Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1991 is Brickfields Azië College (BAC) zich gevestigd als de snelste en slimste manier om Britse Law & Business graden. Na stuurde meer dan 6500 juristen in de praktijk, heeft het college een uitstekende reputatie als leverancier van kwalitatief goed onderwijs gevestigd. De afgestudeerden zijn zeer gewild door lokale en internationale bedrijven in zowel de publieke als de private sector.

BAC heeft momenteel samenwerkingsverbanden en de verbanden met meer dan 20 buitenlandse universiteiten (vooral in het Verenigd Koninkrijk) en professionele organisaties, het aanbieden van haar studenten de toegang tot meer dan 70 wereldklasse Law and Business graden en beroepskwalificaties die lokaal of in het buitenland kan worden afgerond.

BAC heeft meer dan 200 Wereld en de Nationale Top Students, Book Prize winnaars, 1st Class en 2e Uppers geproduceerd in de afgelopen twee jaar alleen. Het succes van haar studenten vitrines inzet BAC's aan het verstrekken van een opmerkelijke educatieve ervaring. Als erkenning van deze, werd BAC bekroond met de Brand Laureaat Best Brand in Juridisch Onderwijs voor 2012 en de MKB-Recognition Award 2013 voor Service Excellence.

BAC's vermaarde faculteit van hooggekwalificeerde wetenschappers en ervaren beoefenaars vormen de ruggengraat van BAC's succesverhaal in het leveren van de beste voor haar studenten. Samen met methodisch onderzocht en voorbereid leermiddelen, de e-learning portal geeft rond-de-klok-ondersteuning voor elke student in staat stellen om hun ware potentieel te realiseren.

BAC is toegewijd aan het maken van educatieve ervaring elke student op het college een plezierige, belonen en succesvol, terwijl het verbeteren van hun kwalificaties om hun succes in de toekomst te waarborgen. BAC ziet ernaar studenten om hun educatieve ervaring op het college plezierig, belonen en succesvol te maken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

Brickfields Asia College

BAC levert een Britse Transfer Degree Programme (wet) waar studenten hebben de mogelijkheid om te voltooien een 1 + 2 (1 jaar bij BAC en 2 jaar bij een Britse partner Uni ... [+]

BAC biedt de zeer populaire Britse Transfer Degree Programme (wet) waar studenten krijgen de mogelijkheid om te voltooien een 1 + 2 (1 jaar bij BAC en 2 jaar bij een partner Britse universiteit) of 2 + 1 (2 jaar bij BAC en 1 jaar bij een partner Britse University), afhankelijk van hun voorkeur en sturen in de regio van 600 tot 700 studenten per jaar naar hun laatste jaar af te ronden in het Verenigd Koninkrijk. Weinig of geen andere instellingen bieden studenten de keuze om toegang te krijgen tot een dergelijk groot aantal universiteiten om hun laatste jaar en het beste van alle studenten krijgen een erkende Britse kwalificatie graad na te streven.

Na succesvolle afronding van het programma zullen de studenten een internationaal erkende LLB (Hons) diploma van hun gekozen Britse partner universiteit worden toegekend. Studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan graden aangeboden door een reeks van top notch universiteiten, zoals de universiteiten van Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull en Hertfordshire. ... [-]

Maleisië Kuala Lumpur Petaling Jaya Shah Alam
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Brickfields Asia College

De University of London is echt een van de grote universiteiten van de wereld. Een federatie van 18 wereldklasse Hogescholen en 10 gespecialiseerde instituten, zijn reput ... [+]

De University of London is echt een van de grote universiteiten van de wereld. Een federatie van 18 wereldklasse Hogescholen en 10 gespecialiseerde instituten, zijn reputatie voor hoge academische standaarden is gebouwd op de uitstekende onderwijs en onderzoek van de hogescholen sinds 1836. University of London graden worden internationaal erkend door overheden, universiteiten, werkgevers en beroepsorganisaties als zijnde van de hoogste academische kwaliteit.

Sinds 1858 hebben de Universiteit van Londen graden toegankelijk voor studenten geweest over de hele wereld door middel van de Universiteit van Londen Internationale Programma's, de langste staande flexibel en afstandsonderwijs programma's in de wereld. In de loop der jaren hebben vele bijzondere mensen die hebben gestudeerd aan de Universiteit van Londen Internationale Programma's onze wereld gevormd. Oud-studenten zijn onder andere zeven Nobelprijswinnaars, de leiders van de landen van het Gemenebest, ministers, beroemde auteurs, academici, rechters en zakelijke leiders. Vandaag de dag, de Universiteit van Londen Internationale Programma's is echt een internationaal karakter met meer dan 52.000 studenten in meer dan 190 landen. ... [-]

Maleisië Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands