Read the Official Description

Krijg een gewaardeerde kwalificatie van de University of London waar ook ter wereld.

In 1858 werden we 's werelds oudste aanbieder van afstands- en flexibel leren, waardoor studenten toegang hadden tot eersteklas onderwijs in hun thuisland. We blijven een wereldleider op het gebied van afstands- en flexibele studie, met meer dan 50.000 studenten in meer dan 180 landen.

Word lid van de wereldklasse

Onze wereldwijde reputatie wordt gehandhaafd door onze 18 aangesloten instellingen en negen gespecialiseerde onderzoeksinstituten. Onder deze bevinden zich enkele van 's werelds hoogst gerangschikte universiteiten, waaronder University College London, King's College London en de London School of Economics and Political Science.

Deze instellingen bieden het academische leiderschap voor onze cursussen en zorgen ervoor dat de kwalificaties worden gewaardeerd en erkend door universiteiten, werkgevers en specifieke professionele en statutaire instanties.

Uw succes is gebaseerd op een staat van dienst van academische excellentie en integriteit. Gezien de hoge reputatie van onze Member Institutions en onze kwaliteitsborgingsprocessen, is uw kwalificatie voor de University of London van dezelfde hoge standaard, waar u er ook voor studeert.

Afstand, online en flexibel leren

Als je je carrière wilt ontwikkelen of veranderen, of een onderwerp wilt nastreven dat je inspireert, kunnen we bieden:

·flexibiliteit

· Studiemateriaal

· Leerondersteuning

· De juiste kwalificaties.

Je kunt je mogelijk ook inschrijven bij een lokaal onderwijscentrum dat we hebben goedgekeurd om je gekozen cursus te ondersteunen.

Studeer in een tempo dat bij u past

U hoeft uw leven niet in de wacht te zetten om met ons te studeren. Onze flexibele studieperioden - met voltijdse of deeltijdse opties - stellen u in staat om uw studies in te passen rond uw familie- en werkverplichtingen.

Bestudeer waar je ook bent

Als u voor uw werk reist of plannen hebt om naar het buitenland te verhuizen, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt uw studies meenemen. Je kunt ook je examens bij examencentra over de hele wereld afleggen.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

LLB

University of London (LLB)

Onze LLB van wereldklasse staat internationaal bekend. Het was de eerste stap in de carrière van duizenden praktiserende advocaten over de hele wereld. ... [+]

Onze LLB van wereldklasse staat internationaal bekend. Het was de eerste stap in de carrière van duizenden praktiserende advocaten over de hele wereld.

Cursusstructuur en modules

Onze LLB is verdeeld in routes. Uw keuze zal afhangen van een aantal factoren:

Wil je studeren voor een kwalificerende rechtenstudie (waar de meerderheid van je modules vooraf is ingesteld), of een niet-kwalificerende opleiding (waarmee je meer keuzevrijheid hebt)?Heb je een diploma dat je in aanmerking komt voor Graduate Entry? (Bestudeer 9modules om te voltooien, in plaats van de gebruikelijke 12.)

Standaard introductieroute - In aanmerking komende graad in de rechten (LLB)

Standaard introductieroute - niet-kwalificerende rechtenstudie (LLB)... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online
November 2019
3 - 5 jaar
Online
Lees meer in Nederlands