Escuela de Negocios y Dirección

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom voor ons kiezen?

alle professionals School of Business and Management, Enyd, gecoördineerd met als doel het verschaffen van een 100% trainingspraktijk de toepassing ervan in de dagelijkse werkzaamheden te waarborgen. Het doel is om de specialisatie en de ontwikkeling van nieuwe kennis aan te passen aan de eisen van de huidige markt te helpen.

Meer dan 30.000 studenten hebben ons reeds hun vertrouwen, het Europees Universitair Miguel de Cervantes ondersteunt de studies die we leren. Maak kennis met de School of Business and ManagementWij zullen u begeleiden tijdens het gehele proces van de professionele verbetering en ondersteuning van ondernemende projecten mogelijk te maken. Toegang tot onze online training op het gebied van: business management, marketing, reclame, business management, digitale marketing, human resources, corporate finance, business consultancy, beurs en kapitaalmarkt... Kies tussen de verschillende niveaus van leren: technische opleidingen, cursussen voor gevorderden, master-en MBA.

Meet Enyd en profiteren van de lopende trainingen, zowel virtueel als face-to houden u op de hoogte. Neem deel aan netwerkbijeenkomsten organiseren wij in ons centrum ondernemers.

Omdat ons doel van continue verbetering en aanpassing aan de eisen van de huidige markt, School of Business and Management Het heeft een gespecialiseerd centrum in het De oprichting van ondernemingen, Sector Emprende, In die zij ondersteunt ondernemers en opstarten. Door SECTOR EMPRENDE onze studenten toegang tot gespecialiseerde om hun projecten ondernemerschap training. U kunt een beroep doen op de hulp van professionals die gespecialiseerd zijn in de lancering nieuwe bedrijven, Access events Netwerken, conferenties, seminars... Het werk en de inspanningen door de jaren heen aan gespecialiseerde opleiding hebben ons een referentie voor zowel professionals en bedrijven. De cijfers spreken voor zich: meer dan 12.000 studenten getraind in meer dan 50 landen, meer dan 300 overeenkomsten met bedrijven ... Bellen en bekend Enyd.

Je bent niet alleen
Contact gespecialiseerde docenten en je studieadviseur om alle twijfels weg te nemen.

100% praktische opleiding
Al onze cursussen en masteropleidingen zijn gericht op de toepassing van het leren door middel van cases, oefeningen ...

Webinars en workshops
Wij organiseren virtuele lessen en workshops voor onze Online virtuele cursussen.

Placements
Je kunt stage lopen in bedrijven doen door middel van onze cursussen en masters.

universitair diploma
Onze programma's zijn goedgekeurd door de Europese Universiteit Miguel de Cervantes.

Aangepast aan u
Wij zorgen ervoor dat educatieve middelen beschikbaar 24u, video opgenomen klassen, educatieve video's, multimedia-inhoud ...

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Masters »

Videos

Entrevista SeedRocket - Las ventajas del coworking

Contact
Bezoekadres
Calle de Mauricio Legendre, 33 Bis
Madrid, 28046 ES