University of Deusto

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Deusto is een instelling met meer dan 130 jaar ervaring. Tegenwoordig herbergt het meer dan 12.000 studenten in zijn verschillende gebieden en bekroond met de 1e universiteit in onderwijs in Spanje in 2017.

Het biedt de volgende studiegebieden:

 • Ethiek
 • Vrijetijdsstudies
 • bouwkunde
 • Internationale en interculturele studies
 • Business School
 • Psychologie
 • Wet
 • ondernemerschap
 • Onderwijs
 • Theologie

De twee campussen aan de University of Deusto zijn gevestigd in Bilbao en San Sebastian. Het Baskenland staat bekend om zijn geschiedenis, industriële traditie, ondernemersgeest, unieke cultuur, gastronomie en natuurlijke omgeving, onder anderen.

Bilbao heeft onlangs de Lee Kuan Yew World City-prijs ontvangen, die wordt beschouwd als de Nobelprijs voor steden vanwege zijn transformatieproces, wereldwijd beschouwd als een architecturale benchmark.

San Sebastian is European Cultural City 2016 en bekroond met het beste Europese strand, zesde wereldwijd.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans

Bekijk Law Diploma's » Bekijk Law LLM » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Advanced Program in International Legal Studies

Campus Voltijd 10 weken September 2019 Spanje Bilbao

International Studies aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Deusto hebben een lange staat van dienst, zowel op het gebied van het onderwijs en op het gebied van onderzoek (Erasmus Mundus plus, Europese projecten H2020). [+]

International Studies aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Deusto hebben een lange staat van dienst, zowel op het gebied van het onderwijs en op het gebied van onderzoek (Erasmus Mundus plus, Europese projecten H2020).

Wat is een geavanceerd programma?

Dit is een geavanceerde specialisatie programma dat selectieve toelaat verdiepen intensief en complex en de huidige problemen van de internationale juridische werkelijkheid.

deelnemer profiel

Dit is een geavanceerde specialisatie programma voor studenten op het gebied van het recht:

Studenten met een Bachelor of Licentiaat in de Rechten

Ook zijn ze goedgekeurd door de directie van de titel personen met een Bachelor Degree of ondersteund in Internationale Betrekkingen, Politicologie, Sociologie en Business Administration.... [-]


LLM

Master of Laws (LLM) in International Legal Studies

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Spanje Bilbao

Een Master of Laws is een postgraduaat die het mogelijk maakt een verdieping in het gebied van het recht, kan een generalist of gespecialiseerde juridische opleiding te bieden. [+]

Wat is een Master of Laws?

Een Master of Laws is een postgraduaat die het mogelijk maakt een verdieping in het gebied van het recht, kan een generalist of gespecialiseerde juridische opleiding te bieden.

In het geval van de Master of Laws (LL.M.) in International Legal Studies aan de Universiteit van Deusto is een Master of specialisatie in juridische en internationale vraagstukken. De student kan het leren begeleiden op basis van hun belangstelling door vrij tussen de jaarlijks aangeboden cursussen te kiezen, of volg een van de twee oriƫntaties aangeboden door het programma:

Transnational LawPublic International LawToegang en ToelatingsvoorwaardenIn het bezit zijn van een universitair diploma op het gebied van recht, verkregen in een buitenlandse universiteit. Afgestudeerden en afgestudeerden in het Spaans universiteiten hebben toegang tot het Internationaal Programma Advanced Program in International Legal Studies (30 ECTS).Het kan de toelating van de afgestudeerden van de Internationale Betrekkingen, Politicologie, Sociologie en Business Administration te evalueren.programma... [-]

Contact

Adres Avenida de las Universidades,
2448007 Bilbao, Baskenland, Spanje