Danube University Krems FBG - Department of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Bedrijfskunde en globalisering biedt permanente universitair onderwijs in een breed scala van economie en management wetenschappen, communicatie, kennis en informatie management, het openbaar bestuur en e-governance, Europese integratie, alsmede in het bedrijfsleven en het Europees recht. Met name de faculteit benadrukt voortgezet onderwijs op het gebied van migratie en integratie van onderzoek, evenals gevechten computercriminaliteit. Als onderdeel van dit proces, de faculteit niet alleen zorgt voor vakkennis, maar ook specifieke management know-how en sociale competenties die nodig zijn voor het omgaan met een steeds meer pluralistische samenleving. Een interdisciplinair team van ervaren docenten goed herkend in de wereld van de wetenschap bevordert-methode denken en zelfstandig werk met behulp van veelzijdige vormen van onderwijs.

Bovendien is de faculteit onderzoek richt zich sterk op de huidige economico-politieke en sociaal-politieke kwesties in nauwe samenwerking met de internationale wetenschappelijke gemeenschap. Een van de belangrijkste prioriteiten is toepassingsgericht onderzoek voor, en in samenwerking met, bedrijven en openbare instellingen. Bovendien, interdisciplinaire teams bieden advies, begeleiding en training voor ondernemers, NGO's en beleidsmakers in de wereld van de politiek en het openbaar bestuur.

Afdeling voor Management en Economie

Wij streven ernaar om nummer één te zijn in Europa in executive education en set standaarden door onze state-of-the art curricula afgestemd op de behoeften van een manager in de snelle 21e eeuw. Als een levenslange carrière coach en partner voor onze leidinggevenden we tegemoet te komen aan hun specifieke behoeften met cutting-edge bestuurlijke kennis door flexibele blended learning indelingen gebaseerd op de nieuwste technologie geleverd. Dit laat ons toe om een ​​blijvende impact op beide, carrières van onze managers en zelfontplooiing en de recente uitdagingen van de maatschappij.

Department for Business Law en Europese integratie

Danube Juridische Excellence: vermaarde faculteit - een uitstekende student-to-leraar ratio - campus sfeer - internationaliteit

Het Department for Business Law en Europese integratie is de toonaangevende instituut voor postdoctorale juridische studies in Oostenrijk. De cursussen zijn speciaal gericht op de behoeften van werkende professionals en combineert excellentie in onderzoek en onderwijs. Donau Universiteit Krems ligt op 80 km van Wenen - in één van de mooiste cultuurlandschappen van Europa bekend als de Wachau. Het is uitgeroepen tot werelderfgoed door de UNESCO.

Afdeling E-Governance en Administratie

Nieuwe ontwikkelingen in de technologie, sociale en politieke structuren veranderen de traditionele vormen van werk en bestuursstructuren.

Het ministerie van e-Governance brengt theorie en praktijk en biedt een aanvullende opleiding op post-graduate niveau. De graden en seminars worden aangeboden in deeltijd, zodat professionals kunnen studeren, terwijl het nastreven van hun loopbaan. Door middel van onderzoek, consultancy en een aantal nationale en internationale samenwerkingsverbanden zijn we in staat om de meest up-to-date content, oplossingen en methoden te bieden.

Wij streven ernaar om nieuwe ideeën, innovatieve benaderingen en mensgerichte oplossingen en tools voor het openbaar bestuur en en IT-beheer.

Afdeling Migratie en globalisering

We werken op een kritiek punt van moderne samenlevingen, namelijk migratie en globalisering. Op die manier willen we een bijdrage leveren aan een beter begrip van de processen die aan het werk om de sociale cohesie en welzijn te bevorderen.

Ons onderwijs en onderzoek heeft een focus op:

Migratie Europa en de globalisering Leren, werken en arbeidsverhoudingen Gezondheid en maatschappelijk welzijn Huisvesting, buurt en regionale ontwikkeling Sociale veiligheid en mensenrechten Religie en interculturele communicatie Met speciale nadruk op geslacht en generaties hiaten

We gaan in de basis als toegepast onderzoek, het verstrekken van wetenschappelijke richtlijnen voor beleidsmakers, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de media. We volgen een geïntegreerde aanpak van onderzoek en levenslang leren.

Ons team omvat een breed scala van professionele disciplines zodanig dat we de complexiteit van migratie en globalisering vanuit verschillende invalshoeken kan richten.

