BAU International Academy of Rome

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

International Academy of Rome is lid van de BAU Global Education Network, Één van de grootste internationale groepen van vooraanstaande onderwijsinstellingen in de wereld. Op BAU IAR streven wij ernaar om unieke onderwijs en beroepsmogelijkheden te bieden aan de studenten van ons wereldwijde netwerk en de EU-burgers geïnteresseerd zijn om hun studie en loopbaan in de meeste opkomende markten van de 21e eeuw markt na te streven. Onze programma's zijn bedoeld voor managers, kunstenaars, ontwerpers, ondernemers en professionals in elke sector in staat om management vaardigheden en een self-starter houding met de passie voor innovatie en mobiliteit over de grenzen heen te combineren. Bij BAU IAR je leert dat het bedrijfsleven is in wezen een vorm van kunst en hoe creativiteit, innovatie en internationalisering maken het Gemaakt in Italië een premium merk wereldwijd. De poort van het Oosten in Rome bij de Piazza Venezia. Op BAU International Academy of Rome leer je en ervaar de redenen waarom de Italiaanse producten wereldwijd erkend worden als iconen van stijl, creativiteit en innovatie, en hoe u uw carrière perspectieven en professionele leven te verbeteren door gebruik te maken van de reputatie en het potentieel van de Made in Italy Brand.

LID VAN BAU GLOBAL

BAU International Academy of Rome maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van vooraanstaande academische instellingen.

MADE IN ITALIË ONDERWIJS

Studie in de diepte van de kritische succesfactoren en de belangrijkste concurrerende sectoren van de Made in Italy Brand.

experimenteel onderwijs

In-bedrijfsbezoeken, vergaderingen, Creative Labs om je carrière te maximaliseren in de opkomende markten.

International klassen

Neem contact op met studenten van over de hele wereld en dompel je onder in een multiculturele omgeving.

Een team van EXCELLENCE

Experts in de geselecteerde gebieden: professoren, managers, wetenschappers, adviseurs van publieke en private instellingen en bedrijven.

Europese overschrijving

Een aanbod op basis van de normen van de Europese Bologna-overeenkomst en het ECTS-systeem.

Studeren en wonen in Rome

Studeren in Rome geeft u de unieke gelegenheid om te ontdekken de belangrijkste culturele, politieke en religieuze centrum van de westerse beschaving, bakermat van de duizend jaar oude culturele tradities. Ervaar het leven in de stad die waardevolle lessen van ondernemerschap en innovatie vol archeologische en artistieke schatten, het centrum van mode, luxe en vakmanschap luidt als volgt: een stad waar de nieuwe komt altijd door de vervuiling van de oude.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Summer courses » Bekijk 1-jarige MBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Certificaat Van Intellectuele Eigendom

Campus Voltijd 10 dagen October 2018 Italië Rome

Deze cursus kan zowel worden aangeboden in 6 weken gedurende 3 maanden, 10 uur per week en 15 uur in de laatste week uit te voeren op de BAU International Berlijn, BAU International University Washington DC of op BAU Bahcesehir Universiteit Istanbul voor een totaal bedrag van 6 studiepunten; of geconcentreerd in 30 uur meer dan 10 dagen voor een volledige onderdompeling in intellectuele eigendomsrechten voor een totaal bedrag van 4 studiepunten, die kunnen worden gecombineerd met ofwel Competition Law of Legal Engels. [+]

Deze cursus kan zowel worden aangeboden in 6 weken gedurende 3 maanden, 10 uur per week en 15 uur in de laatste week uit te voeren op de BAU International Berlijn, BAU International University Washington DC of op BAU Bahcesehir Universiteit Istanbul voor een totaal bedrag van 6 studiepunten; of geconcentreerd in 30 uur meer dan 10 dagen voor een volledige onderdompeling in intellectuele eigendomsrechten voor een totaal bedrag van 4 studiepunten, die kunnen worden gecombineerd met ofwel Competition Law of Legal Engels.

Beoogde leerresultaten

Na succesvolle afronding van deze cursus zullen de deelnemers in staat om:

Het verschil begrijpen tussen octrooien, handelsmerken en auteursrechten en de fundamenten te beschermen, te kopen en te verkopen ideeën en intellectuele eigendom Identificeer de bijkomende problemen die nieuwe technologieën op het gebied van intellectueel eigendomsrecht hebben gemaakt, met praktische toepassingen voor specifieke sectoren (zoals muziek, amusement, bioscoop) Begrijp de principes van octrooien, handelsmerken en auteursrechten registratie en exploitatie in een mondiale markt van open innovatie, rekening houdend met ethische grenzen, barrières en regelgeving opgelegd door specifieke markten, door middel van case studies gericht op de nieuwe opkomende economieën In staat zijn om te beoordelen wat wel en niet mag worden beschermd, en welke rechten de eigenaar wel en niet te verkrijgen In staat zijn om kritisch te analyseren van de business modellen die door de nieuwe economie van de immateriële activa Leren en leerstrategieën ... [-]

Competition Law Certificate

Campus Voltijd 10 dagen October 2018 Italië Rome

[+]

Beoogde leerresultaten

Wet nr 192/1998 [-]

Direct & Cross Examination in Legal Practice Certificate

Campus Voltijd 10 dagen October 2018 Italië Rome

[+]

De kritische succesfactoren om te slagen op dit vakmanschap, dat is essentieel in een geschil resolutie

[-]

Environmental Law Certificate

Campus Voltijd 10 dagen October 2018 Italië Rome

[+]

Italiaanse regelgevende instantie voor publicaties over elektriciteit, gas en water [-]

Videos

Rome Italy - Into Your Bloodstream - City and Culture

Contact

BAU INTERNATIONAL ACADEMY OF ROME

Adres Via IV Novembre, 114
00187 Rome, Italië
Website http://www.baurome.com/
Telefoon +39 06 5656 8872