Lees de Officiële Beschrijving

Krijgen een gewaardeerde diploma van overal in de wereld

Wat uw locatie, kunt u een gewaardeerde diploma van de Universiteit van Londen te krijgen door het bestuderen van de Universiteit van Londen Internationale Programma's.

De University of London International Academy werkt samen met 11 Colleges van de Universiteit van Londen naar flexibele en afstandsonderwijs programma's wereldwijd aanbieden.

"Meeting soortgelijke gelijkgestemde individuen, werken via kwesties samen, het uitbreiden van onze horizon, de bouw van aspiraties en dromen -. Dat is onbetaalbaar" Olga Zhukova MBA-student - Universiteit van Londen Internationale Programma's - vertelt over de MBA Plenaire.

Wereldleiders in afstandsonderwijs

Sinds de oprichting in 1858 van de Universiteit van Londen Internationale Programma's de levens van duizenden studenten over de hele wereld heeft verrijkt. Het is uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider in afstand en flexibele studie, met meer dan 54.000 studenten in meer dan 180 landen.

Vorm aan de wereld

Oud-studenten en alumni hebben geholpen vorm aan de wereld. Niet alleen hebben ze overwonnen vele persoonlijke obstakels om te studeren, maar ze hebben ook gewonnen Nobelprijzen, bestuurde landen en schriftelijke grote werken van de literatuur.

Een programma die bij u past

Of je nu een undergraduate, of een professioneel ogende om je carrière te nemen naar het volgende niveau, de Universiteit van Londen Internationale Programma heeft een programma om u aan te passen.

U kunt kiezen uit meer dan 100 graden, diploma's, certificaten en individuele modules op Hbo of postdoctoraal niveau. Als u op zoek bent om carrière te veranderen, onze flexibele manier van studeren betekenen kunt u uw vaardigheden te verbeteren, zonder het opgeven van uw huidige baan.

Afstand, online en flexibel leren

Als u wilt een kwalificatie te krijgen die u zullen helpen ontwikkelen of wijzigen van uw carrière, of als u geïnteresseerd bent in te verdiepen in een onderwerp dat u inspireert wij kunnen aanbieden zijn:

de flexibiliteit studiemateriaal leerzorg en de kwalificaties.

Studeren aan een tempo dat bij u past

U hoeft niet om je leven in de wacht gezet om te studeren. Onze flexibele studie periodes - met opties voor full-time of part-time studie - kunt u uw studie passen rond uw werk en gezin.

Studeren waar je ook bent

Als u op reis voor het werk of hebben plannen om in het buitenland te gaan, maak je geen zorgen - je kunt je studie mee te nemen dankzij onze online leeromgeving. U kunt ook gaan zitten je examens bij examen centra over de hele wereld.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of London LLM

Krijgen een prestigieuze universiteit van Londen LLM door afstandsonderwijs De LLM (Master of Laws) is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten, verge ... [+]

Krijgen een prestigieuze universiteit van Londen LLM door afstandsonderwijs

De LLM (Master of Laws) is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten, vergelijkbaar met een MBA in business en management.

Waardevol voor zowel juridische als niet-juridische professionals

Een waardevolle kwalificatie voor zowel juridische als niet-juridische professionals, de Universiteit van Londen Internationale Programma's LLM, bestudeerd door afstandsonderwijs, biedt breedte en flexibiliteit, zodat u uw LLM mate aanpassen aan uw persoonlijke en professionele belangen te ontmoeten, zonder noodzakelijkerwijs gespecialiseerd in één gebied van het recht.

Dit LLM door afstandsonderwijs biedt een van de breedste keuzes van modules op de mondiale markt, met inbegrip van: Handels- en vennootschapsrecht [LLM met een specialisatie in handels- en vennootschapsrecht natuurlijk pagina] International Business Law [LLM met een specialisatie in International Business Law cursus pagina] Human Rights Law [LLM met een specialisatie in Human Rights Law cursus pagina] International Dispute Resolution [Specialisatie verdeling: International Dispute Resolution] Public International Law [Specialisatie verdeling: Public International Law] Zeerecht [Specialisatie verdeling: Zeerecht] Bank- en Financieel Recht [Specialisatie verdeling: Bank- en Financieel Recht] Toegang en keuze ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
August 2019
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands