University of Auckland Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De kracht van elke rechtenstudie ligt in het kaliber van zijn personeel en studenten, de middelen van zijn bibliotheek en de steun die het krijgt van het beroep en alumni. De Auckland Law School is heel gelukkig met elke score. Ons wetenschappelijk personeel produceert onderzoek van wereldklasse, de Davis Law Library heeft de meest uitgebreide verzameling juridische onderzoeksmaterialen in Nieuw-Zeeland en we hebben hogere instapnormen voor onze graden dan enige andere Nieuw-Zeelandse Law School , wat betekent dat onze afgestudeerden zeer gegeerd zijn. Onze studenten belichamen Auckland's filosofie van academische strengheid in combinatie met enthousiasme voor de wet. Auckland studenten hebben de nationale mooting kampioenschappen zeven van de laatste acht jaar gewonnen. We hebben een van de meest actieve en succesvolle rechtenstudentenverenigingen in het land.

Van de Law Revue tot studentwedstrijden, van sociale en sportevenementen tot seminars en workshops, er zijn talloze mogelijkheden om deel te nemen, andere rechtenstudenten te ontmoeten en levenslange vriendschappen te smeden. De Auckland Law School , gelegen in het hart van het rechtsdistrict, heeft sterke banden met de advocatuur en de rechterlijke macht. De school biedt een volledige juridische opleiding en bereidt studenten voor op de juridische praktijk en op vele andere carrières in een geïnternationaliseerde wereld.

Waarom studeren bij ons?

De wet op Auckland is uitdagend, opwindend en wordt gegeven door enkele van de bekendste juridische geleerden in het land. We leren studenten kritisch te denken, te analyseren en te overtuigen door logisch redeneren. The Auckland Law School:

 • Is de top-gerangschikte wetsschool in Nieuw-Zeeland en een van de beste wetenscholen ter wereld.
 • Biedt les in kleine groepen op alle niveaus en biedt het grootste aanbod aan niet-gegradueerde cursussen van een van de rechtsscholen in Nieuw-Zeeland.
 • Heeft de hoogste instapnormen voor de wet van het tweede jaar, wat betekent dat afgestudeerden zeer gegeerd zijn.
 • Hiermee kunt u uw juridische opleiding combineren met een breed scala aan gezamenlijke programma's (in kunst, handel, techniek, gezondheidswetenschappen, onroerend goed of wetenschap).
 • Heeft uitstekende faciliteiten, waaronder de Davis Law Library, de toonaangevende juridische onderzoeksbibliotheek van Nieuw-Zeeland.
 • Bevindt zich in het hart van het rechtsdistrict, naast het Hooggerechtshof en de belangrijkste advocatenkantoren van het land.
 • Biedt een uitgebreid studieprogramma in het buitenland en helpt studenten om een ​​semester overzee door te brengen aan een andere top Law School.
 • Biedt een schat aan mogelijkheden voor topstudenten, waaronder het kunnen werken aan de Auckland Law Review, deelnemen aan het programma Equal Justice en deelnemen aan motiverende pleitbezorging en vele andere competities.
 • Heeft zeer actieve en ondersteunende Mäori en Pacific Island rechten studentenverenigingen en -programma's.

Waar kan de LLB u naartoe brengen?

Rechten afgestudeerden in Auckland zijn zeer gewild. In elk jaar nemen ongeveer de helft van onze afgestudeerden posities in advocatenkantoren in Nieuw-Zeeland, terwijl de andere helft begint aan hun loopbaan in andere professionele organisaties. Deze omvatten boekhoud- en adviesbureaus; bedrijfsleven en bedrijfsleven; nationale en lokale overheid; onderwijs, onderzoek en journalistiek; internationale, milieu- en andere niet-gouvernementele organisaties.

Onze afgestudeerden kunnen praktijkrecht vinden in Nieuw-Zeeland en wereldwijd - veel van onze oud-studenten werken voor toonaangevende advocatenkantoren in Londen, New York, Sydney, Hong Kong, Singapore en andere plaatsen.

Sommige van onze beste studenten gaan studeren voor de LLM- en PhD-graden. De Auckland Law School biedt het meest uitgebreide postdoctorale programma in het land. Onze studenten winnen regelmatig beurzen en prijzen om hun studies in het buitenland voort te zetten. Sommige van de afgestudeerden van vorig jaar streven nu naar hogere graden in Oxford, Cambridge, Harvard, Yale en Columbia, naast andere top overzeese universiteiten.

Ons Carrièrecentrum kan u helpen bij het plannen van uw carrière en bij het zoeken naar werk tijdens uw studie. Speciale assistentie is beschikbaar voor rechtenstudenten door middel van workshops, seminars en een drop-in service aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Enkele snelle feiten over de Auckland Law School

 • In het derde en vierde jaar van het LLB hebben deel III- en IV-studenten meer dan 50 keuzevakken waaruit ze kunnen kiezen (waaronder enkele in het zomercursussen semester van januari / februari) - het grootste aanbod van elke Nieuw-Zeelandse wetsschool.
 • Hoewel er geen vereiste is voor major binnen de LLB-opleiding, kunnen studenten ervoor kiezen om zich te specialiseren in een bepaald aandachtsgebied, of, als ze dat verkiezen, om te kiezen uit een breed scala van verschillende gebieden om een ​​scala aan onderwerpen te behandelen.
 • Er is een groeiend scala aan keuzevakken met een internationale focus: dit zijn luchtvaartwetgeving, internationale mensenrechten, internationaal recht, recht en informatica, financiële markten, mondiaal milieurecht, immigratie- en vluchtelingenrecht, internationaal strafrecht, internationale geschillenbeslechting en internationaal recht Handelsrecht.
 • Meer dan 90% van de LLB-studenten kwalificeren zich met twee graden, hetzij omdat ze rechten gaan studeren als afgestudeerden (15%) of omdat ze een gezamenlijke bacheloropleiding volgen (75%). Conjoint-combinaties zijn BA / LLB, BCom / LLB, BE (Hons) / LLB, BHSc / LLB, BProp / LLB, BSc / LLB.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MLS » Bekijk Certificaten » Bekijk PhD » Bekijk LLM » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:


Master Of Laws (LLM)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar March 2019 Nieuw-Zeeland Auckland +1 more

Of je nu een beoefenaar bent die zich wil bekwamen in een rechtsgebied, een lokaal afgestudeerde die zich wil specialiseren of een internationale student die een kwalificatie wil behalen aan een vooraanstaande rechtenstudent, onze LLM geeft je de flexibiliteit en keuze die je zoekt. [+]

De LLM is ontworpen om een ​​gevorderd niveau van studie te bieden voor zowel voltijdstudenten als voor hen die beoefenaars van juridische beroepen zijn of die andere voltijdse of deeltijdse banen hebben. Het kan worden ondernomen door cursussen, onderzoek of een combinatie van beide. U kunt uit meer dan 25 cursussen kiezen en de toegang tot de LLM is het hele jaar door beschikbaar.

Je kunt je studie concentreren op bepaalde specialisaties of een breed scala aan juridische onderwerpen studeren.

Met de LLM die je leert (cursussen) kun je gebieden verdiepen die dieper en ingewikkelder zijn dan op bachelorniveau. Het programma biedt cursussen met gedetailleerde analyses van bepaalde rechtsgebieden, maar ook cursussen die meer op beleid zijn gericht.De LLM door onderzoek stelt u in staat om diepgaand onderzoek te doen op een gebied van persoonlijk belang om de werkgelegenheid, zowel professioneel als academisch, te verbeteren.... [-]

Nagraadse Certificaat In De Wet

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar March 2019 Nieuw-Zeeland Auckland +1 more

Open voor zowel LLB-afgestudeerden als niet-LLB-afgestudeerden, is de PGCertLaw effectief de helft van een Master of Laws (LLM) of Master of Legal Studies (MLS) diploma. [+]

Open voor zowel LLB-afgestudeerden als niet-LLB-afgestudeerden, is de PGCertLaw effectief de helft van een Master of Laws (LLM) of Master of Legal Studies (MLS) diploma.

Als u beperkte tijd hebt of u slechts een paar selecteercursussen wilt bestuderen, is dit programma ideaal.

Voor sommige studenten kan de PGCertLaw ook als een weg naar de LLM- of MLS-graden optreden.

Programma structuur

Voltijds (een semester) of deeltijd (over twee jaar) kunnen voltooid worden om flexibiliteit te bieden voor personen met andere professionele of persoonlijke verplichtingen.

Studenten moeten, naast Legal Research Methodology (LAW 788), een minimum van 60 studiepunten uit het Master of Laws-schema voltooien (exclusief thesis- of proefschriftcursussen).... [-]


Master Of Legal Studies (MLS)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 6 jaar March 2019 Nieuw-Zeeland Auckland +1 more

Een masterdiploma voor professionals die niet in het bezit zijn van een bachelordiploma, maar wiens werk betrekking heeft op, of die een persoonlijk belang hebben bij juridische kwesties en het omgaan met wetgeving. [+]

Geschikt voor professionals met een niet-juridische achtergrond die enige kennis van juridische zaken nodig hebben. Professionals die in het bijzonder profiteren zijn accountants en auditors, architecten en stedenbouwkundigen, business development managers, compliance managers, ingenieurs, IT-professionals, politie en personeel in de publieke sector.

Dit programma heeft een vergelijkbare structuur als de Master of Laws en biedt zes specialisaties: bedrijfs- en handelsrecht, milieurecht, mensenrechtenrecht, internationaal recht, procesvoering en geschillenbeslechting en publiek recht.

De MLS maakt een multidisciplinaire studie van postdoctorale cursussen van andere faculteiten van de Universiteit van Auckland mogelijk, waardoor u uw professionele vaardigheden kunt verbeteren en tegelijkertijd kennis van de wet kunt opdoen.... [-]


Doctor In De Wijsbegeerte (PhD)

Campus Voltijd March 2019 Nieuw-Zeeland Auckland

Stimuleren en belonen, beginnen met een doctoraat aan de Auckland Law School vereist een hoge mate van zelf-motivatie en discipline, een opwindende gelegenheid om deel te nemen aan onafhankelijk, baanbrekend onderzoek. [+]

Stimuleren en belonen, beginnen met een doctoraat aan de Auckland Law School vereist een hoge mate van zelf-motivatie en discipline, een opwindende gelegenheid om deel te nemen aan onafhankelijk, baanbrekend onderzoek.

Het doctoraat is een onderzoeksprogramma alleen voor scripties, waarvoor meestal een voltijdse studie nodig is voor drie of vier jaar of deeltijds voor zes tot acht jaar. De graad wordt onder supervisie uitgevoerd en de kandidaten moeten een voortdurende cursus van geavanceerd juridisch onderzoek voltooien resulterend in de productie van een wezenlijke originele thesis.

Kandidaten voor een doctoraat in de rechten hebben een Master in de rechten met eer van eerste klasse of tweede klasse (eerste divisie) honours, of het equivalent daarvan. Kandidaten moeten hebben aangetoond een vermogen te hebben om een ​​cursus van gevorderd onafhankelijk onderzoek en rechtenstudie te volgen. Uitstekende afgestudeerden van LLB (Hons) kunnen worden overwogen, maar worden aangemoedigd om eerst het eenjarige Masters-programma van Auckland Law School af te ronden.... [-]


Diploma Van Bekwaamheid

Campus Voltijd Deeltijd March 2019 Nieuw-Zeeland Auckland

Juridische opleidingen kunnen als individuele cursussen voor een Certificaat van Vaardigheid (COP) worden genomen. Aanvragers moeten voldoen aan alle vereisten, medevereiste of andere voorwaarden voor toelating en inschrijving. [+]

Juridische opleidingen kunnen als individuele cursussen voor een Certificaat van Vaardigheid (COP) worden genomen. Aanvragers moeten voldoen aan alle vereisten, medevereiste of andere voorwaarden voor toelating en inschrijving.

LLB Deel I

Studenten die LAW 121G en / of LAW 131 hebben geslaagd, kunnen de twee vakken onder een Certificaat van Vaardigheid herhalen om de cijfers te verbeteren. Wanneer studenten LAW 121G en / of LAW 131 herhalen, worden zowel de rang op de eerste poging als de score op de herhalingspoging opgenomen in de puntengemiddelde berekening voor toelating tot LLB Deel II.

NZ wet afgestudeerden

NZ wetenschappelijke afgestudeerden kunnen solliciteren om extra bacheloropleidingen te volgen voor een diploma van vaardigheid. Er is geen limiet voor het aantal COP-cursussen waar NZ-wetenschappers kunnen aanvragen. Zie 'Hoe solliciteren' hieronder. Juridische afgestudeerden die meer dan één COP-wet keuzecursus willen aanvullen om hun wetenschapsgraad aan te vullen of hun juridische kennis en vaardigheden bij te werken, kunnen overwegen om te vragen voor het diploma in de rechten of het diploma in de rechten.... [-]