Hamad bin Khalifa University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hamad bin Khalifa University (HBKU), Een lid van de Qatar Foundation voor Onderwijs, Wetenschap en Community Development (QF), is opgericht om te blijven vervullen QF de visie van het ontsluiten van het menselijk potentieel. HBKU is een opkomende onderzoeksuniversiteit bouwen van de stichting op innovatieve en unieke samenwerkingen met lokale en internationale partners. Gelegen binnen Onderwijs Stad aan de westelijke rand van Doha, De hoofdstad van Katar, HBKU streeft naar ongekende mogelijkheden, waar onderzoek en ontdekking zijn een integraal onderdeel van het onderwijs en leren op alle niveaus, het combineren van de rijkdom van de Arabische cultuur met internationale perspectieven te bieden. Het zal een scala aan onderzoek onderwijs leveren Masters en Best PhD-programma's via zijn interdisciplinaire graduate Colleges: College of Science and Engineering, Universiteit van Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen, HBKU Law School, College van Volksgezondheid, College of Business, en Qatar Faculteit der Islamitische Studies.

HBKU zal ook afstudeeronderzoek opleidingen in de banden met haar partners welke tak campussen van een aantal van 's werelds toonaangevende universiteiten zijn: Virginia Commonwealth University, Weill Cornell Medical College, Texas A & M University, de Carnegie Mellon University, Georgetown University, Northwestern University, HEC Paris, en University College London. Het zal voortbouwen op de sterke punten en synergieën van haar partners, en proactief te reiken naar en verwelkomen nieuwe partners over de hele wereld om samen te werken in onderzoek en onderwijs.

HBKU is toegewijd aan haar rol in het bereiken van Qatar National 2030 door de bouw en het cultiveren van menselijke capaciteit door middel van een verrijkende academische ervaring die verder gaat dan het klaslokaal. Studenten krijgen een uniek platform om hun opleiding te verrijken door het integreren van hun curriculum met de samenleving door middel van interdisciplinair onderzoek. Door het toepassen van creativiteit om kennis, zullen de studenten de gelegenheid om innovaties die een positieve invloed zal hebben en bijdragen aan de ontwikkeling van hun gemeenschappen te ontdekken, Katar, En de wereld.

Hamad bin Khalifa University - Haar studenten, docenten, medewerkers, partners en leiderschap - alle delen een gemeenschappelijk geloof in de kracht van het hoger onderwijs om een ​​positief verschil in de mondiale gemeenschap. Er is een gedeelde overtuiging dat er geen grenzen bestaan ​​aan wat studenten kunnen bereiken. Door het verstrekken van studenten met de beste mogelijkheden voor hoger onderwijs mogelijk is, zal afgestudeerden beter voorbereid te lopen door de "deur naar de toekomst ', het vormgeven van een betere toekomst voor zichzelf en de wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Juris Doctor » Bekijk MSc » Bekijk PhD\'s » Bekijk BSc's » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Juris Doctor

Juris Doctor

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Qatar Doha

[+]

De aanvrager voltooide zijn undergraduate studies aan een instelling in een land waar Engels de moedertaal is [-]

Contact
Postadres
Hamad bin Khalifa University,
P.O. Box: 5825
Education City

QA
Bezoekadres
Hamad bin Khalifa University,
Education City,
Al Luqta St

Doha, QA
Social Media