Business Science Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Business Science Institute is een onafhankelijke en internationale instelling met als doel de ontwikkeling van executive education op wereldschaal.

116651_pexels-photo-1068523.jpegrawpixel.com / Pexels

De oprichting van het Business Science Institute is het resultaat van zowel een observatie als een reeks overtuigingen:

De observatie:

Er is een onvervulde vraag vanuit ervaren business managers die post-MBA intellectuele activiteiten willen nastreven, een vraag waaraan grote internationale instellingen worstelen om te reageren vanwege de normen met betrekking tot accreditatie en het haast om onderzoek te publiceren.

De overtuigingen:

  • Hoogleraren van management moeten reageren op de eisen van managers en leidinggevenden met behulp van een wereldwijd perspectief,
  • De interactie tussen managers en onderzoekers is een bron van wederzijdse verrijking.
  • Allerlei soorten publicaties moeten worden gewaardeerd.

De strategie:

De strategie van het Business Science Institute is daarom om zich binnen deze niche te positioneren en internationale academische middelen van de hoogste kwaliteit te mobiliseren. Deze innovatieve strategie bestaat uit het focussen op de essenties van elke kennismaatschappij, ie het immateriële en het academische, en het mobiliseren van beschikbare professoren op internationale schaal.

Missie:

De missie van het Business Science Institute is het bevorderen van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van managers en bedrijven door het mobiliseren van internationale academische middelen van de hoogste kwaliteit.

Locaties

Luxemburg stad

Address
BSI Luxembourg ASBL
Château de Wiltz

L-9615 Luxemburg stad, Luxemburg district, Groothertogdom Luxemburg

Opleidingen

Deze school biedt ook: