Philadelphia University Jordan

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

121740_cami-3858508_640.jpg

Boodschap van de president

Als een vooraanstaande academische instelling verbindt Philadelphia University zich ertoe een volledige partner te worden in de ontwikkeling van zowel de Jordaanse samenleving als andere samenlevingen op regionaal en mondiaal niveau. De rol van wetenschap, technologie, informatie en communicatiemiddelen wordt absoluut essentieel voor het welzijn van de mensheid. De komende jaren zal deze rol ongetwijfeld een beslissende groeimotor worden. Relevant hoogwaardig onderwijs, ondersteund door probleemgericht, interdisciplinair en interinstitutioneel onderzoek, is het enige middel om elke samenleving ertoe te brengen een actieve partner te worden in de ontwikkeling van de menselijke beschaving.

De snelheid van globalisering en de ineenstorting van culturele en economische barrières vereisen modern onderwijs, e-learning en interactieve systemen geworteld in democratische interactie, mensenrechten, volledige vrijheid van gedachte en grotere creativiteit door de jongere sectoren van de samenleving.

Aangezien de snelle ontwikkeling van kennis, wetenschap en technologie de culturele kloof tussen generaties en de samenleving zou kunnen vergroten, zullen moderne benaderingen van onderwijs en levenslang interactief leren onmisbaar worden om de effecten van deze trend te verzachten.

Philadelphia draagt een gerespecteerde naam, met diepe wortels in de geschiedenis, van een grote stad van de Decapolis aan de King's Road die oude beschavingen met elkaar verbindt. Het hoopt een sterke band te creëren tussen kennis, leren en moderne beschaving.

De kernnota hier is het bieden van goed, snel ontwikkelend en moreel geïnformeerd onderwijs. Jonge mannen en vrouwen zijn de voertuigen die samenlevingen in een toekomst brengen die wordt voortgestuwd door kwaliteitsvol onderwijs naar welvaart en innovatie. Philadelphia University en haar zusterinstellingen zullen hierbij een belangrijke rol spelen.

President

Prof. Mutaz Sheikh Salem121741_amman-4329305_640.jpg

Visie, missie en waarden

Visie

Om een van de meest erkende Jordanian University bekende educatieve conglomeraten in Jordanië te zijn op het gebied van onderwijs en leren, onderzoek en gemeenschapsdiensten volgens internationale normen.

Missie

PU streeft naar:

  • Bereid afgestudeerden voor die goed zijn uitgerust met kennis, vaardigheden en waarden en die zeer gemotiveerd zijn om levenslang te leren en in staat zijn aan de hedendaagse eisen te voldoen.
  • Bevorder academisch onderzoek en graduate studies en steun innovatieplannen.
  • Breng een productief partnerschap met de lokale gemeenschap tot stand.

waarden

  • Eerlijkheid: eerlijk omgaan met alles en de waarde, waardigheid en legitieme vrijheid van het individu respecteren.
  • Transparantie: duidelijk omgaan met alle universitaire procedures met studenten, academisch en administratief personeel.
  • Integriteit: volledige naleving van professionele moraal en ethiek.
  • Samenhorigheid: verantwoordelijkheidsgevoel hebben tegenover de universiteit, de lokale gemeenschap en de natie.
  • Samenwerking: groepswerk onder alle universitaire medewerkers en studenten in alle universitaire procedures.
  • Innovatie: accommoderen van innovatieve ideeën en oplossingen op het gebied van onderwijzen en leren, evenals academische onderzoeksgebieden.
  • Professionaliteit: het vermogen om kennis, vaardigheden en vaardigheden in disciplines aan te tonen.

Naam en betekenis

De naam "Philadelphia" is afgeleid van het culturele erfgoed van Jordanië. Het is de voormalige naam van Amman, gegeven door Ptolemaeus Philadelphus in het jaar 285 voor Christus. Deze fase van de geschiedenis van Jordanië is vastgelegd in de Hellenistische kolommen in het logo van de universiteit. De vlag plaatst het logo op een witte achtergrond. Philadelphia Private University werd in 1989 opgericht als een nationale instelling voor hoger onderwijs. De universiteit ligt 20 km ten noorden van Amman, op de weg naar Jerash. Philadelphia University heeft acht faculteiten en een studentengroep van meer dan zesduizend studenten. Het academische personeel bestaat uit meer dan 300 faculteitsleden, die diploma's hebben behaald aan een breed scala aan vooraanstaande universiteiten.121742_amman-4329316_640.jpg

Locaties

Amman

Address
Jarash Road
Located 20-KM out of Amman
Amman Jordan

Amman, Gouvernement Amman, Jordanië

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: