Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1984, is de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Trento een van de toonaangevende universiteiten in Italië. Consistent gerangschikt onder de top vijf Italiaanse rechtsscholen voor zowel onderzoek als onderwijs, vindt de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Trento zijn meerwaarde in zijn vergelijkende benadering van juridische studies.

Aan de universiteit van Trento wordt de wet als een complexe realiteit onderwezen, met inbegrip van binnenlandse, internationale, supranationale wetgeving en hun wederzijdse interacties. In dit perspectief wordt rechtsvergelijking gebruikt als de voorkeursmethodologie voor het verkennen van nationale rechtsstelsels en specifieke juridische verschijnselen. Het kiezen van een rechtenstudie in Trento biedt studenten dus een uitdagende leerervaring, waardoor studenten op het gebied van het recht komen, zowel in zijn vergelijkende als in transnationale aspecten.

Tegen deze achtergrond, en rekening houdend met de globalisering van markten en de toename van internationale relaties, zal de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in 2017/2018 de nieuwe driejarige bacheloropleiding in juridische studies met de titel "Bachelors in vergelijkende, Europese en internationale juridische studies" starten. (of CEILS), volledig in het Engels. Het CEILS-programma is erop gericht om zowel de internationale dimensie centraal in het ethos van de faculteit Trento te combineren met de toenemende vraag naar Europese en transnationale professionals in juridische studies.105882__ALE0718.jpg

Door studenten uit binnen- en buitenland te verzamelen en moderne lesmethoden te gebruiken die zijn afgeleid van de ervaring van onze nationale en internationale faculteit, zullen de studenten van de CEILS worden blootgesteld aan een verscheidenheid aan methodologieën, disciplinaire tradities en jurisdicties, terwijl de cursussen van het programma bestrijkt een breed scala van gebieden en versterkt de vergelijkende, internationale en transnationale dimensies van de wet.

CEILS-studenten krijgen de mogelijkheid om stageprogramma's aan te vragen bij nationale en internationale instellingen. De diversiteit van de studentengemeenschap zal hun leerbetrokkenheid vergroten en hun contact met andere culturen tijdens hun opleidingsperiode intensiveren. Ten slotte zullen CEILS-afgestudeerden na succesvolle afronding van het programma in staat zijn om hun opleiding af te ronden met een Italiaanse of internationale masteropleiding, of om onmiddellijk een carrière op de internationale markt van juridische beroepen te beginnen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

University of Trento – Faculty of Law

Het CEILS-programma biedt zijn studenten een authentieke internationale ervaring en een allesomvattende opleiding in vergelijkend, Europees, internationaal en transnation ... [+]

De bachelor in vergelijkende, Europese en internationale juridische studies (CEILS) van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in Trento biedt een grondige educatieve ervaring voor een carrière in de internationale juridische beroepenwereld.

© Gianpiero Mendini - Origami-videografie

Het CEILS zal zijn studenten voorzien van een authentieke internationale ervaring en een allesomvattende opleiding in vergelijkend, Europees, internationaal en transnationaal recht. Samen met andere nationale rechtsstelsels worden elementen van het Italiaanse recht onderwezen in het Europese, vergelijkende en internationale kader.

Last but not least, studenten van CEILS krijgen de mogelijkheid om stageprogramma's aan te vragen bij internationale instellingen . De diversiteit van de studentengemeenschap zal hun leerbetrokkenheid vergroten en hun contact met andere culturen intensiveren. Het CEILS-curriculum wordt gegeven door Italiaanse en buitenlandse professoren, die ruime onderzoeks- en onderwijservaring hebben in Trento en in het buitenland.... [-]

Italië Trente
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Presentation of the University of Trento

Address
Faculty of Law of the University of Trento via Verdi, 53
38122 Trente, Trentino-Zuid-Tirol, Italië
Telefoonnr.
+39 - 04641281818