctor

Gezamenlijke JD / Ms In De Bio-ethiek

Online en Campus gecombineerd Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Albany

De gezamenlijke JD / MS in Bioethics programma wordt aangeboden door de Albany Law School in samenwerking met de Alden maart Bioethics Institute in Albany Medical College. De Alden maart Bioethics Institute is een internationaal erkend leider in de groeiende gebied van bio-ethiek en de onderwijsprogramma's graduate elkaar te brengen uitstekende leraren, innovatieve onderzoekers, uitstekende studenten, de nieuwste technologie onderwijs, en een intensieve klinische ethiek programma. De MS in de bio-ethiek is bedoeld voor degenen die willen bio-ethiek aan het werk gezet in hun eigen professionele loopbaan. Albany College heeft een gunstige ligging direct aan de overkant van Albany Law School, welk recht studenten een unieke kans om deel te nemen aan de klinische rondes, ethiek consultaties en educatieve sessies op een regelmatige basis geeft. [+]

De gezamenlijke JD / MS in Bioethics programma wordt aangeboden door de Albany Law School in samenwerking met de Alden maart Bioethics Institute in Albany Medical College. De Alden maart Bioethics Institute is een internationaal erkend leider in de groeiende gebied van bio-ethiek en de onderwijsprogramma's graduate elkaar te brengen uitstekende leraren, innovatieve onderzoekers, uitstekende studenten, de nieuwste technologie onderwijs, en een intensieve klinische ethiek programma. De MS in de bio-ethiek is bedoeld voor degenen die willen bio-ethiek aan het werk gezet in hun eigen professionele loopbaan. Albany College heeft een gunstige ligging direct aan de overkant van Albany Law School, welk recht studenten een unieke kans om deel te nemen aan de klinische rondes, ethiek consultaties en educatieve sessies op een regelmatige basis geeft. Master studenten moeten een totaal van 10 cursussen. De online en onsite cursussen omvatten empirisch bio-ethiek, onderzoek ethiek, klassieke gevallen, de klinische ethiek en anderen. Studenten project een verplichte master's te voltooien ook, het kiezen van een traditionele scriptie, twee publiceerbare tijdschriftartikelen, of een praktisch project. Law en bio-joint degree studenten kunnen voldoen aan de eisen master's door het nemen van drie gespecificeerde cursussen op Albany Law School. Studenten kunnen ook rekenen 12 studiepunten behaald in de Master of Science in de bio-ethiek programma in de richting van hun JD bij Albany Law School. Omdat studenten kunnen "double-count" cursussen, kunnen ze een JD / MS in de bio-ethiek te voltooien in drie tot vier jaar. Albany Law School studenten kunnen ook voldoen aan de Law... [-]

Juris Doctor

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Albany

De Juris Doctor (JD) is de eerste professionele licentiaat in de rechten toegekend aan een student die met succes de studie van het recht heeft afgerond. Albany Law School biedt drie- en vierjarige programma's leiden tot een JD graad. [+]

De Juris Doctor (JD) is de eerste professionele licentiaat in de rechten toegekend aan een student die met succes de studie van het recht heeft afgerond. Albany Law School biedt drie- en vierjarige programma's leiden tot een JD graad. De oudste onafhankelijke wet school in Noord-Amerika, Albany Law is het opleiden van studenten en het produceren van uitstekende advocaten voor meer dan 160 jaar. Als enige wet school binnen 100 mijl van de hoofdstad van de staat New York, Albany wet biedt studenten toegang tot de staat en federale rechtbanken, de wetgevende macht, overheidsinstellingen en een sterke private sector. Hier vindt u een intellectueel rigoureuze curriculum in een zeer ondersteunende omgeving; een hechte gemeenschap van toegewijde studenten; en toegankelijk faculteit. Albany Law is de thuisbasis van een uitgebreid klinisch programma en dynamische wet centra die de gemeenschap te dienen en u voorzien van mogelijkheden om deel te nemen aan zinvolle advocatenpraktijk. Hoewel we benadrukken de waarde van een brede basis onderwijs, Albany Law School biedt concentraties voor studenten die hun vakgebied op bepaalde gebieden van belang te concentreren. Albany Law School biedt ook joint degree-opleidingen in samenwerking met een aantal lokale instellingen. JD Application & Eisen Financiële steun Informatie Joint degree-opleidingen Cursussen Concentraties Joint degree aanbod omvat: JD / Master of Arts in de bio-ethiek JD / Master of Business Administration JD / Master of Public Administration JD / Master in de ruimtelijke ordening JD / Master of Social Work Het Admissions Office personeel is gewijd aan het helpen u... [-]

