University of Minho - Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De meest verre oorsprong van het ontstaan ​​van Law School (ED) moet worden gezocht op het moment van de stichting van de Universiteit van Minho (UMinho). De eerste rector, professor Carlos Lloyd Braga, op een bijeenkomst in de Juridische Vereniging van Braga, 6 april 1974, voorzag in de oprichting van een afdeling Juridische Wetenschappen (Diário do Minho, van 1974/04/07). Installatie Committee van de universiteit, gezien dit doel ook een deel van de Professor Diogo Freitas do Amaral.

De meest beslissende impuls aan de oprichting van de School van de wet was de houding van professor Sérgio Machado dos Santos te hebben opgenomen dit doel in het "actieprogramma", gedateerd maart 1990, dat de basis vormde voor zijn kandidatuur en verkiezing Rector UMinho. Dit programma kon lezen (pp. 13-14) als programmatische doelstelling, "de studie en de start-up cursussen in nieuwe gebieden van kennis, met name van de wet."

Tussen 1990 en 1993 werd de oprichting van een taskforce, onder leiding van professor Antonio Candido de Oliveira, die verantwoordelijk is voor het opstellen van het voorstel om de wet Degree creëren.

Op 1 februari 1993, de Universiteit Senaat unaniem goedgekeurd en bij acclamatie, de Wet Degree. Zijn gemaakt van de fundamenten van de derde school van het publiek recht van het land - na de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Coimbra en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Universiteit van Lissabon - die begon die in het studiejaar 1993/1994.

De oprichting van de graad werd begeleid, vanaf het begin, de institutionalisering van een organisatorische structuur die overeenkomt met een school in de installatie, met een speciale regeling voor de Wetenschappelijke Raad werd voorgezeten door de vice-kanselier. Deze Wetenschappelijke Raad maakten deel Distinguished Leraren van de openbare universiteiten de wet scholen in het land, de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Katholieke Universiteit van Porto, de juridische faculteiten van de Universiteit van Santiago de Compostela en La Coruña en andere scholen van de Universiteit van Minho. Het werk van deze toegewijde leraren en bevoegde voorzitterschap van de twee vice-rectoren (Professor Victor Aguiar e Silva en professor acylium Rock) was cruciaal voor de wetenschappelijke looptijd van de School.

De Law School in 2005 verwierf de status van de school met volledige autonomie. Het gevoel van autonomie veronderstelt een belangrijke betekenis hier, maar relatief. De consolidatie werk van een school is een zeer lange werk, blijven veelbelovend, zoals het is, vereist voortdurende engagement en verantwoordelijkheidszin van alle docenten, studenten en medewerkers.

Een kort bericht om te wijzen dat de enorme inspanning zet in de kwalificatie van leraren toegestaan ​​om een ​​zeer belangrijk resultaat: is de derde School of Law in het land in het aantal leraren met een doctoraat. Het was ook de eerste School of Public Law die in het studiejaar 2006/07, begonnen met een licentiaat in de rechten met een plan van passende studies naar Bologna. Deze opleiding duurt vier jaar (acht semesters), het verlenen van de graad van Master in de Rechten. In deze vier jaar verzekerd van de student het structureren van de nodige opleiding tot jurist. Het doel van de wet Degree is in wezen dat de vorming van juristen met een solide basisvaardigheden, in staat om de functies die traditioneel aan hen zijn toevertrouwd uit te voeren, met inbegrip van de rechterlijke macht, recht, Bestuurskunde, Registratie en de notaris en de gerechtelijke politie, evenals meer bewegen innovatieve activiteiten, in duidelijke expansie, zoals begeleiding en motivering van beslissingen in de private en publieke organisaties, nationaal en internationaal.

De Law School is gevestigd in Gualtar Campus van de Universiteit van Minho in Braga, met eigen vestigingen, in een schriftelijke gebouw Architect José Gomes Fernandes. Bij de Law School zijn de volgende ruimtes: een kamer van de handelingen; Twee auditoria; Vier kamers van het seminarie klassen; Een publiek van simulatie kamer; De wet bibliotheek; De bibliotheek Salgado Zenha; De CEJUR documentatiecentrum; Kamer van onderzoekers; De faciliteiten van de bestuursorganen en administratieve diensten; De kantoren van de leerkrachten; De studentenverenigingen - Elsa UMinho en AEDUM; De CEJUR

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Portugal)

Bekijk LLM » Bekijk PhD » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

LL.M. In De Europese En Transglobal Ondernemingsrecht

Campus Voltijd October 2018 Portugal Braga

Deze master's degree biedt interdisciplinaire opleiding in juridisch denken en business principles. Studenten krijgen een gedegen theoretische en praktische kennis van de volgende kernvakken: wereldwijde juridische tradities en hoe rechtsstelsels ontwikkelen; recht van de Europese Unie; internationale fiscaliteit; contract, mededinging en ondernemingsrecht; internationaal economisch recht. [+]

Deze master's degree biedt interdisciplinaire opleiding in juridisch denken en business principles. Studenten krijgen een gedegen theoretische en praktische kennis van de volgende kernvakken: wereldwijde juridische tradities en hoe rechtsstelsels ontwikkelen; recht van de Europese Unie; internationale fiscaliteit; contract, mededinging en ondernemingsrecht; internationaal economisch recht. In het voorjaar termijn studenten zich inschrijven voor cursussen en seminars die hen interesseren, over onderwerpen zoals de wet en investeringen in Braziliƫ, Angola, India, en China; arbeidsrecht, maritiem recht, en de ruimte de wet; intellectueel eigendom; wetgeving en investeringen in Latijns-Amerika en Portugees-sprekende Afrika.... [-]