Abraham Lincoln University

Online Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Abraham Lincoln University is een online instelling die op nationaal niveau geaccrediteerd Juris Doctor, Associate, Bachelor, Master, en diploma / certificaat programma's.

online graad tracks ALU's zijn praktisch en betaalbaar, met behulp van geavanceerde, eenvoudig te leren, interactieve technologie. Verdien je diploma volledig online in de wet, strafrecht, business, IT, paralegal studies, en nog veel meer.

Verdien Uw Online Law Degree

ALU is één van de top wet van Californië scholen die een volledig online Juris Doctor graad - wij zijn een trotse pionier in juridisch onderwijs op afstand. ALU is geregistreerd bij het Comité van Bar examinatoren van de State Bar of California in de niet-geaccrediteerde afstandsonderwijs scholen categorie.

ALU Online University: Care, Connect, Maak ALU's missie is om mogelijkheden voor levenslang leren te bieden voor studenten die kunnen worden underserved door traditionele onderwijsinstellingen.

Het doel van elke ALU faculteit en medewerker is om boeiende, relevante instructie en echte, gepersonaliseerde studenten ondersteuning te bieden. Instructeurs zorg over de unieke omstandigheden van studenten. ALU connects met studenten door het aanbieden van een gevoel van verbondenheid en het vieren van student succes en de bijdrage aan de gemeenschappen die we bedienen. We zijn trots op onze retentie en onze alumni relaties.

Abraham Lincoln University inspireert en stimuleert onze studenten voor uitdagingen overwinnen en hun volle potentieel te bereiken door het bereiken van hun doelen in een academische gemeenschap van een leven lang leren. Door dit te doen, we verbeteren en een bijdrage leveren aan onze gemeenschappen en creëren de toekomst die we zoeken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Juris Doctor » Bekijk DBA » Bekijk BBAs » Bekijk BAs » Bekijk MBA » Bekijk Certificaten » Bekijk Diplomas » Bekijk BScs » Bekijk MSc » Bekijk Associate of Science » Bekijk Associate of Arts » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Juris Doctor

Juris Doctor (wet)

Campus of Online Deeltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Los Angeles

De Juris Doctor programma vereist kwartaal 140 units en is over ongeveer vier jaar voltooid. Bij het passeren van de First-Year Law Students 'Onderzoek (FYLSX, ook bekend als de "Baby Bar"), Algemeen Bar Examination (GBX, ook bekend als California Bar Exam), de morele evaluatie karakter, de Multistate Professionele Verantwoordelijkheid Examination (mpre) en het niet achteraf met ... [+]

Juris Doctor Degree De Juris Doctor programma vereist kwartaal 140 units en is over ongeveer vier jaar voltooid. Bij het passeren van de First-Year Law Students 'Onderzoek (FYLSX, ook bekend als de "Baby Bar"), Algemeen Bar Examination (GBX, ook bekend als California Bar Exam), de morele evaluatie karakter, de Multistate Professionele Verantwoordelijkheid Examination (mpre) en het niet achteraf met de verplichtingen gezinsondersteuning, ALU afgestudeerden komen in aanmerking om volwaardig lid van de State Bar of California te worden en in aanmerking komen om te oefenen in Californië. De universiteit biedt werkende volwassenen met een gerichte en praktische online juridisch onderwijs. Een significant verschil in onderwijsmodel ALU's als online afstandsonderwijs instelling de drie klasse opties verstrekt aan leerervaring van de student te verbeteren. Studenten kunnen: Woon live-lessen online, deelnemen in de klas discussie met professor en de andere studenten via online chat-functies, Opgenomen Bekijk lezingen online op een geschikte tijd, of Die studenten lokaal naar de omgeving van Los Angeles kan lessen in onze klaslokalen, centraal gelegen in Los Angeles. Hoewel op de campus aanwezig is niet vereist, is het een populaire optie voor de lokale studenten. ALU Law School informatieverschaffing Abraham Lincoln University School of Law bevoegdheid om een ​​JD graad, die afgestudeerden in aanmerking komt voor de California Bar examen verlenen, is als een unaccredited, afstandsonderwijs wet school die is geregistreerd bij het Comité van Bar examinatoren. De School of Law is geregistreerd bij het Comité van Bar Examiners (CBE) van de State Bar of California als een niet-geaccrediteerde... [-]

Videos