Albany Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Oost-buitenkant

Onze Missie

Albany Law School onderwijst en machtigt de leiders van morgen in de wet de praktijk, het bedrijfsleven, het algemeen belang, en de overheid. We verbinden de klas tot het beroep, de overheid en de gemeenschap door ervaren-based learning, die zich bezighouden beurs, en een robuust netwerk van alumni en supporters. Leren op Albany Law School is een joint venture tussen studenten en docenten, ondersteund door het personeel, bestuurders, alumni en de Raad van Toezicht. Onze studenten ontwikkelen van een verfijnde kennis van juridisch beleid en doctrine, een breed scala aan professionele competenties, en een diepe inzet voor gerechtigheid en ethische waarden.

Onze visie

Albany Law School wordt erkend als een studentengerichte leeromgeving die een streng en innovatief programma van juridisch onderwijs biedt dat in staat is om te voldoen aan veranderende behoeften en kansen. De wet school biedt Opportunity Pathways dat studenten met een breed scala aan interesses en achtergronden aan te trekken en bereidt afgestudeerden voor buitengewone carrière in de wet, het bedrijfsleven, het algemeen belang en de overheid. Onder leiding van de faculteit geleerden en leraren inzetten voor het bevorderen van recht en gerechtigheid, zullen de studenten vaardigheden, kennis en professionele waarden te ontwikkelen om bij te dragen aan en te leiden in een mondiale samenleving. Zoals afgestudeerden zullen ze deelnemen aan een bloeiende alumni community gewijd aan het succes van de wet school, haar studenten, en zijn missie.


albanylaw02

Het Plan: Gelegenheid Pathways

Opportunity Pathways zijn een bepalend kenmerk voor de Albany Law School. Op basis van onze locatie, onafhankelijkheid en gemeenschap creëerden we opportuniteitspaden om onze studenten te inspireren, te ondersteunen en richting te geven, aangezien zij substantiële gebieden die door marktonderzoek geïdentificeerd worden, zo ryp zijn met carrièremogelijkheden. Deze wegen omvatten bedrijfs-, fiscale en financiële markten; Burgerlijke en criminele advocacy; Overheid, beleid en openbare dienstverlening; Gezondheid; Innovatie en ondernemerschap; En openbaar belang. Opportunity Pathways vormen onze educatieve en mentorische programma's, helpen ons strategische partnerships te identificeren en culmineren in professionele trajecten die studenten verbinden met werkgevers en levenslange mentors.

Opportunity Pathways definiëren gebieden van onderscheid en geven richting aan de aanvragers, studenten en afgestudeerden.

De Opportunity Pathways zijn:

  • Business, Fiscale en Financiële Markten;
  • Burgerlijke en strafrechtelijke Advocacy;
  • Overheid, Beleid en Public Service;
  • Gezondheid;
  • Innovatie en ondernemerschap;
  • en Public Interest Law.

Opportunity Pathways informeren over educatieve en mentorische programma's en culmineren in professionele trajecten die studenten verbinden met werkgevers en levenslange mentoren.

Professionele ontwikkeling van studenten staat centraal bij elke gelegenheidspad. Studenten hebben geschoolde achtergronden die geschikt zijn voor succes op de wegen. De studentenopleiding biedt studenten een ruim curriculum, klinische en veldplaatsmogelijkheden, faculteitsadviseurs, alumni mentors, peeraffiniteitsgroepen en professionele ontwikkelingstraining die overeenkomt met elke mogelijkheidspad. Onze Clinic en Justice Center, Overheid Law Center, Instituut voor Financieel Reglement Markt, Center for Excellence in Law Onderwijs, en onze rijke netwerk van Alumni en supporters allemaal zullen bijdragen aan de professionele ontwikkeling en mogelijkheden die worden geboden elke Albany Law School student. Elke weg omvat een aantal inhoudelijke juridische tracks, of concentraties, die beschikbaar zullen zijn voor alle studenten. Zo kan een student cursussen te nemen in het internationale recht, terwijl het nastreven van een van de Pathways.

Een maatstaf voor het succes van een wet school is de mogelijkheid om studenten te plaatsen in hun gekozen velden na je afstuderen. Albany Law School is vastbesloten om met behulp van de Opportunity Pathways to concurrentievoordeel onze afgestudeerden 'optimaliseren en voorbereiding om de werkgelegenheid te verkrijgen in hun gekozen gebieden. We zullen werken met elke student om kans voor wenselijke loopbaanplaatsing en professioneel en persoonlijk succes te maximaliseren.

