North-Caucasus Federal University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University is de meest vooraanstaande instelling voor hoger onderwijs in het zuiden van Rusland, regio Stavropol. De Noord-Kaukasus ligt tussen de Zwarte Zee in het westen en de Kaspische Zee in het oosten, en de Stavropol-regio als een belangrijk deel van de Noord-Kaukasus is een van de meest pittoreske regio's van Rusland. De stad Stavropol is een cultureel, zakelijk en multinationaal centrum van de regio dat met succes de charme van een sfeervolle stad combineert met zijn vele pleinen, parken, uitgestrekte bosgebieden, een aangenaam klimaat en het snelle levensritme van de moderne stadsregio.

North-Caucasus Federal University (NCFU) is een uniek wetenschappelijk en academisch centrum dat concurrerende specialisten met hoge persoonlijke en culturele waarden, creatieve denkwijzen en vastberadenheid voor constante ontwikkeling koestert .

De missie van NCFU is om unieke kansen te bieden op academische, wetenschappelijke en culturele gebieden die toekomstige leiders voorbereiden en een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het land en de wereld.

North-Caucasus Federal University heeft 2 vestigingen - in Pyatigorsk en Nevinnomyssk - en 9 instituten: Institute of Humanities, Instituut voor Wiskunde en Natuurwetenschappen, Institute of Life Sciences, Instituut voor Recht, Instituut voor Economie en Management, Instituut voor Onderwijs en Sociale Wetenschappen , Instituut voor Olie en Gas, Instituut voor Informatietechnologieën en Telecommunicatie, en Instituut voor Engineering.

De onderzoeksactiviteit in NCFU wordt uitgevoerd in 29 wetenschappelijk-educatieve centra, 33 wetenschappelijke laboratoria en 2 studentenontwerpbureaus, 26 wetenschappelijke scholen en 47 wetenschappelijke gebieden. De universiteit heeft 1626 leraren in dienst, waaronder 229 artsen en 1090 wetenschappelijke kandidaten. Er zijn bijna 25 duizend mensen die 86 nationaliteiten en etnische groepen vertegenwoordigen uit 81 regio's van Rusland, waaronder 1656 internationale studenten uit 56 landen.

De wetenschappelijke bibliotheek van de North-Caucasus Federal University of North-Caucasus Federal University wordt gerekend tot de beste en grootste universiteitsbibliotheken in Rusland met meer dan 2,5 miljoen eenheden. De bibliotheek biedt toegang tot tal van educatieve bronnen en houdt abonnementen bij zowel Russische als buitenlandse tijdschriften. De bibliotheek wordt elk jaar aangevuld met actuele educatieve en wetenschappelijke literatuur. De universiteitscatalogus wordt regelmatig bijgewerkt. Elke NCFU-student heeft volledige toegang tot alle bibliotheekbronnen.

NCFU creëert de beste voorwaarden voor studenten voor een productieproces van het verkrijgen van kennis met het waarborgen van comfortabele accommodatie op de voorgrond. Er zijn 8 slaapzalen in Stavropol en een extra in Pyatigorsk die huisvesting biedt aan meer dan 2.500 studenten. Een van de nieuwste slaapzalen is speciaal gebouwd voor internationale studenten.

Het universitair medisch centrum is uitgerust met de nieuwste apparatuur om de gezondheid van medewerkers en studenten van NCFU te bewaken. Een team van specialisten bestaande uit optometrist, neuroloog, huisarts, tandarts, otolaryngoloog en spoedeisende hulpverleners staat klaar om medische zorg en ondersteuning te bieden.

Het bieden van hoogwaardige cateringservice is een van de prioriteiten bij NCFU met moderne keukenapparatuur en het team van zeer professionele chefs. De kantines van de universiteit, snackbars en cafés houden de honger op afstand terwijl studenten op het pad van kennis zijn. Elk gebouw is uitgerust met een eetkamer en een buffet.

De creatieve studio's waar NCFU-studenten zich mee bezighouden, zijn onder meer 2 zangstudio's, 6 dansteams, 2 studenttheaters, 4 vrijwilligersgroepen, 12 KVN- clubs (komedieclubs) . De selectie van sportieve activiteiten is ook uitgebreid: 14 sportclubs, 10 sporthallen, gymzalen, fitnesscentra en een zwembad.

Locaties

Stavropol

Address
355017, г. Ставрополь, ул. Пушкина, 1
Stavropol, Stavropol Krai, Rusland