ITM University, School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De ITM Law School is opgericht met het doel van het verstrekken van wereldklasse juridische opleiding, die gericht is op de voorbereiding van juridische professionals die beslissende leiding rol zal spelen, volgende generatie Law School niet alleen als advocaten oefenen in de rechtbanken, maar ook academici, wetgevers, rechters, beleidsmakers, ambtenaren, maatschappelijke activisten als juridisch adviseur in de particuliere sector, de handhaving van de hoogste normen van de professionele ethiek en de geest van de openbare dienst.

De Hon'ble president van India Smt. Pratibha Devisingh Patil, bij de inhuldiging van de Nationale Law School van Delhi University op 3 september 2008 benadrukt dat "... We leven in moeilijke tijden waarin enorme veranderingen plaats in de wereld. Juridische systemen te maken krijgen met de gevolgen van de 21e eeuw technologieën op het gebied van Informatie Technologie, bio-technologie, geneeskunde en intellectueel eigendom. Bedrijfsleven en de handel nu opereren in een internationale omgeving. Juridisch onderwijs moet wet professionals toe te rusten om de nieuwe uitdagingen en de afmetingen van het functioneren in een wereldwijd geïntegreerde wereld te ontmoeten. Expertise in het internationaal recht en kennis over juridische systemen in andere landen ontbreekt nog in ons land. Wet cursussen moeten internationale en rechtsvergelijkende perspectieven in de syllabi mee te nemen met nodige kennis van het nationale recht ... "De Hon'ble premier van India, Dr Manmohan Singh terwijl het inwijden van de Conferentie van Nationale consult voor tweede generatie hervormingen in Legal Education in New Delhi op 1 mei 2010 terecht op gewezen dat "... de meest uitdagende taken in het juridisch onderwijs in India is om een ​​goede balans te vinden om ervoor te zorgen dat onze studenten wordt geleerd een eerlijke mix van cursussen die hen kennis en opleiding in de Indiase wet te geven, maar tegelijkertijd bereiden hen voor de uitdagingen van de mondialisering, waar de binnenlandse juridische mechanismen interactie met zowel internationale als buitenlandse rechtsstelsels. Deze interactie gaat verdiepen in de komende jaren en onze wet scholen moeten zich kunnen voorbereiden op deze uitdaging ... "Wetende grondig goed dat vandaag de dag, juridisch onderwijs moet niet alleen aan de eisen van de Bar en de nieuwe behoeften van de handel, de handel te voldoen en industrie, maar ook aan de eisen van de globalisering, zal ITG LAW SCHOOL zorgen academische uitmuntendheid en bereiden juridische professionals, toegerust om de nieuwe uitdagingen en dimensies van internationalisering, waarbij de aard en de organisatie van het recht en de juridische praktijk ondergaan een paradigmaverschuiving voldoen. Inzet ITG Law School aan de strenge en spannende juridische opleiding is nauw verbonden met het engagement van de ITM universiteit om baanbrekende wetenschap. Met behulp van een breed scala van methoden en het brengen om inzichten uit tal van andere wetenschappelijke disciplines, de faculteit dragen ITM Law School zal peilen van alles.

ITM Law School zal een plaats van voortdurende activiteit en niet aflatende vitaliteit. De array van ervaringen en mogelijkheden van de Law School zal bieden; het scala van academische en buitenschoolse activiteiten samen met een verscheidenheid aan docenten en studenten zal elke dag een potentieel avontuur voor elke student aan ILS.

Locaties

Gurugram

Address
ITM University
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, India