Lees de Officiële Beschrijving

Truman Bodden Law School

De Truman Bodden Law School is gevestigd in George Town, de hoofdstad van de Kaaimaneilanden en is sinds 1982 in gebruik.

De Law School is aangesloten bij de Universiteit van Liverpool in het Verenigd Koninkrijk, die het undergraduate-programma valideert en toekent. De University of Liverpool is een Russell Group University (gelijk aan de US Ivy League) en daarom wordt de graad internationaal erkend.

Wat we doen

Het doel van de Law School, in samenwerking met de Universiteit van Liverpool in de verstrekking van zijn undergraduate LL.B Degree, is om studenten een standaard van juridische opleiding op tertiair niveau te bieden die gelijkwaardig is aan die in het Verenigd Koninkrijk en bij andere aanbieders van juridisch onderwijs in de common law-wereld.

Daarbij wil de Law School een omgeving bieden voor zijn studenten die hen aanmoedigt en in staat stelt om hun volledige potentieel te bereiken bij het streven naar kennis en academische excellentie.

De cursussen die worden aangeboden door de Law School zijn niet alleen nuttig voor studenten die de advocatuur willen aannemen, maar ook voor diegenen met een verscheidenheid aan andere aspiraties voor professionele carrière.

International Finance is de nieuwste toevoeging aan het aanbod van de Law School. De LLM-master in International Finance, ook beschikbaar als postdoctoraal diploma, wordt fulltime en parttime aangeboden, met ingang in september.

Op postuniversitair niveau biedt de rechtsschool ook een beroepsopleiding in de vorm van een vierde jaars praktijkcursus, die na voltooiing van de artikelen van de stage leidt tot kwalificatie als advocaat van de Kaaimaneilanden. Deze cursus is ook bedoeld om juridische opleiding te bieden op een vergelijkbaar niveau als dat aangeboden op vergelijkbare beroepsopleidingen in het Verenigd Koninkrijk en in de common law-wereld.

Het doel van de rechtenstudie is om studenten een grondige kennis van de wet op de Engelse en Kaaimaneilanden te bieden en tegelijkertijd overdraagbare vaardigheden, geavanceerde onderzoeksmogelijkheden, analysevaardigheden, logisch denken, beknoptheid en kritisch vermogen te ontwikkelen.

De Law School wil het bewustzijn van de juridische, ethische en morele kwesties bevorderen die relevant zijn voor de ontwikkeling van wettelijke regels en de praktijk van de wet.

Undergraduate population: Circa 100; vertegenwoordigend een staf-student verhouding van 10: 1

Uiterste datum voor inschrijving voor september 2019: eind juli 2019

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

Truman Bodden Law School

Ons al lang gevestigde LLB-diploma is een hoog aangeschreven programma, zijnde de enige gekwalificeerde LLB toegekend en daadwerkelijk onderwezen, in samenwerking met de ... [+]

Bachelor in de rechten - LLBOverzicht

Ons al lang gevestigde LLB-diploma is een hoog aangeschreven programma, zijnde de enige gekwalificeerde LLB toegekend en daadwerkelijk onderwezen, in samenwerking met de Universiteit van Liverpool, in het Caribisch gebied. De voordelen van de Truman Bodden Law School (TBLS) van het undergraduate-programma van de Kaaimaneilanden omvatten de ervaring van het studeren voor een diploma in een paradijselijk eiland met een ontspannen manier van leven.

Het geeft studenten ook het extra voordeel van het behalen van een strenge graad gevalideerd en gecontroleerd door een zeer gerespecteerde UK University, met de toegevoegde bonus van klein groepsonderwijs, individuele aandacht en een echt open-deur beleid. Dit is echt de ideale omgeving voor een beginnende advocaat om te studeren en te bloeien onder de supervisie van ons toegewijde academische team. De Law School biedt uitstekende feedback van huidige studenten die beweren dat het persoonlijke contact en de kwaliteit van het ontvangen onderwijs "uitzonderlijk" is.... [-]

Caymaneilanden Kaaimaneilanden online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

LLM

Truman Bodden Law School

Verdien een Master of Laws (LL.M) of een Postgraduate Diploma (PGDip) in International Finance in 's werelds op vier na grootste financiële centrum, bekend om zijn expert ... [+]

Programmaoverzicht

De LL.M en PGDip in 'International Finance: Law and Regulation' zijn de nieuwe postdoctorale kwalificaties die, in samenwerking met de Universiteit van Liverpool, worden aangeboden door de Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

De programma's bieden baanbrekende juridische opleidingen en worden aangeboden door het ervaren Truman Bodden Law School , samen met de uitgebreide middelen en expertise van The University of Liverpool.

Er worden twee studietrajecten aangeboden: het LL.M of het Postgraduate Diploma in International Finance: Law and Regulation.

De programma's zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van personen die geavanceerde juridische kennis van internationale financiën en regelgeving zoeken, zowel binnen als buiten de advocatuur.... [-]

Caymaneilanden Kaaimaneilanden online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Kaaimaneilanden online, Caymaneilanden
Website
Telefoonnr.
+1 345-945-0077