University of Auckland Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De kracht van elke rechtenstudie ligt in het kaliber van zijn personeel en studenten, de middelen van zijn bibliotheek en de steun die het krijgt van het beroep en alumni. De Auckland Law School is heel gelukkig met elke score. Ons wetenschappelijk personeel produceert onderzoek van wereldklasse, de Davis Law Library heeft de meest uitgebreide verzameling juridische onderzoeksmaterialen in Nieuw-Zeeland en we hebben hogere instapnormen voor onze graden dan enige andere Nieuw-Zeelandse Law School , wat betekent dat onze afgestudeerden zeer gegeerd zijn. Onze studenten belichamen Auckland's filosofie van academische strengheid in combinatie met enthousiasme voor de wet. Auckland studenten hebben de nationale mooting kampioenschappen zeven van de laatste acht jaar gewonnen. We hebben een van de meest actieve en succesvolle rechtenstudentenverenigingen in het land.

Van de Law Revue tot studentwedstrijden, van sociale en sportevenementen tot seminars en workshops, er zijn talloze mogelijkheden om deel te nemen, andere rechtenstudenten te ontmoeten en levenslange vriendschappen te smeden. De Auckland Law School , gelegen in het hart van het rechtsdistrict, heeft sterke banden met de advocatuur en de rechterlijke macht. De school biedt een volledige juridische opleiding en bereidt studenten voor op de juridische praktijk en op vele andere carrières in een geïnternationaliseerde wereld.

Waarom studeren bij ons?

De wet op Auckland is uitdagend, opwindend en wordt gegeven door enkele van de bekendste juridische geleerden in het land. We leren studenten kritisch te denken, te analyseren en te overtuigen door logisch redeneren. The Auckland Law School:

 • Is de top-gerangschikte wetsschool in Nieuw-Zeeland en een van de beste wetenscholen ter wereld.
 • Biedt les in kleine groepen op alle niveaus en biedt het grootste aanbod aan niet-gegradueerde cursussen van een van de rechtsscholen in Nieuw-Zeeland.
 • Heeft de hoogste instapnormen voor de wet van het tweede jaar, wat betekent dat afgestudeerden zeer gegeerd zijn.
 • Hiermee kunt u uw juridische opleiding combineren met een breed scala aan gezamenlijke programma's (in kunst, handel, techniek, gezondheidswetenschappen, onroerend goed of wetenschap).
 • Heeft uitstekende faciliteiten, waaronder de Davis Law Library, de toonaangevende juridische onderzoeksbibliotheek van Nieuw-Zeeland.
 • Bevindt zich in het hart van het rechtsdistrict, naast het Hooggerechtshof en de belangrijkste advocatenkantoren van het land.
 • Biedt een uitgebreid studieprogramma in het buitenland en helpt studenten om een ​​semester overzee door te brengen aan een andere top Law School.
 • Biedt een schat aan mogelijkheden voor topstudenten, waaronder het kunnen werken aan de Auckland Law Review, deelnemen aan het programma Equal Justice en deelnemen aan motiverende pleitbezorging en vele andere competities.
 • Heeft zeer actieve en ondersteunende Mäori en Pacific Island rechten studentenverenigingen en -programma's.

Waar kan de LLB u naartoe brengen?

Rechten afgestudeerden in Auckland zijn zeer gewild. In elk jaar nemen ongeveer de helft van onze afgestudeerden posities in advocatenkantoren in Nieuw-Zeeland, terwijl de andere helft begint aan hun loopbaan in andere professionele organisaties. Deze omvatten boekhoud- en adviesbureaus; bedrijfsleven en bedrijfsleven; nationale en lokale overheid; onderwijs, onderzoek en journalistiek; internationale, milieu- en andere niet-gouvernementele organisaties.

Onze afgestudeerden kunnen praktijkrecht vinden in Nieuw-Zeeland en wereldwijd - veel van onze oud-studenten werken voor toonaangevende advocatenkantoren in Londen, New York, Sydney, Hong Kong, Singapore en andere plaatsen.

Sommige van onze beste studenten gaan studeren voor de LLM- en PhD-graden. De Auckland Law School biedt het meest uitgebreide postdoctorale programma in het land. Onze studenten winnen regelmatig beurzen en prijzen om hun studies in het buitenland voort te zetten. Sommige van de afgestudeerden van vorig jaar streven nu naar hogere graden in Oxford, Cambridge, Harvard, Yale en Columbia, naast andere top overzeese universiteiten.

Ons Carrièrecentrum kan u helpen bij het plannen van uw carrière en bij het zoeken naar werk tijdens uw studie. Speciale assistentie is beschikbaar voor rechtenstudenten door middel van workshops, seminars en een drop-in service aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Enkele snelle feiten over de Auckland Law School

 • In het derde en vierde jaar van het LLB hebben deel III- en IV-studenten meer dan 50 keuzevakken waaruit ze kunnen kiezen (waaronder enkele in het zomercursussen semester van januari / februari) - het grootste aanbod van elke Nieuw-Zeelandse wetsschool.
 • Hoewel er geen vereiste is voor major binnen de LLB-opleiding, kunnen studenten ervoor kiezen om zich te specialiseren in een bepaald aandachtsgebied, of, als ze dat verkiezen, om te kiezen uit een breed scala van verschillende gebieden om een ​​scala aan onderwerpen te behandelen.
 • Er is een groeiend scala aan keuzevakken met een internationale focus: dit zijn luchtvaartwetgeving, internationale mensenrechten, internationaal recht, recht en informatica, financiële markten, mondiaal milieurecht, immigratie- en vluchtelingenrecht, internationaal strafrecht, internationale geschillenbeslechting en internationaal recht Handelsrecht.
 • Meer dan 90% van de LLB-studenten kwalificeren zich met twee graden, hetzij omdat ze rechten gaan studeren als afgestudeerden (15%) of omdat ze een gezamenlijke bacheloropleiding volgen (75%). Conjoint-combinaties zijn BA / LLB, BCom / LLB, BE (Hons) / LLB, BHSc / LLB, BProp / LLB, BSc / LLB.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MLS » Bekijk Certificaten » Bekijk PhD » Bekijk LLM » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Diploma Van Bekwaamheid

Campus Voltijd Deeltijd March 2018 Nieuw-Zeeland Auckland

Juridische opleidingen kunnen als individuele cursussen voor een Certificaat van Vaardigheid (COP) worden genomen. Aanvragers moeten voldoen aan alle vereisten, medevereiste of andere voorwaarden voor toelating en inschrijving. [+]

Juridische opleidingen kunnen als individuele cursussen voor een Certificaat van Vaardigheid (COP) worden genomen. Aanvragers moeten voldoen aan alle vereisten, medevereiste of andere voorwaarden voor toelating en inschrijving.

LLB Deel I

Studenten die LAW 121G en / of LAW 131 hebben geslaagd, kunnen de twee vakken onder een Certificaat van Vaardigheid herhalen om de cijfers te verbeteren. Wanneer studenten LAW 121G en / of LAW 131 herhalen, worden zowel de rang op de eerste poging als de score op de herhalingspoging opgenomen in de puntengemiddelde berekening voor toelating tot LLB Deel II.

NZ wet afgestudeerden

NZ wetenschappelijke afgestudeerden kunnen solliciteren om extra bacheloropleidingen te volgen voor een diploma van vaardigheid. Er is geen limiet voor het aantal COP-cursussen waar NZ-wetenschappers kunnen aanvragen. Zie 'Hoe solliciteren' hieronder. Juridische afgestudeerden die meer dan één COP-wet keuzecursus willen aanvullen om hun wetenschapsgraad aan te vullen of hun juridische kennis en vaardigheden bij te werken, kunnen overwegen om te vragen voor het diploma in de rechten of het diploma in de rechten.... [-]


Nagraadse Certificaat In De Wet

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar March 2018 Nieuw-Zeeland Auckland +1 more

Open voor zowel LLB-afgestudeerden als niet-LLB-afgestudeerden, is de PGCertLaw effectief de helft van een Master of Laws (LLM) of Master of Legal Studies (MLS) diploma. [+]

Open voor zowel LLB-afgestudeerden als niet-LLB-afgestudeerden, is de PGCertLaw effectief de helft van een Master of Laws (LLM) of Master of Legal Studies (MLS) diploma.

Als u beperkte tijd hebt of u slechts een paar selecteercursussen wilt bestuderen, is dit programma ideaal.

Voor sommige studenten kan de PGCertLaw ook als een weg naar de LLM- of MLS-graden optreden.