The Pathways die in dit plan zijn niet vast of statisch. The Pathways zal jaarlijks worden geëvalueerd en aangepast of vervangen als dat nodig is, te zorgen dat ze het verstrekken van onze studenten met de meest strikte en doeltreffende academische opleiding, en het plaatsen van onze afgestudeerden in de beste positie om te slagen na de wet school in het licht van de huidige realiteit van het beroep en de arbeidsmarkt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Law MLS » Bekijk Law Certificaten » Bekijk Law Juris Doctor » Bekijk Law LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:


Certificaat in cybersecurity en wetgeving inzake gegevensbescherming

Online Campus 6 - 12 maanden September 2019 Verenigde Staten Albany

Een nieuw volledig online certificaatprogramma in Cybersecurity [+]

Een nieuw volledig online certificaatprogramma in Cybersecurity

begrijp de impact van wetten en beleidhet cyberbeveiligings- en privacyprogramma van een bedrijf of organisatie beoordelenbest practices uit de sector beoordelen, samen met de nationale, federale en internationale cyberbeveiligings- en privacyregels;beslissingen nemen en senior besluitvormers adviseren over hoe een bedrijf of organisatie te oriënteren zich snel aan te passen aan een voortdurend veranderende risico-, compliance-, wettelijke en beleidsomgeving.

Het programma bestaat uit drie cursussen voor een totaal van negen credit-uren en wordt aangeboden in een volledig online, op afstand lerend formaat, waardoor studenten cursussen kunnen volgen op de tijdstippen die het beste passen bij hun schema's. Elke cursus duurt 14 weken om te voltooien en kan gelijktijdig worden gevolgd, zodat alle drie de cursussen in één academisch semester kunnen worden voltooid.... [-]


Online MS / Cybersecurity en Data Privacy

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Albany

De law school biedt een rigoureus curriculum met een rijke geschiedenis van uitmuntendheid. Masterstudenten zullen toetreden tot een gemeenschap van vooraanstaande faculteit, gerichte en vastberaden studenten, en een netwerk van volleerde alumni die mentorschap, stages en potentiële werkgelegenheid kunnen bieden. [+]

De law school biedt een rigoureus curriculum met een rijke geschiedenis van uitmuntendheid. Masterstudenten zullen toetreden tot een gemeenschap van vooraanstaande faculteit, gerichte en vastberaden studenten, en een netwerk van volleerde alumni die mentorschap, stages en potentiële werkgelegenheid kunnen bieden.

concentraties:

Overheidsaangelegenheden en belangenbehartigingGezondheidswetSociaal ondernemerschapCybersecurity en Data Privacy - allemaal online

Dit online programma biedt werkende professionals, evenals traditionele studenten, een flexibel schema voor het bevorderen van carrièredoelen in cybersecurity en gegevensprivacy.

Gelegen in het hart van de hoofdstad van de staat New York, heeft de rechtsschool leiders opgeleid sinds 1851. Met 10400 alumni die in het hele land oefenen, biedt dit krachtige netwerk een gemeenschap van kansen voor haar studenten. Een samenwerkingsovereenkomst met University at Albany omvat gedeelde programma's en toegang voor studenten en docenten om van elkaar te leren.... [-]


LL.M. voor buitenlandse juristen

Campus Voltijd Deeltijd August 2019 Verenigde Staten Albany

De wet school biedt een rigoureuze curriculum met een rijke geschiedenis van excellentie. Studenten zullen toetreden tot een gemeenschap van onderscheiden faculteit, gefocust en vastberaden studenten, en een netwerk van volbracht alumni die mentorschap, stages, en de potentiële werkgelegenheid kan bieden. Gelegen in het hart van de hoofdstad van de staat New York, heeft de wet school opgeleide leiders sinds 1851. Met 10.400 alumni oefenen in het hele land, deze krachtige netwerk biedt een gemeenschap van kansen voor haar studenten. Een affiliatie overeenkomst met University at Albany omvat gedeelde programma's, en de toegang voor studenten en docenten om te leren van elkaar. De wet school heeft een bewezen geschiedenis van de lancering van briljante carrière in de hele regio, de natie en internationaal. Presidenten, CEO's, financiële managers en ondernemers crediteren hun Albany Law School ervaring voor hun succes. [+]

academische vereisten

De wet school biedt een rigoureuze curriculum met een rijke geschiedenis van excellentie. Studenten zullen toetreden tot een gemeenschap van onderscheiden faculteit, gefocust en vastberaden studenten, en een netwerk van volbracht alumni die mentorschap, stages, en de potentiële werkgelegenheid kan bieden.

Gelegen in het hart van de hoofdstad van de staat New York, heeft de wet school opgeleide leiders sinds 1851. Met 10.400 alumni oefenen in het hele land, deze krachtige netwerk biedt een gemeenschap van kansen voor haar studenten. Een affiliatie overeenkomst met University at Albany omvat gedeelde programma's, en de toegang voor studenten en docenten om te leren van elkaar.... [-]


Online LLM / Cybersecurity en gegevensprivacy

Campus Voltijd Deeltijd 3 weken September 2019 Verenigde Staten Albany +1 more

De LL.M. programma biedt verschillende studiemogelijkheden. Kandidaten kunnen zich specialiseren in overheidsadministratie en -reglementering, gezondheidsrecht, intellectueel eigendomsrecht of internationaal recht, of kunnen een andere studie ontwerpen dan die gespecialiseerde programma's. De school biedt een LLM in Cybersecurity en Data Privacy Law, volledig online aangeboden, waardoor internationale studenten de cursussen van thuis uit kunnen volgen. [+]

De LL.M. programma biedt verschillende studiemogelijkheden. Kandidaten kunnen zich specialiseren in overheidsadministratie en -reglementering, gezondheidsrecht, intellectueel eigendomsrecht of internationaal recht, of kunnen een andere studie ontwerpen dan die gespecialiseerde programma's.

Kandidaten kunnen de volledig online Cybersecurity en Data Privacy Law LLM van overal ter wereld aannemen.

LL.M. kandidaten moeten 24 credits verdienen in goedgekeurde cursussen. Studenten worden sterk aangemoedigd om studiepunten te verdienen, tot een limiet van zes, door zich bezig te houden met onderzoek en schrijfprojecten onder leiding van een faculteit. Een minimale GPA van 2.0, actueel en cumulatief is vereist.... [-]


Juris Doctor

Campus Voltijd 3 - 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Albany

De Juris Doctor (JD) is de eerste professionele licentiaat in de rechten toegekend aan een student die met succes de studie van het recht heeft afgerond. Albany Law School biedt drie- en vierjarige programma's leiden tot een JD graad. [+]

De Juris Doctor (JD) is de eerste professionele licentiaat in de rechten toegekend aan een student die met succes de studie van het recht heeft afgerond. Albany Law School biedt drie- en vierjarige programma's leiden tot een JD graad.

De oudste onafhankelijke wet school in Noord-Amerika, Albany Law is het opleiden van studenten en het produceren van uitstekende advocaten voor meer dan 160 jaar. Als enige wet school binnen 100 mijl van de hoofdstad van de staat New York, Albany wet biedt studenten toegang tot de staat en federale rechtbanken, de wetgevende macht, overheidsinstellingen en een sterke private sector. Hier vindt u een intellectueel rigoureuze curriculum in een zeer ondersteunende omgeving; een hechte gemeenschap van toegewijde studenten; en toegankelijk faculteit.... [-]


Gezamenlijke JD / MS in bio-ethiek

Online en Campus gecombineerd Voltijd 3 - 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Albany

Het gezamenlijke JD / MS in Bio-ethics-programma wordt aangeboden door Albany Law School in samenwerking met het Alden March Bioethics Institute in Albany Medical College. Het Alden March Bioethics Institute is een internationaal erkende leider in het groeiende veld van de bio-ethiek en haar graduate education-programma's brengen uitstekende leraren, innovatieve onderzoekers, excellente studenten, de nieuwste onderwijstechnologie en een intensief klinisch ethisch programma samen. De MS in Bio-ethiek is ontworpen voor diegenen die bio-ethiek willen toepassen in hun eigen professionele carrière. Albany Medical College is gunstig gelegen aan de overkant van de Albany Law School , waar rechtenstudenten een unieke kans krijgen om regelmatig deel te nemen aan klinische rondes, ethiekoverleg en educatieve sessies. [+]

Het gezamenlijke JD / MS in Bio-ethics-programma wordt aangeboden door Albany Law School in samenwerking met het Alden March Bioethics Institute in Albany Medical College. Het Alden March Bioethics Institute is een internationaal erkende leider in het groeiende veld van de bio-ethiek en haar graduate education-programma's brengen uitstekende leraren, innovatieve onderzoekers, excellente studenten, de nieuwste onderwijstechnologie en een intensief klinisch ethisch programma samen.

De MS in Bio-ethiek is ontworpen voor diegenen die bio-ethiek willen toepassen in hun eigen professionele carrière. Albany Medical College is gunstig gelegen aan de overkant van de Albany Law School , waar rechtenstudenten een unieke kans krijgen om regelmatig deel te nemen aan klinische rondes, ethiekoverleg en educatieve sessies.... [-]


Contact
Bezoekadres
80 New Scotland Avenue
Albany, New York, 12208-3494 US