ISDE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Instituto Superior de Derecho y Economía ( ISDE ) werd in 1992 opgericht met als doel de universitaire opleiding van afgestudeerden in het recht van zowel de theoretische als de praktische kant te voltooien. Vertegenwoordigers van de hoofdkantoren van nationale en internationale advocaten kwamen bijeen om te discussiëren over de oprichting van een academische instelling, uitsluitend bedoeld voor de juridische opleiding van het hoogste niveau. Het was noodzakelijk dat in Spanje een leercentrum verscheen dat naast het vormen van universiteitsstudenten voldoende garanties en automatisch aan de beste bedrijven kon toevoegen. Het was een behoefte en een vereiste die door de advocatenkantoren zelf wordt vereist.

ISDE is een juridisch opleidingscentrum dat verbonden is aan de Complutense Universiteit van Madrid.

Tegenwoordig zijn er meer dan 200 bedrijven in meer dan 50 landen die zich bij het project hebben aangesloten.

Internationale

Op zoek naar de meest excellente academische partnerships, naast het lidmaatschap van de Complutense Universiteit van Madrid, verleent de ISDE gezamenlijke training aan universiteiten zoals Carlos III en Rey Juan Carlos, Madrid, tussen de nationale en Columbia University, New York, het Levin College of Law, University of Florida, inclusief buitenlandse.

Naast het bovenstaande heeft ISDE meerdere overeenkomsten gesloten met universiteiten over de hele wereld en is het de enige Spaanse instelling die officiële masteropleidingen aanbiedt in de Verenigde Staten, erkend door de American Bar Association.

Op institutioneel niveau heeft de ISDE de erkenning van de Algemene Raad van Spaanse advocaten en balies van Madrid, Barcelona en Tarrasa. Met het ministerie van Justitie helpt bij het leveren van cursussen in bemiddeling en heeft samenwerkingsovereenkomsten getekend met het Centrum voor Juridische Studies van het Ministerie van Justitie, de nationale raad van griffiers en de Carolina-stichting.

verenigingen

Wat professionele verenigingen betreft, heeft de ISDE overeenkomsten gesloten met de Inter-Amerikaanse Orde van Advocaten, de beroepsvereniging van vastgoeddeskundigen, de vereniging van accountants en belasting van Spaanse deskundigen, de Spaanse vereniging van bouwrecht, het centrum voor onderzoek en ontwikkeling de registratie en handelsrecht, het bestuur van sport, professionele voetbalcompetitie en ondersteuning, onder anderen.

Zo heeft de ISDE met behulp van professionele, academische, institutionele en associaties een opleidingsmethode ontwikkeld waarin de kloof tussen theorie en praktijk verdwijnt.

De geschiktheid van deze methode voor de behoeften van studenten resulteert in een plaatsingspercentage na het maken van onze bijna 90% -programma's, evenals het grootste aantal goedgekeurde nieuwe bewijzen van toegang tot een advocaat van Spanje, met 100%

Als afspiegeling van deze jaren is de ISDE opgenomen in 18 programma's in het rapport 'Innovative Law Schools', de Financial Times, dat als eerste in Spanje scoort, de derde in Europa en de vierde in de wereld. Jaar na jaar leidt ook advocacy categorie ranking door de krant El Mundo en de juridische aanvulling van de krant La Razon wat staat als het centrum met het hoogste aantal buitenlandse studenten, met ongeveer 150 studenten per jaar.

Dit zijn prijzen voor een inspanning in dienst van één protagonist: de student. Het uitstekende opleidings- en carrièresucces zijn die die betekenis geven aan het project ISDE . Vandaag meer dan 25.000 alumni. in meer dan veertig landen zijn zij onze beste ambassadeurs.

Partnerbedrijven

64850_64848_Captureddd.JPG
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spanish (Spain)

Bekijk LLM » Bekijk Masters - OnlineStudies » Bekijk Masters - Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

Master In International Sports Law

Campus Voltijd 1 jaar January 2018 Spanje Madrid Barcelona +1 more

Deze Master in International Sports Law is ontworpen voor afgestudeerden in de Rechten en andere mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun loopbaan in de Sports Law World. [+]

Deze Master in International Sports Law is ontworpen voor afgestudeerden in de Rechten en andere mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun loopbaan in de Sports Law World.

De aanvragers moeten in staat zijn om deel te nemen en een jaar aan het programma te wijden als voltijdstudent.

Het is ook verplicht voor alle studenten om een goede beheersing van de Engelse taal te hebben , omdat dit de officiële taal van het programma zal zijn en daarom zullen alle lezingen in het Engels worden gegeven.

Waarom zou je voor dit programma kiezen?De masterfaculteit bestaat uit de meest relevante internationale professionals op het gebied van sportrecht.De master bestaat uit twee academische verblijven (Verenigd Koninkrijk en Zwitserland), waar u praktische trainingen zult bezoeken en ontvangen in toonaangevende instellingen en advocatenkantoren in de sport- en sportrechtsector.De master staat op de eerste plaats in de belangrijkste gespecialiseerde Law-programma's van El Mundo.Je werkt aan echte sportrechtelijke zaken behandeld door andere advocaten. Geschillen, sportgeschillenbeslechting, ADR's, arbitrages, bemiddelingen enz. Altijd met alle ondersteunende documentatie, claim, tegenvordering, procedurele strategie, ontslag, middelen, zinnen en onderscheidingen, enz ...We garanderen een stageperiode bij toonaangevende advocatenkantoren. Een accurate leermogelijkheid die u zekerheid biedt in het begin en in de toekomst van uw professionele carrière. Een kans om te leren van marktleiders en om samen te werken met de beste professionals in de sector.Meer dan 1000 afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn in de Sports Law Industry.We bieden een unieke trainingsmethode op basis van een combinatie van praktijkcases, masterclasses, institutionele bezoeken en in-house training.ISDE... [-]

Videos

ISDE - Avram Grant en el ISDE en Madrid

Contact
Bezoekadres
C/ Recoletos, nº 6,
Madrid, 28001 ES
Social Media
Bezoekadres
Avda. Tibidabo 30
Barcelona, 08022 ES