Brickfields Asia College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1991 is Brickfields Azië College (BAC) zich gevestigd als de snelste en slimste manier om Britse Law & Business graden. Na stuurde meer dan 6500 juristen in de praktijk, heeft het college een uitstekende reputatie als leverancier van kwalitatief goed onderwijs gevestigd. De afgestudeerden zijn zeer gewild door lokale en internationale bedrijven in zowel de publieke als de private sector.

BAC heeft momenteel samenwerkingsverbanden en de verbanden met meer dan 20 buitenlandse universiteiten (vooral in het Verenigd Koninkrijk) en professionele organisaties, het aanbieden van haar studenten de toegang tot meer dan 70 wereldklasse Law and Business graden en beroepskwalificaties die lokaal of in het buitenland kan worden afgerond.

BAC heeft meer dan 200 Wereld en de Nationale Top Students, Book Prize winnaars, 1st Class en 2e Uppers geproduceerd in de afgelopen twee jaar alleen. Het succes van haar studenten vitrines inzet BAC's aan het verstrekken van een opmerkelijke educatieve ervaring. Als erkenning van deze, werd BAC bekroond met de Brand Laureaat Best Brand in Juridisch Onderwijs voor 2012 en de MKB-Recognition Award 2013 voor Service Excellence.

BAC's vermaarde faculteit van hooggekwalificeerde wetenschappers en ervaren beoefenaars vormen de ruggengraat van BAC's succesverhaal in het leveren van de beste voor haar studenten. Samen met methodisch onderzocht en voorbereid leermiddelen, de e-learning portal geeft rond-de-klok-ondersteuning voor elke student in staat stellen om hun ware potentieel te realiseren.

BAC is toegewijd aan het maken van educatieve ervaring elke student op het college een plezierige, belonen en succesvol, terwijl het verbeteren van hun kwalificaties om hun succes in de toekomst te waarborgen. BAC ziet ernaar studenten om hun educatieve ervaring op het college plezierig, belonen en succesvol te maken.

Locaties

Shah Alam

Brickfields Asia College

Address
Jalan Utara, Section 14,46200 Shah Alam, Selangor, Maleisië
Telefoonnr.
+60 3-7932 2528

Kuala Lumpur

Brickfields Asia College

Address
Jalan Tun Sambanthan 68-2
50470 Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië
Telefoonnr.
+60 3-7932 2528

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden