Lees de Officiële Beschrijving

De Scuola Superiore Sant'Anna werd in 1987 opgericht door het samenvoegen van twee hogescholen: Pacinotti College en het College of Medical Law. Het is een openbare universiteit waar verdienste en talent telling. Excellentie in onderwijs en onderzoek, internationalisering, interactie met de arbeidsmarkt - dat zijn de doelstellingen van de Scuola Superiore Sant'Anna, die in Economie en Management Science, Recht Wetenschap, Politicologie, Agricultural Science and Biotechnology, medische opleiding en postdoctorale opleidingen biedt wetenschap en industriële en Information Engineering. De Scuola Superiore Sant'Anna is een wetenschappelijke gemeenschap waar het academisch personeel en onderzoekers samenwerken met leerlingen via een voortdurende uitwisseling van culturele en intellectuele ideeën.

Accreditatie en academische referenties

Als een openbare universiteit, wordt de Scuola Superiore Sant'Anna door de Italiaanse regering erkend door het Ministerie van Onderwijs, Universiteit en Researchcentrum.

De Scuola Superiore Sant'Anna in de wereld

Onderzoek uit bij de Scuola Superiore Sant'Anna uitgevoerd heeft geleid tot een toename van het aantal top-level internationale samenwerkingsverbanden. Daarnaast zijn er verschillende overeenkomsten vastgesteld tussen Scuola Superiore Sant'Anna en diverse buitenlandse universiteiten die leidt tot de ontwikkeling van de internationale master cursussen, seminars en congressen, evenals de uitwisseling van studenten, docenten en onderzoekers. De Scuola Superiore Sant'Anna heeft ook met succes uitgevoerd geavanceerde vormen van wetenschappelijke en technologische samenwerking, het creëren van Joint Research Laboratories met universiteiten en onderzoekscentra in het buitenland.

internationale betrekkingen

Een van de belangrijkste prioriteiten van de Scuola Superiore Sant'Anna is internationalisering, die zowel de curricula en samenwerkingsverbanden voor onderzoek betreft. Het internationale profiel van de Scuola Superiore Sant'Anna wordt bewezen door het hoge percentage studenten van buiten Italië.

Er Scuola biedt PhD-programma's en internationale doctoraten open voor Italianen, Europese en niet-Europese burgers en opleidingen in samenwerking met zowel de Italiaanse en buitenlandse universiteiten voor zowel de Italiaanse en buitenlandse studenten.

Het internationale programma's omvatten International Masters, waaronder een Erasmus Mundus-programma.

De Scuola Superiore Sant'Anna's Internationale Betrekkingen worden georganiseerd door middel van internationale overeenkomsten met prestigieuze universiteiten en onderzoekscentra. Deze omvatten de meerderheid van de wetenschapsgebieden en, betrekken onderwijs, onderzoek en de mobiliteit van studenten.

De Scuola Superiore Sant'Anna bevordert internationalisering van haar studenten aan te moedigen om in het buitenland te studeren met zomercursussen en langdurige stages.

Plaats

De belangrijkste gebouwen van de Scuola Superiore Sant'Anna zijn gelegen in het hart van Pisa, op een veertiende-eeuwse Benedictijner klooster, dat is volledig gerestaureerd en omgebouwd tot een moderne campus: het bestaat uit twee grote collegezalen, een bibliotheek, een talenpracticum, veel administratieve kantoren en faculteit kamers, een computer kamer en een aantal undergraduate residentie hallen. De Scuola Superiore Sant'Anna is ook eigenaar van de andere gebouwen die de instituten te huisvesten en de talrijke laboratoria, onderzoekscentra, en administratief personeel.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

PhD

Scuola Superiore Sant'Anna

De doctoraatsopleiding in de individuele persoon en wettelijke bescherming wordt gekenmerkt door een sterke betrokkenheid bij interdisciplinariteit. Ph.D. kandidaten inge ... [+]

De Doctoral Program in individuele mens en de wettelijke bescherming wordt gekenmerkt door een sterke betrokkenheid bij interdisciplinariteit. Ph.D. kandidaten ingeschreven in het programma specialiseren in een van de volgende gebieden:

privaatrecht vergelijkend privaatrecht Europees en vergelijkend publiekrecht staatsrecht rechtstheorie strafrechtelijke wet

Het programma bestaat uit de volgende leerplannen:

Menselijke persoon, verplichtingen en contracten Staatsrecht en bescherming van de individuele Strafrecht en de Individuele Rechtsbescherming in vergelijkend en Transnational Law Law and Technology

De driejarige Doctoral Program omvat methodologische cursussen; algemene en interdisciplinaire cursussen; specifieke cursussen in de bovengenoemde rechtsgebieden. Een aantal aanvullende seminars, workshops en onderzoek vergaderingen vinden plaats elke maand met Ph.D. onderzoekers, Faculteit leden, gastcolleges (meer info over seminars en lezingen kunt u terecht op de pagina "Seminars en workshops" in het menu aan de linkerkant van deze pagina te krijgen).... [-]

Italië Pisa
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Scuola Superiore Sant'Anna

Sant'Anna Interviewing Sidney Winter

Winter Event AMMISA Scuola Superiore Sant'anna di Pisa