Lees de Officiële Beschrijving

Beschouwd als een van de oudste universiteiten in Indonesië, dient UNIVERSITAS GADJAH MADA als een pijler van educatief ontwaken in Indonesië en beweert een verdediger en verspreider van Pancasila te zijn.

Bij UNIVERSITAS GADJAH MADA studenten een breed scala aan mogelijkheden om creativiteit en innovatie in hun rijk te ontwikkelen door de ondersteuning van moderne infrastructuur en informatietechnologie. Als onderzoeksuniversiteit van wereldklasse besteedt UGM veel aandacht aan onderzoeksactiviteiten door faculteitsleden en studenten te motiveren om hun onderzoek uit te voeren en te publiceren. Bovendien wordt deze inspanning versterkt door de ontwikkeling van 25 studiecentra op diverse wetenschappelijke gebieden. UGM is uitgerust met pure bronnen van 3.608 faculteitsleden en 4.324 medewerkers die zich sterk inzetten om UGM tot de beste universiteit en de meest opvallende onderwijskundige referentie in Indonesië te maken.

Introductie van UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA is een Indonesische openbare onderzoeksuniversiteit van de UNIVERSITAS GADJAH MADA in Yogyakarta, Indonesië, opgericht op 19 december 1949. UGM is de oudste en grootste instelling voor hoger onderwijs in Indonesië. De 360-hectare grote universiteit in Yogyakarta, Indonesië, bestaat uit 18 faculteiten, 68 niet-gegradueerde opleidingen, 23 diploma-opleidingen, 104 master- en gespecialiseerde studieprogramma's en 43 doctoraatstudieprogramma's.

Het heeft momenteel ongeveer 55.000 studenten, 1.187 buitenlandse studenten en 2500 faculteitsleden. UNIVERSITAS GADJAH MADA wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze universiteiten in Indonesië.

UGM implementeert een educopolis-gebied, een stap gezet door universiteiten in het creëren van een gunstig klimaat voor de continuïteit van het leerproces. Deze inspanningen worden voortgezet in de context van het ontwikkelen van multidisciplinaire samenwerkingen en het reageren op ecologische kwesties om de visie van de universiteit te bereiken. Enkele stappen zijn het verminderen van vervuiling en uitlaatgassen van voertuigen, de ontwikkeling van voetgangers, beperking van voertuigen die de campus betreden, de bouw van nieuwe slaapzalen op de campus, de ontwikkeling van parkeerplaatsen, het planten van de bomen groen en nog veel meer.

De speciale regio Yogyakarta, waar UGM gevestigd is, is een van de kleinste provincies in Indonesië en staat alom bekend als een centrum van de Javaanse cultuur, evenals een centrum van leren. Het heeft 3.400.000 inwoners, waarvan 511.000 in de stad Yogyakarta wonen. De aanwijzing als een centrum van leren wordt gekenmerkt door het bestaan van 120 staats- en privé-tertiaire onderwijsinstellingen, met een studentenpopulatie van meer dan 300.000.

Visie

Een uitstekende en innovatieve universiteit van wereldklasse zijn, doordrongen van de culturele waarden van de natie op basis van Pancasila als de staatsideologie en toegewijd aan de belangen van de natie en de mensheid.

Missie

Onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap uitvoeren, evenals behoud en ontwikkeling van kennis die uitstekend en nuttig is voor de samenleving.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

LLM

UNIVERSITAS GADJAH MADA

De Master of Laws (LLM) Class aan de UGM Faculteit der Rechtsgeleerdheid is ontworpen om te voldoen aan de behoefte van experts op verschillende rechtsgebieden die belang ... [+]

De Master of Laws (LLM) Class aan de UGM Faculteit der Rechtsgeleerdheid is ontworpen om te voldoen aan de behoefte van experts op verschillende rechtsgebieden die belangrijk zijn voor Indonesië, zowel lokaal als wereldwijd. Het biedt unieke modules om de kennis en het vermogen van de studenten bij het analyseren van de wet in de Indonesische context te vergroten en om bij te dragen aan de ontwikkeling van het recht in de mondiale context. Onze alumni zijn uitgerust met een LLM-diploma en zijn erop voorbereid om cruciale juridische functies te vervullen op een breed scala van gebieden, van multinationale ondernemingen tot internationale organisaties.

Via onze concentratiegebieden zullen LLM-studenten worden blootgesteld aan de expertise van docenten van UGM's partneruniversiteiten van over de hele wereld. Kansen staan open voor tal van uitwisselings- en duale opleidingen, met op maat gemaakte schema's voor de Universiteit van Queensland, Queen Mary University Londen, de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit van Leiden, de Universiteit van Reading en andere prominente universiteiten over de hele wereld.... [-]

Indonesië Jogjakarta
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands