Ala-Edge

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

American Learning Advant-edge ( Ala-Edge ) is een bedrijf voor educatieve services in Toledo, Ohio. Het bedrijf is begonnen als een dienstverlener van gestandaardiseerde voorbereiding op tests en academische begeleiding. De belangrijkste doelmarkt waren internationale studenten die hoge scores moesten behalen in Engelse vaardigheids- of plaatsingstests.

De Ala-Edge heeft zich ertoe verbonden de studenten krachtig te voorzien van degelijke educatieve en professionele trainingservices. We zijn niet alleen toegewijd om uitstekende service te garanderen, maar we doen het ook goed om de studenten te begeleiden om hun relevante doelstellingen te bereiken. Om dit te bereiken, hebben we een kwalitatief hoogstaand team van gekwalificeerde trainers en docenten geselecteerd die niet alleen verschillende vaardigheden hebben verworven, maar ook passie uitoefenen om kennis over te dragen om de verwachtingen van onze services te overtreffen.

Onze slogan is "Onze vooruitstrevende service Een voordeel voor uw toekomstige voordeel!" .

Missie

Onze missie is om studenten een unieke ervaring te bieden en hun verwachtingen te overtreffen met een gericht kwaliteitsservice en uitmuntendheid. We zijn er altijd om aan de behoeften van onze studenten te voldoen die behoefte hebben aan vooruitgang in het Engels voor hun academische, professionele en persoonlijke behoeften. We streven naar instructie van hoge kwaliteit en streven naar een positieve leeromgeving. Daarom promoten we de vier kernwaarden: uitmuntendheid, diversiteit, professionaliteit en consistentie. We bieden ook moderne instructies, effectieve beoordelingsinstrumenten en gekwalificeerde trainers / instructeurs om ervoor te zorgen dat onze studenten hun educatieve doelen bereiken.

Key Services

Intensieve Engelse taaltraining: we beheren professioneel het Intensive Language Learning Program (ILP) aan het Davis College. De ILP is een intensief Engelstalig diploma dat is goedgekeurd door het Staatsbestuur van Carrièrecolleges

Gestandaardiseerde testvoorbereiding: wij bieden testvoorbereidingscursussen voor TOEFL-, IELTS-, MELAB-, PTE- en andere Engelse taalvaardigheidstests. Onze andere aanbiedingen variëren van voorbereidingscursussen tot graduate toelatingstests, zoals GMAT, GRE en LSAT. Wij bieden Fulltime, Parttime en On-demand cursussen om te voldoen aan de leerbehoeften van studenten en om hen te helpen hun academische behoeften te bereiken.

Zomer EduFun: om de Engelse taalvaardigheden en IELTS / TOEFL-testvaardigheden tijdens de zomervakantie te verbeteren terwijl je plezier had, dan was je op de juiste plek waar Onderwijs

Locaties

Toledo

Address
Columbus, Ohio
43210 Toledo, Ohio, Verenigde Staten