Victoria University of Wellington

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij de beste

Victoria University of Wellington is nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. We hebben nauwe banden met het bedrijfsleven, de overheid en wetenschappelijke onderzoeksgemeenschappen. We zijn gevestigd in een veilige, compacte, creatieve en bloeiende stad die ideaal is voor het studentenleven.

Victoria University of Wellington , een van de oudste instellingen van Nieuw-Zeeland, heeft een sterke mondiale blik en een internationale reputatie voor academische excellentie. We behoren consequent tot de beste universiteiten ter wereld, waaronder de top 2 procent van 18.000 universiteiten in de QS World University Rankings van 2018.

Wanneer je studeert aan de Victoria University of Wellington , word je geduwd om onafhankelijk te denken en geïnspireerd om te slagen. Je bouwt een sterke basis voor succes waarmee je je carrière naar een hoger niveau kunt tillen. Je leert van academici en onderzoekers van wereldklasse en profiteert van onze nauwe banden met de bedrijven in Nieuw-Zeeland, de overheid en wetenschappelijke onderzoeksgemeenschappen. We bieden studenten een keuze uit meer dan 80 programma's en staan ​​gerangschikt in de top 2 procent van de universiteiten wereldwijd en in 17 vakgebieden behoren we tot de top 1 procent. Victoria heeft vijf sterren in het algemeen in de QS Stars rating of excellence en vijf sterren in elk van de acht categorieën - kunst en cultuur, discipline ranking en accreditaties, inzetbaarheid, faciliteiten, inclusiviteit, internationalisering, onderzoek en onderwijs.

We zijn er om je te ondersteunenAls internationale student krijg je ondersteuning van een toegewijd team op campus-Victoria International-vanaf het moment dat je solliciteert, tot je aankomst en tijdens je studie. Studenten hebben ook toegang tot een breed scala aan universitaire diensten om u te helpen slagen in uw studie. Deze omvatten aanvullende studiehulp, financiële planning, ondersteuning voor gehandicapte studenten, vertrouwelijke counseling en advies over gezondheid en welzijn. Victoria University of Wellington biedt studenten kansen om hun carrière te verbeteren, van professionele programma's die zich richten op praktische stages op de werkplek en echte onderzoeksprojecten, tot unieke leiderschapsprogramma's en de kans om in het buitenland in een ander land te studeren als onderdeel van je studie. Er zijn momenteel 26 landen om uit te kiezen, waaronder Canada, Mexico, Denemarken en Hong Kong.

De ideale studentenlocatieVictoria University of Wellington heeft drie campussen verspreid over het centrum van Wellington, allemaal dicht bij vervoer, lokale attracties, entertainment en cafés. Aan de universiteit studeer je in een levendige, creatieve, compacte en veilige stad in een prachtige natuurlijke omgeving. Wellington is ideaal voor het studentenleven. Om je te helpen settelen, vrienden te maken en betrokken te raken bij de universitaire gemeenschap, worden studenten aangemoedigd om lid te worden van een van de meer dan 100 clubs en verenigingen van de universiteit, die variëren van culturele groepen tot sportteams.

Vind je toekomstWanneer je studeert aan de Victoria University of Wellington , word je geduwd om onafhankelijk te denken en geïnspireerd om te slagen. Je bouwt een sterke basis voor succes waarmee je je carrière naar een hoger niveau kunt tillen. Vind je toekomst met Victoria University of Wellington .

Locaties

Wellington

Address
Kelburn campus: Kelburn
6012 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland

Wellington

Address
Pipitea campus: 33 Bunny St, Pipitea
6011 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland

Wellington

Address
Te Aro campus: 139 Vivian Street
6011 Wellington, Wellington, Nieuw-Zeeland