LLM

LL.M. Voor Buitenlandse Juristen

Campus Voltijd Deeltijd August 2018 Verenigde Staten Albany

De wet school biedt een rigoureuze curriculum met een rijke geschiedenis van excellentie. Studenten zullen toetreden tot een gemeenschap van onderscheiden faculteit, gefocust en vastberaden studenten, en een netwerk van volbracht alumni die mentorschap, stages, en de potentiële werkgelegenheid kan bieden. Gelegen in het hart van de hoofdstad van de staat New York, heeft de wet school opgeleide leiders sinds 1851. Met 10.400 alumni oefenen in het hele land, deze krachtige netwerk biedt een gemeenschap van kansen voor haar studenten. Een affiliatie overeenkomst met University at Albany omvat gedeelde programma's, en de toegang voor studenten en docenten om te leren van elkaar. De wet school heeft een bewezen geschiedenis van de lancering van briljante carrière in de hele regio, de natie en internationaal. Presidenten, CEO's, financiële managers en ondernemers crediteren hun Albany Law School ervaring voor hun succes. [+]

academische vereisten De wet school biedt een rigoureuze curriculum met een rijke geschiedenis van excellentie. Studenten zullen toetreden tot een gemeenschap van onderscheiden faculteit, gefocust en vastberaden studenten, en een netwerk van volbracht alumni die mentorschap, stages, en de potentiële werkgelegenheid kan bieden. Gelegen in het hart van de hoofdstad van de staat New York, heeft de wet school opgeleide leiders sinds 1851. Met 10.400 alumni oefenen in het hele land, deze krachtige netwerk biedt een gemeenschap van kansen voor haar studenten. Een affiliatie overeenkomst met University at Albany omvat gedeelde programma's, en de toegang voor studenten en docenten om te leren van elkaar. De wet school heeft een bewezen geschiedenis van de lancering van briljante carrière in de hele regio, de natie en internationaal. Presidenten, CEO's, financiële managers en ondernemers crediteren hun Albany Law School ervaring voor hun succes. Om de naleving te verzekeren van de regels van de New York Hof van Beroep, de LL.M. graad van Albany Law School bestaat uit 27 krediet uur van de cursussen die moeten worden ingevuld met 24 maanden van inschrijving. Verplichte vakken zijn: Advocatuur Legal Research en Schrijven Staatsrecht, Federal Civil Procedure, of New York Practice I. Het programma vereist ook LL.M. kandidaten om Advanced Legal Analysis nemen. Advanced Legal Analysis is een speciaal ontworpen cursus die bar onderzoek onderwerpen worden behandeld met inbegrip van contracten, strafrecht / strafvordering, onrechtmatige daad, constitutioneel recht, onroerend goed, en het bewijs. Studenten worden toegewezen problemen en oefeningen die in hetzelfde formaat als bar vragen... [-]

LLM

Campus Voltijd Deeltijd 3 weken September 2018 Verenigde Staten Albany +1 more

De LL.M. programma biedt verschillende studiemogelijkheden. Kandidaten kunnen zich specialiseren in de overheid administratie en regelgeving, gezondheid, intellectueel eigendomsrecht, of internationaal recht, of kan een cursus van andere dan de gespecialiseerde programma's studie te ontwerpen. [+]

De LL.M. programma biedt verschillende studiemogelijkheden. Kandidaten kunnen zich specialiseren in de overheid administratie en regelgeving, gezondheid, intellectueel eigendomsrecht, of internationaal recht, of kan een cursus van andere dan de gespecialiseerde programma's studie te ontwerpen. LL.M. kandidaten zijn verplicht om 24 credits te verdienen in goedgekeurde cursussen. Studenten worden sterk aangemoedigd om studiepunten te verdienen, tot een maximum van zes, door deel te nemen in-faculteit begeleid onderzoek en het schrijven projecten. Minimaal GPA van 2,0, huidige en cumulatieve vereist. Studenten worden verwacht dat zij hun diploma binnen drie jaar te voltooien en voortdurend te worden ingeschreven (voltijds of deeltijds) tijdens de herfst en de lente semesters totdat alle diploma-eisen wordt voldaan. Cursussen eerder genomen in de richting van de JD tellen niet mee voor de LL.M. Specialisaties Financiële steun Informatie LL.M. Inschrijvingsvoorwaarden Het Admissions Office personeel is gewijd aan het helpen u door het proces. Wij zijn beschikbaar om uw vragen en zorgen te beantwoorden, en moedigen u aan om contact met ons op. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag 8:30-04:30 EST / EDT. Kunt u mailen naar admissions@albanylaw.edu of bel 518-445-2326. Master of Laws Aanvragers Dit LL.M. programma is voor afgestudeerden van ABA-goedgekeurde wet scholen in de Verenigde Staten. Als je je diploma rechten ontvangen van een instelling buiten de Verenigde Staten, kunt u zich wenden tot onze LL.M. Buitenlandse juristen. De LL.M. programma voor afgestudeerden van ABA-goedgekeurde wet scholen biedt verschillende studiemogelijkheden. Kandidaten kunnen zich specialiseren in de overheid administratie en regelgeving, gezondheid, intellectueel... [-]

Contact
Bezoekadres
80 New Scotland Avenue
Albany, New York, 12208-3494 US