Lees de Officiële Beschrijving

Truman Bodden Law School

De Truman Bodden Law School is gevestigd in George Town, de hoofdstad van de Kaaimaneilanden en is sinds 1982 in gebruik.

De Law School is aangesloten bij de Universiteit van Liverpool in het Verenigd Koninkrijk, die het undergraduate-programma valideert en toekent. De University of Liverpool is een Russell Group University (gelijk aan de US Ivy League) en daarom wordt de graad internationaal erkend.

Wat we doen

Het doel van de Law School, in samenwerking met de Universiteit van Liverpool in de verstrekking van zijn undergraduate LL.B Degree, is om studenten een standaard van juridische opleiding op tertiair niveau te bieden die gelijkwaardig is aan die in het Verenigd Koninkrijk en bij andere aanbieders van juridisch onderwijs in de common law-wereld.

Daarbij wil de Law School een omgeving bieden voor zijn studenten die hen aanmoedigt en in staat stelt om hun volledige potentieel te bereiken bij het streven naar kennis en academische excellentie.

Op postuniversitair niveau biedt de rechtsschool ook een beroepsopleiding in de vorm van een vierde jaars praktijkcursus, die na voltooiing van de artikelen van de stage leidt tot kwalificatie als advocaat van de Kaaimaneilanden. Deze cursus is ook bedoeld om juridische opleiding te bieden op een vergelijkbaar niveau als dat aangeboden op vergelijkbare beroepsopleidingen in het Verenigd Koninkrijk en in de common law-wereld.

Het doel van de rechtenstudie is om studenten een grondige kennis van de wet op de Engelse en Kaaimaneilanden te bieden en tegelijkertijd overdraagbare vaardigheden, geavanceerde onderzoeksmogelijkheden, analysevaardigheden, logisch denken, beknoptheid en kritisch vermogen te ontwikkelen.

De Law School wil het bewustzijn van de juridische, ethische en morele kwesties bevorderen die relevant zijn voor de ontwikkeling van wettelijke regels en de praktijk van de wet.

De cursussen die worden aangeboden door de Law School zijn niet alleen nuttig voor studenten die de advocatuur willen aannemen, maar ook voor diegenen met een verscheidenheid aan andere aspiraties voor professionele carrière.

Undergraduate populatie: Ongeveer 80; vertegenwoordigend een staf-student verhouding van 10: 1

Toelatingseisen: Als een eerste graad is niet verplicht om te studeren voor een Engels LL.B Degree, is het niet nodig om een eerste niet-wet diploma bezitten. Kandidaten met een goede schoolreferentiegeschiedenis (tot Grade 12/13), zoals Advanced Levels, de International Baccalaureate kwalificatie, een Associate's Degree, of gelijkwaardige kwalificaties komen allemaal in aanmerking om te solliciteren naar het TBLS-programma.

Laatste datum voor aanmelding voor september 2015: eind mei 2015

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

LLB

Truman Bodden Law School

Ons al lang gevestigde LLB-diploma is een hoog aangeschreven programma, zijnde de enige gekwalificeerde LLB toegekend en daadwerkelijk onderwezen, in samenwerking met de ... [+]

Bachelor in de rechten - LLBOverzicht

Ons al lang gevestigde LLB-diploma is een hoog aangeschreven programma, zijnde de enige gekwalificeerde LLB toegekend en daadwerkelijk onderwezen, in samenwerking met de Universiteit van Liverpool, in het Caribisch gebied. De voordelen van de Truman Bodden Law School (TBLS) van het undergraduate-programma van de Kaaimaneilanden omvatten de ervaring van het studeren voor een diploma in een paradijselijk eiland met een ontspannen manier van leven.

Het geeft studenten ook het extra voordeel van het behalen van een strenge graad gevalideerd en gecontroleerd door een zeer gerespecteerde UK University, met de toegevoegde bonus van klein groepsonderwijs, individuele aandacht en een echt open-deur beleid. Dit is echt de ideale omgeving voor een beginnende advocaat om te studeren en te bloeien onder de supervisie van ons toegewijde academische team. De Law School biedt uitstekende feedback van huidige studenten die beweren dat het persoonlijke contact en de kwaliteit van het ontvangen onderwijs "uitzonderlijk" is.... [-]

Caymaneilanden Cayman Islands Online
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

LLM

Truman Bodden Law School

Verdien een Master of Laws (LL.M) of een Postgraduate Diploma (PGDip) in International Finance in 's werelds op vier na grootste financiële centrum, bekend om zijn expert ... [+]

Verdien een Master of Laws (LL.M) of een Postgraduate Diploma (PGDip) in International Finance in 's werelds op vier na grootste financiële centrum, bekend om zijn expertise in de financiële dienstverlening en het bijbehorende juridische kader en de normen voor internationale compliance.

Succesvolle studenten studeren af met een Master of Laws of een Postgraduate Diploma in International Finance van de University of Liverpool, waarmee je je carrièrevooruitzichten in verschillende sectoren kunt verbeteren.

Programmaoverzicht

De LL.M en PGDip in 'International Finance: Law and Regulation' zijn de nieuwe postdoctorale kwalificaties die, in samenwerking met de Universiteit van Liverpool, worden aangeboden door de Truman Bodden Law School , Grand Cayman.... [-]

Caymaneilanden Cayman Islands Online
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Cayman Islands Online, Caymaneilanden
Website
Telefoonnr.
+1 345-945-0077