Read the Official Description

جامعة حمد بن خليفة

جامعة حمد بن خليفة , een lid van de Qatar Foundation for Education, Science and Community Development, werd in 2010 opgericht om een ​​bijdrage te leveren aan de visie van de Foundation op het menselijk potentieel. جامعة حمد بن خليفة University is een opkomende onderzoeksuniversiteit die zich inspant om radicale veranderingen teweeg te brengen in de deelstaat Qatar en de regio en tegelijkertijd haar positie en mondiale impact te versterken.

Door zijn locatie in Education City streeft جامعة حمد بن خليفة ernaar om ongekende kansen te bieden waarin onderzoek en ontdekking een integraal onderdeel vormen van de onderwijs- en leerervaring op alle niveaus, met behulp van een multidisciplinaire aanpak die zich op verschillende gebieden richt.

Op basis van zijn inzet voor de nationale visie van Qatar 2030, streeft جامعة حمد بن خليفة ernaar om menselijke capaciteit te ontwikkelen door middel van een rijke academische ervaring en een uniek systeem voor milieuonderzoek. Door kennis en creativiteit hebben studenten een geweldige kans om met nieuwe oplossingen en innovaties te komen die een grote impact hebben op de ontwikkeling van hun gemeenschap en de wereld als geheel.

Alle leden جامعة حمد بن خليفة , studenten, docenten, personeel, partners en leiders, geloven in de kracht van hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek en hun vermogen om een ​​positieve impact te hebben op de ontwikkeling en vooruitgang van landen.

visie

جامعة حمد بن خليفة wil een baanbrekende, praktische, educatieve en onderzoeksgerichte universiteit zijn, met een focus op innovatie om oplossingen te bieden voor de uitdagingen waarmee de staat Qatar en de wereld in het algemeen geconfronteerd worden.

Het bericht

جامعة حمد بن خليفة ontwikkelt geïntegreerde academische programma's van mondiaal niveau en ontwikkelt nationale onderzoekscapaciteiten om de samenwerking met grote internationale instellingen te versterken. De universiteit wil toekomstige leiders voorbereiden, een kenniseconomie opzetten en innovatieve oplossingen met wereldwijde impact creëren.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Juris Doctor

Hamad bin Khalifa University

De aanvrager voltooide zijn undergraduate studies aan een instelling in een land waar Engels de moedertaal is ... [+]

De aanvrager voltooide zijn undergraduate studies aan een instelling in een land waar Engels de moedertaal is [-]
Qatar Doha
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Hamad bin Khalifa University,
Education City,
Al Luqta St

Doha, Doha, QA
Social Media