Afdeling Kennis en Communication Management

We zijn een universiteit-gebaseerde Competence Centre for Research, Practice en bijscholing. Het onderwerp dekken we varieert van cognitie en communicatie naar kennis en informatie management, terwijl ons werk Maakt impuls voor de economie en de samenleving. Ons onderzoek en onderwijs expertise op basis van de effectieve combinatie van drie disciplines: Cognitive Science, Information Science and Communication Science. We maken gebruik van deze expertise te ontwikkelen en te leren kerncompetenties in de theorie en praktijk voor mensen en organisaties. Onze afdeling biedt momenteel 16 masteropleiding, die elk Combineert communicatie bevoegdheid management expertise. We zijn momenteel bezig met de zeven grote internationale projecten op het gebied van onderzoek information design en sociale systemen (bruikbaarheid en Network Research). Om onze Master programma aanvullen, dus we bieden gecertificeerde programma, universitaire seminars en vakinhoudelijke management training.

Donau Universiteit Krems

De Universiteit voor Permanente Vorming

Donau Universiteit Krems is de universiteit voor het voortgezet onderwijs. De cursussen zijn speciaal gericht op de behoeften van werkende professionals. De universiteit biedt programma's exclusieve masteropleidingen en korte programma's op vijf gebieden van studie. Dienste van meer dan 8.500 studenten en 17.000 afgestudeerden uit 90 landen, is een van de toonaangevende aanbieders van verdere opleidingen in Europa. Donau Universiteit Krems combineert bijna 20 jaar ervaring in het postacademisch onderwijs innovatie en de hoogste kwaliteitsstandaarden in onderzoek en onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

LL.M. In International Business Law

Online en Campus gecombineerd Deeltijd 1 jaar October 2018 Oostenrijk Krems

De deeltijd-programma is geschikt voor werkende professionals in het buitenland, die niet in staat om tijd te nemen uit professionele of persoonlijke verplichtingen voor een heel studiejaar. Ongeveer een derde van de LL.M. programma is online uitgevoerd via blended learning, terwijl de andere twee derde worden gehouden op de Donau Universiteit Krems en de Universiteit van Olomouc. Tijdens het academiejaar, zullen lessen een totaal van vijf weken, zeven dagen per week te ontmoeten. [+]

International Business Law, LL.M. Donau Universiteit Krems en Universiteit van Olomouc

Programma Structuur:

De deeltijd-programma is geschikt voor werkende professionals in het buitenland, die niet in staat om tijd te nemen uit professionele of persoonlijke verplichtingen voor een heel studiejaar. Ongeveer een derde van de LL.M. programma is online uitgevoerd via blended learning, terwijl de andere twee derde worden gehouden op de Donau Universiteit Krems en de Universiteit van Olomouc. Tijdens het academiejaar, zullen lessen een totaal van vijf weken, zeven dagen per week te ontmoeten.

2 semesters (voor advocaten), part-time door middel van blended learning

Overzicht: ... [-]


LL.M. In Internationale Geschillenbeslechting

Campus Voltijd 2 semesters October 2018 Oostenrijk Krems

De LL.M. Program in International Dispute Resolution is ontworpen om nieuwe en innovatieve wegen te verkennen op het gebied van geschillenbeslechting en een diepgaande kennis en vaardigheden voor een succesvolle carrière te bieden in het spannende gebied [+]

De LL.M. Program in International Dispute Resolution werd ontworpen om nieuwe en innovatieve wegen te verkennen op het gebied van geschillenbeslechting en een diepgaande kennis en vaardigheden voor een succesvolle carrière in het spannende gebied van internationale geschillenbeslechting bieden. De nadruk ligt op de arbitrage zet in de CEE-regio.

Het Department for Business Law en Europese integratie een programma ontwikkeld, waarin studenten de mogelijkheid te verkennen in detail verschillende middelen voor het oplossen van internationale geschillen op een efficiënte manier biedt. De kerngebieden van de internationale commerciële arbitrage, internationale commerciële geschillen, internationale zakelijke bemiddeling en onderhandeling worden aangevuld met cursussen op internationale investeringen geschillen en andere speciale onderwerpen. Deze cursus modules omvatten conflictbeheersing en praktijkgerichte oefeningen zoals geschillen met belanghebbenden en rechtszaken PR, die onze afgestudeerden zal voorzien van de nodige praktische kennis en technieken om het best mogelijke resultaat voor hun internationale klanten te bereiken.... [-]


Videos

Introducing the International Dispute Resolution LL.M. at Danube University Krems

Contact

Donau-Universität Krems

Adres Donau-Universität Krems Dr.-Karl-Dorrek-Str. 30
3500 Krems, Oostenrijk
Website http://www.donau-uni.ac.at
Telefoon +43 2732 8930