Lees de Officiële Beschrijving

Abraham Lincoln University is een online instelling die op nationaal niveau geaccrediteerd Juris Doctor, Associate, Bachelor, Master, en diploma / certificaat programma's.

online graad tracks ALU's zijn praktisch en betaalbaar, met behulp van geavanceerde, eenvoudig te leren, interactieve technologie. Verdien je diploma volledig online in de wet, strafrecht, business, IT, paralegal studies, en nog veel meer.

Verdien Uw Online Law Degree

ALU is één van de top wet van Californië scholen die een volledig online Juris Doctor graad - wij zijn een trotse pionier in juridisch onderwijs op afstand. ALU is geregistreerd bij het Comité van Bar examinatoren van de State Bar of California in de niet-geaccrediteerde afstandsonderwijs scholen categorie.

ALU Online University: Care, Connect, Maak ALU's missie is om mogelijkheden voor levenslang leren te bieden voor studenten die kunnen worden underserved door traditionele onderwijsinstellingen.

Het doel van elke ALU faculteit en medewerker is om boeiende, relevante instructie en echte, gepersonaliseerde studenten ondersteuning te bieden. Instructeurs zorg over de unieke omstandigheden van studenten. ALU connects met studenten door het aanbieden van een gevoel van verbondenheid en het vieren van student succes en de bijdrage aan de gemeenschappen die we bedienen. We zijn trots op onze retentie en onze alumni relaties.

Abraham Lincoln University inspireert en stimuleert onze studenten voor uitdagingen overwinnen en hun volle potentieel te bereiken door het bereiken van hun doelen in een academische gemeenschap van een leven lang leren. Door dit te doen, we verbeteren en een bijdrage leveren aan onze gemeenschappen en creëren de toekomst die we zoeken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Abraham Lincoln University

De Diploma in legaal Studies programma biedt de stichting op het gebied van wetgeving die nodig zijn om een ​​instapmodel positie als juridisch medewerker of paralegal in ... [+]

Online Diploma in legaal Studies Program

De Diploma in legaal Studies programma biedt de stichting op het gebied van wetgeving die nodig zijn om een ​​instapmodel positie als juridisch medewerker of paralegal in een wet-gerelateerde instelling te krijgen. Onze online op on-campus klassen zorgen voor een versnelde leeromgeving op het gebied van paralegal studies. Paralegal studenten krijgen een student-account bij Westlaw en efficiënter geworden bij het uitvoeren van online juridisch onderzoek. Verdien je paralegal mate online en je carrière. Contact opnemen met een ALU toelatingscommissie vertegenwoordiger vandaag om te leren hoe een online graad in paralegal studies kan u voorzien van een opwindende nieuwe carrière pad voor je toekomst.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Deeltijd
2 semesters
Online
Lees meer in Nederlands

Juris Doctor

Abraham Lincoln University

De Juris Doctor programma vereist kwartaal 140 units en is over ongeveer vier jaar voltooid. Bij het passeren van de First-Year Law Students 'Onderzoek (FYLSX, ook bekend ... [+]

Juris Doctor Degree

De Juris Doctor programma vereist kwartaal 140 units en is over ongeveer vier jaar voltooid. Bij het passeren van de First-Year Law Students 'Onderzoek (FYLSX, ook bekend als de "Baby Bar"), Algemeen Bar Examination (GBX, ook bekend als California Bar Exam), de morele evaluatie karakter, de Multistate Professionele Verantwoordelijkheid Examination (mpre) en het niet achteraf met de verplichtingen gezinsondersteuning, ALU afgestudeerden komen in aanmerking om volwaardig lid van de State Bar of California te worden en in aanmerking komen om te oefenen in Californië.

De universiteit biedt werkende volwassenen met een gerichte en praktische online juridisch onderwijs. Een significant verschil in onderwijsmodel ALU's als online afstandsonderwijs instelling de drie klasse opties verstrekt aan leerervaring van de student te verbeteren. Studenten kunnen:... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Deeltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands