Lees de Officiële Beschrijving

Ons College of Arts and Law Graduate School is een levendige internationale gemeenschap van meer dan 1500 postdoctorale studenten. We profiteren van uitstekende onderzoeksbronnen en een ondersteunende omgeving waarin uw onderzoek floreert. Ons team van academische en operationele medewerkers bevindt zich in het Arts-gebouw op de hoofdcampus van Edgbaston en staat klaar om ondersteuning en advies te bieden wanneer u het nodig hebt.

Als College hebben we faciliteiten van topklasse die de interactie tussen disciplines en onderzoeksgebieden stimuleren, zodat je onder gelijkgestemde mensen bent en je de stimulatie, ondersteuning en uitdagingen krijgt die je nodig hebt om te slagen.

De universiteit van Birmingham

Birmingham is voortdurend in ontwikkeling en evolueert in zijn wens om een ​​toonaangevende wereldwijde universiteit te worden. Dit wordt bereikt door onze verbeterde onderzoeksmacht en bereik; het onderscheidend vermogen van onze uitzonderlijke studentenervaring; de breedte en diepgang van onze academische portfolio; onze omvang en de omvang van onze wereldwijde netwerken.

De stad Birmingham

Birmingham transformeert niet langer; het is getransformeerd. Met onafhankelijke restaurants, winkels en bars in het centrum en populaire wijken in de stad, ligt dit nieuwe en levendige Birmingham genesteld tussen de lokale markten, iconische gebouwen van ons industrieel erfgoed en hedendaagse architectuur, zoals de nieuwe bibliotheek van Birmingham.

Nieuwe bars en winkels openen regelmatig terwijl de stad haar jeugdige en unieke identiteit blijft opbouwen. Er is zoveel diversiteit en geschiedenis in Birmingham dat de winkels, het eten en de locaties dit weerspiegelen. Oude iconen zoals de Custard Factory herbergen alternatieve winkels en bars, op slechts een korte wandeling van de beroemde groothandelsvis- en voddenmarkten van Birmingham, die allemaal dicht bij het nieuwe Grand Central treinstation en winkelgebied liggen.

Birmingham Law School

Al bijna een eeuw is de Birmingham Law School toonaangevend op het gebied van juridisch onderwijs en onderzoek. Vandaag blijven we onze studenten voorzien van innovatief, uitdagend en door onderzoek aangestuurd onderwijs.

De Birmingham LLM duurt een jaar (fulltime) of twee jaar (parttime) om te voltooien en omvat de studie van zes gespecialiseerde modules en een proefschrift. Aanvragers moeten een goede bachelordiploma in de rechten of gelijkwaardig hebben.

Met de Birmingham LLM kunnen studenten een algemene route volgen, met volledige flexibiliteit bij het selecteren van modules, of een van onze gespecialiseerde Pathways . Bij een aanvraag voor de Birmingham LLM hoeven studenten niet te beslissen of ze zich in dat stadium willen specialiseren, omdat Pathway specialismen kunnen worden besloten zodra studenten aan de cursus beginnen.

Het Shakespeare-instituut

Het Shakespeare Institute, gevestigd in Stratford-upon-Avon, is sinds de oprichting in 1951 een baken voor de internationale Shakespeare-beurs.

Studenten van het Shakespeare-instituut profiteren van onze opwindende samenwerking met het RSC, waardoor de universiteit een Founding Partner van The Other Place is geworden. The Other Place is het creatieve centrum van het RSC voor repetitie, training, leren en onderzoek. Onze studenten hebben nu toegang tot creatieve en onderwijsruimtes op The Other Place, evenals de expertise van RSC-artiesten en -beoefenaars.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of Birmingham - College of Arts and Law

De General LLM van Birmingham Law School biedt u de mogelijkheid om te beslissen welke rechtsgebieden het meest relevant zijn voor uw toekomstige carrière en om modules t ... [+]

De General LLM van Birmingham Law School biedt u de mogelijkheid om te beslissen welke rechtsgebieden het meest relevant zijn voor uw toekomstige carrière en om modules te kiezen die u het meest interesseren. Dit is de ideale Pathway als je Masters-level kennis en vaardigheden wilt behalen zonder jezelf te beperken tot slechts één bepaalde tak van het recht.

Deze Pathway biedt een van de ruimste reeksen opties in het VK met bijna 35 beschikbare modules, waardoor u een unieke graad kunt creëren die is afgestemd op uw toekomstige carrièreambities.

Met de algemene LLM- Pathway kunt u modules bestuderen over het volledige scala van beschikbare onderwerpen. Deze Pathway is met name geschikt voor diegenen die zich willen richten op een reeks juridische disciplines, waardoor u over de hele linie expertise krijgt en de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een succesvolle juridische carrière.... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Birmingham - College of Arts and Law

Met deze Pathway kun je expertise ontwikkelen in een breed scala van onderwerpen op het gebied van het handelsrecht, zodat je een sterke basis hebt voor je toekomstige ca ... [+]

Met deze Pathway kun je expertise ontwikkelen in een breed scala van onderwerpen op het gebied van het handelsrecht, zodat je een sterke basis hebt voor je toekomstige carrière. De LLM in handelsrecht is bij uitstek geschikt voor studenten die zich willen specialiseren in het Engelse handelsrecht. Je begrijpt de principes en grondslagen van de handelswetgeving maar onderzoekt ook de belangrijkste actuele ontwikkelingen en innovatiegebieden.

De school heeft een leidende reputatie voor excellentie in haar onderzoek en onderwijs op dit gebied en de modules beschikbaar op de LLM in Commercial Law zijn gebaseerd op deze sterke punten.

Waarom deze cursus studerenModule keuze - Een van de grootste assortimenten van LLM-modules beschikbaar in het Verenigd KoninkrijkInzetbaarheid - onze afgestudeerden gaan naar een breed scala aan loopbanen, en velen gaan door met het werken in topwetenscholen en advocatenkantorenProfessionele links - jaarlijkse juridische beurs, bezoeken aan en van toonaangevende bedrijvenmodules... [-]
Verenigd Koninkrijk Birmingham
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Birmingham - College of Arts and Law

De LLM in internationaal handelsrecht is bij uitstek geschikt voor studenten die zich willen specialiseren in de internationale dimensie van het handelsrecht. U krijgt de ... [+]

De LLM in internationaal handelsrecht is bij uitstek geschikt voor studenten die zich willen specialiseren in de internationale dimensie van het handelsrecht. U krijgt de kans om te begrijpen hoe bedrijven internationaal opereren en hoe staten en het internationale systeem de stroom van handel en financiën reguleren.

De afgelopen decennia hebben de internationale handel een enorme groei doorgemaakt, waardoor het belang en de bekendheid van het internationale handelsrecht is toegenomen.

Dit rechtsgebied biedt een basis voor internationale zakelijke transacties en de ontwikkeling van internationale markten. De toenemende relevantie van deze Pathway maakt het een uitstekende keuze voor diegene die op zoek is naar kansen in de commerciële wereld en een goed begrip van de wereldwijde uitdagingen waarmee het wordt geconfronteerd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Birmingham - College of Arts and Law

Voor diegenen die op zoek zijn naar een dieper inzicht in de steeds meer mondiale structuren die het strafrecht en de fijnere kwesties die de strafrechtelijke structuren ... [+]

Voor diegenen die op zoek zijn naar een dieper inzicht in de steeds meer mondiale structuren die het strafrecht en de fijnere kwesties die de strafrechtelijke structuren uitdagen, bieden, biedt deze cursus een unieke leermogelijkheid en is het een uitstekende keuze voor diegenen die legale kansen zoeken over de hele wereld.

Deze Pathway maakt gebruik van de onderzoekskrachten van Birmingham Law School op het gebied van internationaal recht, internationaal humanitair recht, strafrecht en justitie en mensenrechten, waardoor studenten expertise kunnen ontwikkelen in een breed scala van relevante onderwerpen op het gebied van internationaal recht.

Je kunt modules studeren in internationaal, transnationaal en Europees strafrecht en rechtspraak naast meer nationaal gevestigde specialismen en een breed scala aan mensenrechtenmodules. Via onze al lang bestaande speciale antiterrorismemodules en die gericht zijn op specifieke theoretische of praktische strafrechtskwesties (variërend van herstellende gerechtigheid tot geestelijk gestoorde overtreders) en onze gespecialiseerde mensenrechtenmodules, bieden we onze studenten een unieke kans voor brede studie en diepgaande specialisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Birmingham - College of Arts and Law

Deze Pathway gebaseerd op onze kracht van onderzoek op het gebied van internationaal recht, rechtsvergelijking en wereldwijde juridische theorie. Je zult een veelomvatten ... [+]

Deze Pathway gebaseerd op onze kracht van onderzoek op het gebied van internationaal recht, rechtsvergelijking en wereldwijde juridische theorie. Je zult een veelomvattend begrip ontwikkelen van hoe het internationale systeem werkt, maar ook de belangrijkste moderne uitdagingen en de manier waarop wet- en regelgeving ze aanpakken.

Deze Pathway gebaseerd op onze kracht van onderzoek op het gebied van internationaal recht, rechtsvergelijking en wereldwijde juridische theorie. Je zult een veelomvattend begrip ontwikkelen van hoe het internationale systeem werkt, maar ook de belangrijkste moderne uitdagingen en de manier waarop wet- en regelgeving ze aanpakken. Er zal gelegenheid zijn om aandacht te besteden aan kritieke mondiale vraagstukken, waaronder de stroom van internationale handel of energievoorziening, maar ook de globalisering van criminaliteit en terrorisme en de daaruit voortvloeiende implicaties voor mensenrechten en internationale ontwikkeling, meer in het algemeen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Birmingham - College of Arts and Law

Met deze Pathway kunt u de complexe problemen begrijpen die opduiken op het gebied van internationale handel. In de moderne wereld is het van vitaal belang om de principe ... [+]

Met deze Pathway kunt u de complexe problemen begrijpen die opduiken op het gebied van internationale handel. In de moderne wereld is het van vitaal belang om de principes en hoofdprincipes van internationale handel te begrijpen; zoals tarieven en douaneregelingen, maar ook om te begrijpen hoe dit van invloed is op samenlevingen, regio's en het milieu.

Deze Pathway maakt gebruik van onze sterke punten in onderzoek op het gebied van internationaal handelsrecht, EU-wetgeving, de wet van relatieve regionale integratie en transnationale economische betrekkingen op grotere schaal. De belangrijkste focus ligt op het multilaterale handelssysteem en de wet van de Wereldhandelsorganisatie. Met onze modules kunt u een diepgaande specialisatie ontwikkelen op belangrijke verwante gebieden, zoals het milieu, overheidsopdrachten of mededingingsrecht.... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Birmingham - College of Arts and Law

Deze Pathway maakt gebruik van de jarenlange onderzoekskrachten van Birmingham op het gebied van strafrecht en strafrecht. Strafrecht houdt zich bezig met de meest potent ... [+]

Deze Pathway maakt gebruik van de jarenlange onderzoekskrachten van Birmingham op het gebied van strafrecht en strafrecht. Strafrecht houdt zich bezig met de meest potentieel invasieve bewering van de staat door de staat: als u zich niet aan de wet houdt, wordt u gestraft. Deze Pathway biedt een holistische analyse van het strafproces door een analyse van de wet, zijn filosofische onderbouwing en zijn werking in de praktijk.

Studenten kunnen studeren om een breed overzicht van strafrechtelijke processen te krijgen of zich te specialiseren in bepaalde aspecten, uiteenlopend van theorieën, politiezorg, gezondheidsaspecten van strafrecht of zelfs internationale aspecten van samenwerking op het gebied van wetshandhaving. Veel modules zijn gemaakt en worden gegeven door vooraanstaande wetenschappers in het betreffende vakgebied en studenten profiteren van nauw contact met onderzoekers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Birmingham: Your City; Your Home

The Birmingham LLM