University of Birmingham - College of Arts and Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ons College of Arts and Law Graduate School is een levendige internationale gemeenschap van meer dan 1500 postdoctorale studenten. We profiteren van uitstekende onderzoeksbronnen en een ondersteunende omgeving waarin uw onderzoek floreert. Ons team van academische en operationele medewerkers bevindt zich in het Arts-gebouw op de hoofdcampus van Edgbaston en staat klaar om ondersteuning en advies te bieden wanneer u het nodig hebt.

Als College hebben we faciliteiten van topklasse die de interactie tussen disciplines en onderzoeksgebieden stimuleren, zodat je onder gelijkgestemde mensen bent en je de stimulatie, ondersteuning en uitdagingen krijgt die je nodig hebt om te slagen.

De universiteit van Birmingham

Birmingham is voortdurend in ontwikkeling en evolueert in zijn wens om een ​​toonaangevende wereldwijde universiteit te worden. Dit wordt bereikt door onze verbeterde onderzoeksmacht en bereik; het onderscheidend vermogen van onze uitzonderlijke studentenervaring; de breedte en diepgang van onze academische portfolio; onze omvang en de omvang van onze wereldwijde netwerken.

De stad Birmingham

Birmingham transformeert niet langer; het is getransformeerd. Met onafhankelijke restaurants, winkels en bars in het centrum en populaire wijken in de stad, ligt dit nieuwe en levendige Birmingham genesteld tussen de lokale markten, iconische gebouwen van ons industrieel erfgoed en hedendaagse architectuur, zoals de nieuwe bibliotheek van Birmingham.

Nieuwe bars en winkels openen regelmatig terwijl de stad haar jeugdige en unieke identiteit blijft opbouwen. Er is zoveel diversiteit en geschiedenis in Birmingham dat de winkels, het eten en de locaties dit weerspiegelen. Oude iconen zoals de Custard Factory herbergen alternatieve winkels en bars, op slechts een korte wandeling van de beroemde groothandelsvis- en voddenmarkten van Birmingham, die allemaal dicht bij het nieuwe Grand Central treinstation en winkelgebied liggen.

Birmingham Law School

Al bijna een eeuw is de Birmingham Law School toonaangevend op het gebied van juridisch onderwijs en onderzoek. Vandaag blijven we onze studenten voorzien van innovatief, uitdagend en door onderzoek aangestuurd onderwijs.

De Birmingham LLM duurt een jaar (fulltime) of twee jaar (parttime) om te voltooien en omvat de studie van zes gespecialiseerde modules en een proefschrift. Aanvragers moeten een goede bachelordiploma in de rechten of gelijkwaardig hebben.

Met de Birmingham LLM kunnen studenten een algemene route volgen, met volledige flexibiliteit bij het selecteren van modules, of een van onze gespecialiseerde Pathways . Bij een aanvraag voor de Birmingham LLM hoeven studenten niet te beslissen of ze zich in dat stadium willen specialiseren, omdat Pathway specialismen kunnen worden besloten zodra studenten aan de cursus beginnen.

Het Shakespeare-instituut

Het Shakespeare Institute, gevestigd in Stratford-upon-Avon, is sinds de oprichting in 1951 een baken voor de internationale Shakespeare-beurs.

Studenten van het Shakespeare-instituut profiteren van onze opwindende samenwerking met het RSC, waardoor de universiteit een Founding Partner van The Other Place is geworden. The Other Place is het creatieve centrum van het RSC voor repetitie, training, leren en onderzoek. Onze studenten hebben nu toegang tot creatieve en onderwijsruimtes op The Other Place, evenals de expertise van RSC-artiesten en -beoefenaars.

Locaties

Birmingham

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden