Lees de Officiële Beschrijving

Karoli Gaspar University biedt een éénjarig master-level geaccrediteerd LLM-programma in het Engels met een voltijds dagaanbod voor advocaten in het hart van Centraal-Europa, Boedapest.

  • Duur: september 2019-juni 2020
  • Locatie onderwijs: Boedapest, Hongarije (EU)
  • Deadline aanmelding: 30 april 2019

Karoli Gaspar University

De rechtsvoorgangster van onze universiteit was de gereformeerde theologische academie van Boedapest, opgericht in 1855 en in 1900 door het Hongaarse parlement universiteitsstatus verleend. In 1993 nam de Algemene Vergadering van de Hongaarse hervormde kerk het besluit om een ​​universiteit met meerdere faculteiten op te richten, en deze beslissing werd later in het jaar op 21 september door het parlement van de Republiek Hongarije goedgekeurd. Door de oprichting van de Károli Gáspár Universiteit heeft de Hongaarse hervormde kerk de doelstellingen van zijn voorouders vervuld. Onze universiteit heeft, in de geest van het universitas scientiarium, tot doel om de status van niet alleen de kerk, maar ook de natie te verhogen, door haar educatieve, onderwijzende en academische werk.

De toewijding van de Károli Gáspár Universiteit is het voortzetten van de voorname tradities van de hervormde colleges van Sárospatak (opgericht in 1531), Pápa (opgericht in 1531), Debrecen (gesticht in 1538), Kolozsvár (gesticht in 1622) en Nagyenyed (gesticht in 1632) ). Naast de opleiding van de ministers van religie, ten behoeve van academisch onderzoek, opleiding voor de positie van docent en voor de graad Doctor in de wijsbegeerte, en het toekennen van graden, zijn de doelen en doelstellingen ervan het verschaffen van BA- en MA-niveau basis onderwijs op verschillende gebieden en takken van wetenschap, en in staat zijn om academisch onderzoek uit te voeren, in overeenstemming met de bovengenoemde tradities en in de geest van de Reformatie.

De Hongaarse Accreditatiecommissie, in Besluit nr. 1 van 6 juni 2000 betreffende de standaard van onderwijs en academisch onderzoek uitgevoerd aan de Károli Gáspár Universiteit, verleende onze universiteit geaccrediteerde status als gevolg van het feit dat onze educatieve en onderzoeksactiviteiten in overeenstemming zijn met de wetten momenteel van kracht en zijn bovendien in overeenstemming met het advies van de Hongaarse accreditatiecommissie en met hun richtlijnen inzake onderwijsnormen.

Samen mogen we inspiratie ontvangen op het pad naar kennis, moraliteit of goodwill.

Elk derde niveau onderzoek betreft een belangrijk onderdeel, de deelname aan het internationale onderwijs. Onze universiteit legt speciale nadruk op de mogelijkheden voor deeltijdstudies als uitwisselingsprogramma's.

Talrijke programma's van de Europese Unie maken een actieve deelname van studenten aan mobiliteitsprogramma's mogelijk. Na de oprichting van onze universiteit hebben we eerst relaties met de Nederlandse regio ontwikkeld, maar inmiddels hebben we onze verbindingen met de buurlanden, overzee en met religieuze en openbare universiteiten in de hele Europese Unie uitgebreid.

We ontvangen continue financiële en professionele steun van het Socrates- en Lifelong Learning-programma / Erasmus-, Leonardo da Vinci- of CEEPUS-programma's van de Europese Commissie. De afdelingen van onze universiteit onderhouden voornamelijk mobiliteitsrelaties tussen studenten en docenten, maar we houden wel rekening met verdere ontwikkelingen zoals gezamenlijke onderwijsmodules, de ontwikkeling van leerplannen en de ontwikkeling van nieuwe studieprogramma's. Ons doel is om de Europese dimensie te versterken door de volledige erkenning van in het buitenland verworven studiepunten, de ontwikkeling van de kwaliteit van het onderwijs en het leren van vreemde talen, de uitbreiding van projecten op basis van internationale relaties, de vergelijking van verschillende onderwijsstructuren en -beleid en het gebruik van veelgehoorde inzichten.

Over Boedapest en Hongarije

Het gebied van Hongarije is nauwelijks 100.000 vierkante km met 10 miljoen inwoners, waarvan de taal nergens anders in de wereld wordt gesproken. Ondanks of vanwege deze uniciteit woont het Hongaarse volk al meer dan 1.100 jaar in het centrum van Europa. De natuurlijke, culturele en historische rijkdommen die in Hongarije te ervaren zijn, worden weerspiegeld in de hoge concentratie van UNESCO Werelderfgoedsites, waarvan er vele in de hoofdstad te vinden zijn.

Boedapest is een bijenkorf van muziek en kunst van topklasse, met een van 's werelds beste operahuizen en een groot aantal musea en galerieën. De festivals van alle soorten (misschien zijn het fijne kunst, muziek of gastronomie) vinden het hele jaar door plaats. Het Balatonmeer, ideaal om te zeilen en te zonnebaden, is het grootste meer in Midden-Europa. Vlakbij is het beroemde kuuroord Hévíz, waar u kunt genieten van het baden in een natuurlijk thermaal meer, zelfs in de winter. De bronnen in Hongarije hebben een badcultuur ondersteund die dateert uit de Romeinse tijd. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, verfrissing, verjonging of herstel, Hongarije kan niet nalaten aan uw behoeften te voldoen.

Als je actief wilt blijven en terug wilt naar de natuur, zijn er talloze gemarkeerde routes om te wandelen, fietsen of paardrijden, vaak door een prachtig landschap.

Dit land is de geboorteplaats van wereldberoemde uitvinders, wetenschappers, ontdekkingsreizigers, componisten en sportsterren.

E-mail: international@kre.hu en llm@kre.hu.

Szechenyi outdoor thermal baths during the morning light without people in Budapest, HungaryChain bridge on Danube river in Budapest city. Hungary. Urban landscape panorama with old buildings and domes of operaBudapest, Hungary - Beautiful aerial skyline view of Buda Castle Royal Palace and South Rondella at sunset with Szechenyi Chain Bridge over River Danube, Matthias Church and Parliament of Hungary

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

Karoli Gaspar University

Een éénjarig op masterniveau geaccrediteerd programma met een voltijds dagaanbod voor advocaten in het hart van Centraal-Europa door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid va ... [+]

Een éénjarig master-level geaccrediteerd programma in het Engels met een voltijds dagaanbod voor advocaten in het hart van Centraal-Europa door de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Károli Gáspár Universiteit van de hervormde kerk in Hongarije, Boedapest.

Duur: september 2018-juni 2019Locatie onderwijs: Boedapest, Hongarije (EU)Deadline aanmelding: 30 april 2018PROGRAMMA STRUCTUUR

Dit is een voltijds programma van 60 ECTS-credits. Het programma biedt 24 verschillende cursussen gericht op verschillende aspecten van Europees en internationaal ondernemingsrecht. Ongeveer de helft van alle cursussen is optioneel met verschillende specialisaties. Docenten zijn gerenommeerde professionals in hun vakgebied, zowel als academici en praktijkmensen van advocatenkantoren, rechterlijke macht, en internationale of nationale juridische organisaties op het hoogste niveau. Gastdocenten uit een aantal andere landen zijn ook opgenomen in het programma. Het programma wordt afgesloten met de verdediging van de masterproef en de afronding van het eindexamen.... [-]

Hongarije Boedapest
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Károli Gáspár Református Egyetem
Address
H-1091 Budapest, Kálvin tér 9.
Boedapest, Hongarije