Karoli Gaspar University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De rechtsvoorganger van onze universiteit was de Gereformeerde Theologische Academie van Boedapest, opgericht in 1855 en de status van universiteit in 1900 verleend door het Hongaarse parlement. In 1993 de Algemene Vergadering van de Hongaarse Gereformeerde Kerk nam de beslissing om een ​​multifaculty University vast te stellen, en dit besluit werd later in het jaar op 21 september goedgekeurd door het parlement van de Republiek Hongarije. Door de oprichting van Károli Gáspár Universiteit, heeft de Hongaarse Gereformeerde Kerk vervulde de doelstellingen van haar voorouders. Onze universiteit, in de geest van de universitas scientiarium, heeft als doel om de status van niet alleen de kerk, maar ook de natie te verhogen, door middel van haar educatieve, onderwijs en het wetenschappelijk werk.

De inzet van Károli Gáspár Universiteit is te voeren op de onderscheiden tradities van de Gereformeerde Colleges van Sárospatak (opgericht in 1531), Pápa (opgericht in 1531), Debrecen (opgericht in 1538), Kolozsvár (opgericht in1622) en Nagyenyed (opgericht in 1632 ). In aanvulling op de opleiding van predikanten, ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek, opleiding voor de functie van docent en voor de graad van doctor in de wijsbegeerte, en de toekenning van graden, haar doelstellingen en de doelstellingen zijn BA en MA-niveau elementaire bieden onderwijs op verschillende gebieden en takken van de wetenschap, en in staat te zijn voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, in overeenstemming met de hiervoor genoemde tradities en in de geest van de Reformatie.

De Hongaarse Accreditatie Comité, in Besluit no.1 van 6 juni 2000 met betrekking tot het niveau van het onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek uit bij Károli Gáspár Universiteit uitgevoerd, verleende onze universiteit geaccrediteerde status als gevolg van het feit dat onze onderwijs- en onderzoeksactiviteiten in overeenstemming met de wetten momenteel van kracht en zijn, bovendien, in overeenstemming met het advies Hongaarse Accreditatie Comité en met hun richtlijnen op educatieve normen.

Samen kunnen we inspiratie ontvangen op het pad naar kennis, de goede zeden of de goodwill.

Elke derde niveau studie omvat een belangrijke component, de deelname aan internationaal onderwijs. Onze universiteit legt speciale nadruk op de mogelijkheden voor part-time studie als uitwisselingsprogramma's.

Tal van programma's van de Europese Unie te maken actieve deelname van leerlingen aan mobiliteitsprogramma's mogelijk. Na de oprichting van onze universiteit hebben we voor het eerst ontwikkeld relaties met de Nederlandse regio, maar inmiddels hebben we onze verbindingen met de buurlanden, het buitenland en met religieuze en openbare universiteiten over de hele Europese Unie uitgebreid.

We ontvangen voortdurend financiële en professionele ondersteuning van de Socrates en programma Een Leven Lang Leren / Erasmus, Leonardo da Vinci of CEEPUS programma van de Europese Commissie. Afdelingen onze universiteit te behouden vooral studenten en docenten mobiliteit relaties, maar wij doen overwegen verdere ontwikkelingen als gezamenlijke educatieve modules, curriculumontwikkeling en de ontplooiing van nieuwe opleidingen. Ons doel is om de Europese dimensie door de volledige erkenning van studiepunten in het buitenland verworven te versterken, de ontwikkeling van de kwaliteit van het onderwijs en het vreemdetalenonderwijs, de uitbreiding van de projecten op basis van internationale relaties, de vergelijking van verschillende educatieve structuren en beleid en het gebruik van algemeen verworven inzichten.

Over Boedapest en Hongarije

De oppervlakte van Hongarije is amper 100.000 vierkante km met 10 miljoen inwoners, waarvan de taal wordt nergens anders gesproken in de wereld. Ondanks of dankzij dit unieke karakter, hebben het Hongaarse volk woont in het centrum van Europa voor meer dan 1.100 jaar. De natuurlijke, culturele en historische rijkdom te ervaren in Hongarije worden weerspiegeld in de hoge concentratie van de UNESCO World Heritage Sites, veel van die kan worden gevonden in de hoofdstad.

Boedapest is een bijenkorf van top-klasse muziek en kunst, met een van 's werelds beste operahuizen en een groot aantal musea en galeries. De festivals van alle soorten vinden plaats het hele jaar door (kunnen ze beeldende kunst, muziek, of gastronomie zijn). Balatonmeer, ideaal om te zeilen en te zonnen, is het grootste meer van Centraal-Europa. Vlakbij is de beroemde kuuroord Hévíz, waar u kunt genieten van het plezier van het baden in een natuurlijke thermale meer, zelfs in de diepten van de winter. Hongarije veren hebben gesteund een badcultuur die teruggaat tot de Romeinse tijd. Of je na ontspanning, verfrissing, verjonging of het herstel, kan Hongarije niet nalaten om uw behoeften te voldoen.

Als u graag actief blijven en weer terug naar de natuur, zijn er talloze gemarkeerde routes voor wandelen, fietsen of paardrijden, vaak door een prachtig landschap.

Dit land is de geboorteplaats van de wereldberoemde uitvinders, wetenschappers, ontdekkingsreizigers, componisten en sport sterren.

E-mail: international@kre.hu en llm@kre.hu.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Law LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

LLM

LLM in Europees en internationaal ondernemingsrecht

Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Hongarije Boedapest

Een eenjarige master-niveau geaccrediteerde programma met full-time dagelijkse cursusaanbod voor advocaten in het hart van Centraal-Europa door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Károli Gáspár Universiteit van de Gereformeerde Kerk in Hongarije, Boedapest. [+]

Een éénjarig master-level geaccrediteerd programma in het Engels met een voltijds dagaanbod voor advocaten in het hart van Centraal-Europa door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Károli Gáspár Universiteit van de hervormde kerk in Hongarije, Boedapest.

Duur: september 2018-juni 2019 Teaching Locatie: Boedapest, Hongarije (EU) Deadline aanmelding: 30 april 2018 PROGRAMMA STRUCTUUR

Dit is een voltijds programma van 60 ECTS-credits. Het programma biedt 24 verschillende cursussen gericht op verschillende aspecten van Europees en internationaal ondernemingsrecht. Ongeveer de helft van alle cursussen is optioneel met verschillende specialisaties. Docenten zijn gerenommeerde professionals van hun vakgebied, zowel als academici en mensen uit advocatenkantoren, rechterlijke macht en top-level internationale of nationale juridische organisaties. Gastdocenten uit een aantal andere landen zijn ook opgenomen in het programma. Het programma wordt afgesloten met de verdediging van de masterproef en de afronding van het eindexamen.... [-]