Programma structuur

Voltijds (een semester) of deeltijd (over twee jaar) kunnen voltooid worden om flexibiliteit te bieden voor personen met andere professionele of persoonlijke verplichtingen.

Studenten moeten, naast Legal Research Methodology (LAW 788), een minimum van 60 studiepunten uit het Master of Laws-schema voltooien (exclusief thesis- of proefschriftcursussen).... [-]


LLM

Master Of Laws

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar March 2018 Nieuw-Zeeland Auckland +1 more

De LLM is ontworpen om een ​​geavanceerd studievorm te geven voor zowel voltijdstudenten als degenen die rechtspraktijken zijn of die zich bezighouden met andere vol- of deeltijdwerk. Het kan worden gedaan door coursework, onderzoek of een combinatie van beide. [+]

De LLM is ontworpen om een ​​geavanceerd studievorm te geven voor zowel voltijdstudenten als degenen die rechtspraktijken zijn of die zich bezighouden met andere vol- of deeltijdwerk. Het kan worden gedaan door coursework, onderzoek of een combinatie van beide. U kunt kiezen uit meer dan 25 geleerde vakken en toegang tot de LLM is het hele jaar door beschikbaar.

U kunt uw studie op specifieke gebieden van specialisatie concentreren of een breed scala aan juridische onderwerpen bestuderen.

De LLM-opleiding (coursework) stelt u in staat om gebieden in meer diepte en complexiteit te bestuderen dan op het voorgraadse niveau. Het programma biedt cursussen die gedetailleerde analyses van bepaalde juridische gebieden, evenals cursussen die meer beleidsgericht zijn, geven. De LLM door onderzoek stelt u in staat om diepgaand onderzoek te verrichten op een gebied van persoonlijke interesse om de werkgelegenheidskansen professioneel of academisch te verbeteren. ... [-]

MLS

Meester Van Juridische Studies

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 6 jaar March 2018 Nieuw-Zeeland Auckland +1 more

De MLS maakt een interdisciplinaire studie van postdoctorale cursussen van andere faculteiten van de Universiteit van Auckland mogelijk, waardoor je je professionele vaardigheden kan bevorderen door kennis van de wet te verwerven. [+]

Geschikt voor professionals uit niet-juridische achtergronden die kennis hebben van juridische zaken. Professionals die vooral zullen profiteren, zijn accountants en accountants, architecten en stadsplanners, business development managers, compliance managers, ingenieurs, IT professionals, politie en overheidssector.

Dit programma heeft een soortgelijke structuur aan de Master of Laws en biedt zes specialisaties: bedrijfs- en handelsrecht, milieuwet, mensenrechtenrecht, internationale recht, geschillenbeslechting en geschillenbeslechting en publiekrecht.

De MLS maakt een interdisciplinaire studie van postdoctorale cursussen van andere faculteiten van de Universiteit van Auckland mogelijk, waardoor je je professionele vaardigheden kan bevorderen door kennis van de wet te verwerven.... [-]


PhD

Arts In De Filosofie (phd)

Campus Voltijd March 2018 Nieuw-Zeeland Auckland

Stimuleren en belonen, een promovendus aan de Law School in Auckland, vereist een hoog niveau van zelfmotivatie en discipline, die een spannende kans biedt om onafhankelijk onderzoek te doen. [+]

Stimuleren en belonen, een promovendus aan de Law School in Auckland, vereist een hoog niveau van zelfmotivatie en discipline, die een spannende kans biedt om onafhankelijk onderzoek te doen.

Het promovendus is een onderzoeksopleidingsprogramma, die normaal gesproken voor een periode van drie tot vier jaar of deeltijd voor zes tot acht jaar vereist. De opleiding wordt onder toezicht uitgevoerd en de kandidaten moeten een voortgezette opleiding van geavanceerd juridisch onderzoek voltooien, wat resulteert in de productie van een substantieel origineel proefschrift.

Kandidaten voor een PhD in de rechten hebben een Master of Laws met eersteklas honours of tweede klas (eerste divisie) honours; of het equivalent. Kandidaten moeten hebben aangetoond dat ze een cursus van geavanceerd zelfstandig onderzoek en studie in de rechten kunnen volgen. Uitstaande LLB (Hons) afgestudeerden kunnen overwogen worden, maar worden aangemoedigd om eerst de eenjarige masteropleiding in Auckland Law School af te ronden.... [-]