The Hebrew University of Jerusalem

Faculty of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de Hebreeuwse Universiteit

l

De Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, opgericht in 1918 en officieel in 1925 geopend, is de Israëlische premier universiteit en haar leidende onderzoeksinstelling. De Hebreeuwse Universiteit is internationaal gerangschikt onder de 100 toonaangevende universiteiten in de wereld en de eerste onder Israëlische universiteiten.

De erkenning van de Hebreeuwse Universiteit heeft bereikt, bevestigt zijn reputatie voor uitmuntendheid en haar leidende rol in de wetenschappelijke gemeenschap. Het benadrukt uitmuntendheid en biedt een breed scala aan studiemogelijkheden in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, exacte wetenschappen en de geneeskunde. De universiteit stimuleert multidisciplinaire activiteiten in Israël en in het buitenland en dient als een brug tussen het academisch onderzoek en de maatschappelijke en industriële toepassingen.

De Hebreeuwse Universiteit heeft ingesteld als de doelstellingen van de opleiding van het publiek, wetenschappelijke, educatieve en professionele leiderschap; het behoud van en het onderzoek naar de joodse, culturele, spirituele en intellectuele tradities; en de uitbreiding van de grenzen van de kennis voor het welzijn van de hele mensheid.

ll

FEITEN:

Opgericht in 1918 is geopend in 1925 6 campussen 7 faculteiten 14 scholen 23.000 studenten 1.000 senior faculteitsleden Meer dan 7.000 patenten geregistreerd 8 Nobelprijswinnaars 1 Fields-medaille winnaar in de wiskunde Een van de oprichters: Albert Einstein, Martin Buber, Chaim Nachman Bialik, Chaim Weizmann

Uitmuntendheid

De Hebreeuwse Universiteit streeft naar uitmuntendheid, een integraal onderdeel van zijn academische leven. De uitstekende geleerden hebben indrukwekkende doorbraken bereikt in een verscheidenheid aan disciplines, en het is een van de top winnaars van concurrerende subsidies van de Europese Onderzoeksraad voor jonge onderzoekers. Een derde van alle concurrerend onderzoek toegekende subsidies in Israël worden gewonnen door Hebreeuwse Universiteit geleerden.

University academici publiceren regelmatig in prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften, en hun onderzoek heeft uitstekende awards in Israël en over de hele wereld, waaronder de Nobelprijs, de Fields Medal en de Israel Prize oogstte. De meeste gepromoveerden in Israël verdienden hun graden aan de Hebreeuwse Universiteit, en onze alumni houden sleutelposities in de academische wereld, de openbare dienstverlening en het bedrijfsleven.

Het leven op de campus

s

In Jeruzalem, een van de mooiste steden in de wereld, de universiteit onderhoudt drie campussen: de Mount Scopus campus voor de humaniora en sociale wetenschappen; de Edmond J. Safra Campus voor de exacte wetenschappen; en de Ein Karem Campus voor medische wetenschappen. De andere campussen zijn de Rehovot faculteit voor landbouw, voeding, diergeneeskunde en milieuwetenschappen; de veterinaire ziekenhuis in Beit Dagan; en het Interuniversitair Instituut voor Mariene Wetenschappen in Eilat.

De universiteit beschikt over drie sportfaciliteiten, die behoren tot de meest geavanceerde zijn in het land, 11 bibliotheken, 5 rekencentra, 6.000 slaapzaal bedden, en tientallen studenten activiteit groepen gericht op de politiek, de maatschappij, het milieu en nog veel meer.

internationale betrokkenheid

De Hebreeuwse Universiteit is internationaal gerangschikt onder de 100 toonaangevende universiteiten in de wereld. De student rugnummers 23.000 studenten uit Israel en 65 andere landen. Het is actief betrokken bij internationale samenwerking voor onderzoek en onderwijs. Het heeft 150 overeenkomsten ondertekend voor gezamenlijke projecten met andere universiteiten en 25 overeenkomsten voor de uitwisseling van studenten met 14 landen. De faculteit leden zijn onder andere jonge geleerden, die van hogere studies bij toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs in de hele wereld zijn teruggekeerd naar Israël.

De Hebreeuwse Universiteit is een leider in het tot stand brengen van veranderingen in de wereld gemeenschap in de landbouw, de kwaliteit van het milieu en de volksgezondheid. Studenten uit ontwikkelingslanden zijn hogere studies aan de Hebreeuwse Universiteit uitgevoerd en teruggekeerd naar hun thuisland om de kennis die ze opgedaan toe te passen en om het niveau van de dienstverlening aan hun landgenoten diensten te verbeteren.

De universiteit Rothberg International School biedt programma's voor buitenlandse studenten. Onder de alumni zijn actrice Natalie Portman, journalist Thomas Friedman, en de voormalige Amerikaanse ambassadeurs in Israël Martin Indyk en Daniel Kurtzer.

Octrooien en innovaties

De Yissum Research Development Company van de Hebreeuwse Universiteit is 15e in de wereld in het aantal patenten geregistreerd. Yissum is verantwoordelijk voor de marketing van de technologie en wetenschappelijke know-how die door Hebreeuwse Universiteit onderzoekers en studenten. Tot op heden is het meer dan 7.000 patenten geregistreerd voor 2.023 uitvindingen, hebben meer dan 600 van deze octrooien op de markt gebracht, en producten vervaardigd op basis van de patenten worden verkocht op meer dan $ 2 miljard per jaar. Yissum portefeuille beschikt over 72 gevestigd op de achtergrond van uitvindingen ontwikkeld door Hebreeuwse Universiteit onderzoekers bedrijven.

Bijzonder opmerkelijk ontwikkelingen zijn de drugs Exelon wordt gebruikt om patiënten met de ziekte van Alzheimer en Doxil behandelen voor gebruik bij eierstokkanker; een cherrytomaat variëteit met een bijzonder lange en uitstekende houdbaarheid; en Mobileye, een “computer-vision” voertuig botsing waarschuwing en veiligheid van de bestuurder systeem.

een

Alle foto's van Daniel Hanoch.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk LLM » Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

LL.M. In Internationaal Recht En Mensenrechten

Campus Voltijd 2 semesters October 2018 Israël Jeruzalem

Het LL.M-programma voor mensenrechten en internationaal recht biedt een rijke, geavanceerde studie op gebieden die een belangrijk onderdeel vormen van de aloude reputatie van academische excellentie van de HUL, waarin de HUL een centrum van internationale activiteit is. [+]

LL.M. in internationaal recht en mensenrechten Het LL.M-programma voor mensenrechten en internationaal recht biedt een rijke, geavanceerde studie op gebieden die een belangrijk onderdeel vormen van de aloude reputatie van academische excellentie van de HUL, waarin de HUL een centrum van internationale activiteit is. Het programma biedt studenten een rijke verscheidenheid aan gespecialiseerde cursussen op de belangrijkste gebieden van het internationaal recht - internationale organisaties, conflictoplossing, oorlogswetten, immigratiewetgeving, internationaal strafrecht enz. - en in de belangrijkste gebieden van het recht van de mensenrechten - met inbegrip van het multiculturalisme, mensenrechten en terrorismebestrijding en transitional justice. Uitgeleverd door een sterke faculteit, bestaande uit topwetenschappers en praktijkmensen, met inbegrip van voormalige en huidige juridische adviseurs van internationale organisaties, leden van internationale expertinstanties, NGO-juristen zoals de VN en het ICRC, en vooraanstaande academici uit Israël en het buitenland (inclusief Prof. Malcolm Shaw - auteur van 's werelds toonaangevende tekstboek in internationaal recht). Het programma is gevestigd in Jeruzalem, een stad met een rijke geschiedenis van vrede en conflicten. Het programma biedt een unieke ervaring voor academici, advocaten en werknemers in de overheids- en niet-gouvernementele sector. Toelating Toelatingsvoorwaarden De LL.M. Engelstalige programma's staan ​​open voor afgestudeerden in de rechtenstudies met een LL.B of JD diploma met een goede kennis van het Engels. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun recht schoolcijfers, brieven van aanbeveling en in het verleden academische werk. Raadpleeg onze website voor een volledige lijst met toelatingsregelingen. Kandidaten die niet eerder aan een onderwijsinstelling hebben gestudeerd waar de instructietaal Engels is, moeten... [-]

Ll.m In Internationaal Recht En Conflictoplossing

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Israël Jeruzalem

Het MA / LL.M programma in International Law and Conflict Resolution is een belangrijke bron van academische en praktische expertise die de toenemende interesse in het bestuderen van conflicttransformatie, -oplossing, probleemoplossing en -onderhandeling aanpakt. [+]

LL.M in internationaal recht en conflictoplossing De Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem (HU) is de eerste en toonaangevende universiteit in Israël (gerangschikt 59 in de wereld volgens de academische rangorde van werelduniversiteiten). De Faculteit der Rechtsgeleerdheid samen met het Zwitsers Centrum voor Conflict Onderzoek, Management en Resolutie aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen nodigt aanvragen uit voor zijn eenjarige LL.M in Internationaal Recht en Conflictresolutie in het Engels: Het LL.M programma in International Law and Conflict Resolution is een belangrijke bron van academische en praktische expertise die de toenemende interesse in het bestuderen van conflicttransformatie, -oplossing, probleemoplossing en -onderhandeling aanpakt. De expertise die reeds door het Zwitsers Centrum voor Conflict Onderzoek, Beheer en Resolutie en door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is verworven, wordt nog meer noodzakelijk in het kader van recente politieke en historische ontwikkelingen, in het Midden-Oosten en elders. Het internationale LL.M programma, dat in het Engels wordt geleerd, staat open voor wetenschoolkundig afgestudeerden met een LL.B of JD-graad die in Israël of in het buitenland heeft gestudeerd. Het programma is gewijd aan het bestuderen van de bronnen en oorzaken van binnenlandse en externe conflicten in het algemeen en in het bijzonder in Israël. Het verduidelijkt de methoden, technieken en strategieën die deze conflicten kunnen helpen oplossen en oplossen vanuit verschillende disciplinaire standpunten, waaronder internationale betrekkingen, wet, politieke wetenschappen, sociale psychologie, communicatie- en media-studies en sociologie. De faculteit in het programma omvat vooraanstaande deskundigen uit Israël, evenals vooraanstaande internationale experts. Het biedt zowel academische als praktische perspectieven. Dit geavanceerde opleiding... [-]

Videos

Contact

Faculty of Law

Adres The Hebrew University of Jerusalem
Jeruzalem, Israël
Website law.huji.ac.il
Telefoon +972 2-658-5111