Lees de Officiële Beschrijving

Krijg een gewaardeerde kwalificatie van overal ter wereld

Wat uw locatie ook is, u kunt een gewaardeerde kwalificatie behalen aan de University of London door te studeren aan de University of London International Programs.

De University of London International Academy werkt samen met 11 Colleges van de Universiteit van Londen om wereldwijd flexibele en afstandsonderwijsprogramma's aan te bieden.

"Ontmoet gelijkgestemde individuen, samen door problemen werken, onze horizon verbreden, aspiraties en dromen opbouwen - dat is onbetaalbaar." Olga Zhukova MBA-student - University of London International Programs - vertelt over de MBA-plenaire vergadering.

Wereldleiders in afstandsonderwijs

Sinds de oprichting in 1858 heeft de University of London International Programs het leven van duizenden studenten over de hele wereld verrijkt. Het is uitgegroeid tot een wereldleider in afstand en flexibele studie, met meer dan 54.000 studenten in meer dan 180 landen.

Vorm de wereld

Oud-studenten en alumni hebben de wereld vormgegeven. Ze hebben niet alleen veel persoonlijke obstakels overwonnen om te studeren, maar ze hebben ook Nobelprijzen gewonnen, landen bestuurd en grote literatuur geschreven.

Een programma dat bij u past

Of je nu een undergraduate bent of een professional die je carrière naar een hoger plan wilt tillen, de University of London International Programs heeft een programma dat bij je past.

U kunt kiezen uit meer dan 100 graden, diploma's, certificaten en individuele modules op undergraduate of postdoctorale niveau. Als u van loopbaan wilt veranderen, betekent onze flexibele studiemethode dat u uw vaardigheden kunt verbeteren zonder uw huidige baan op te geven.

Afstand, online en flexibel leren

Als je een kwalificatie wilt behalen die je helpt je carrière te ontwikkelen of te veranderen, of als je geïnteresseerd bent om je te verdiepen in een onderwerp dat je inspireert, kunnen we bieden:

  • de flexibiliteit
  • studiemateriaal
  • leerondersteuning
  • en de kwalificaties.

Studeer in een tempo dat bij u past

Je hoeft je leven niet op te houden om te studeren. Onze flexibele studieperiodes - met opties voor een voltijdse of deeltijdstudie - stellen u in staat om uw studie te passen rond uw familie- en werkverplichtingen.

Bestudeer waar je ook bent

Als u voor uw werk reist of plannen hebt om naar het buitenland te verhuizen, hoeft u zich geen zorgen te maken - u kunt uw studies meenemen dankzij onze online leeromgeving. U kunt uw examens ook instellen bij examencentra over de hele wereld.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of London LLM

Krijgen een prestigieuze universiteit van Londen LLM door afstandsonderwijs De LLM (Master of Laws) is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten, verge ... [+]

Krijgen een prestigieuze universiteit van Londen LLM door afstandsonderwijs

De LLM (Master of Laws) is een internationaal erkende postdoctorale graad in de rechten, vergelijkbaar met een MBA in business en management.

Waardevol voor zowel juridische als niet-juridische professionals

Een waardevolle kwalificatie voor zowel juridische als niet-juridische professionals, de Universiteit van Londen Internationale Programma's LLM, bestudeerd door afstandsonderwijs, biedt breedte en flexibiliteit, zodat u uw LLM mate aanpassen aan uw persoonlijke en professionele belangen te ontmoeten, zonder noodzakelijkerwijs gespecialiseerd in één gebied van het recht.

Dit LLM door afstandsonderwijs biedt een van de breedste keuzes van modules op de mondiale markt, met inbegrip van: Handels- en vennootschapsrecht [LLM met een specialisatie in handels- en vennootschapsrecht natuurlijk pagina] International Business Law [LLM met een specialisatie in International Business Law cursus pagina] Human Rights Law [LLM met een specialisatie in Human Rights Law cursus pagina] International Dispute Resolution [Specialisatie verdeling: International Dispute Resolution] Public International Law [Specialisatie verdeling: Public International Law] Zeerecht [Specialisatie verdeling: Zeerecht] Bank- en Financieel Recht [Specialisatie verdeling: Bank- en Financieel Recht] Toegang en keuze ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands