Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor Lincoln?

Sinds de opening door Koningin Elizabeth II in 1996 heeft de University of Lincoln meer dan £ 300 miljoen geïnvesteerd in haar gebouwen en faciliteiten. De moderne studentgecentreerde omgeving is gebaseerd op de pittoreske jachthaven van Brayford Pool, en alles wat studenten nodig hebben, is op de campus of op korte loopafstand. De University of Lincoln staat op de 17e plaats in het VK in The Guardian University Guide 2020 , werd ook bekroond met Gold in het Teaching Excellence Framework en werd ook 10e in het VK voor universitaire faciliteiten in de Times Higher Education Student Experience Survey 2018.

Lincoln is een van de grootste historische steden ter wereld en staat bekend om zijn samensmelting van oud en nieuw . Lincolnshire is de geboorteplaats van de beroemde natuurkundige en wiskundige Sir Isaac Newton, en de eerste vrouwelijke premier van het VK, Margaret Thatcher. Meer recentelijk is de stad Lincoln te zien geweest in Downton Abbey en The Da Vinci Code.

De wereldwijde afgestudeerde gemeenschap van de University of Lincoln omvat meer dan 90.000 voormalige studenten in 135 landen . Afgestudeerden van Lincoln zijn doorgegaan met het vinden van banen bij grote bedrijven en organisaties over de hele wereld, waaronder de BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank en Rockstar Games.

Een unieke ervaring

De beroemde Steep Hill van de stad - een prachtige geplaveide straat met boetieks en tearooms - biedt de toegangspoort tot het historische Cathedral Quarter en Bailgate gebied waar onafhankelijke winkels en cafés zich nestelen tussen de muren van het middeleeuwse Lincoln Castle en de grandeur van de kathedraal van Lincoln.

De diploma-uitreikingen van de University of Lincoln vinden plaats in de historische omgeving van de kathedraal van Lincoln, waardoor u herinneringen kunt creëren die een leven lang meegaan.

Het proeven van het verleidelijke lokale eten van de provincie is een must, van de beroemde Lincolnshire-worst tot heerlijke kazen en zelfgemaakt pruimenbrood. Lincoln heeft een verscheidenheid aan restaurants en cafés die gespecialiseerd zijn in gerechten uit de hele wereld. Voorbeelden hiervan zijn Chinees, Koreaans, Spaans, Grieks en Mexicaans. Er zijn ook verschillende oosterse en Europese voedingswinkels en een halal slager. Mis de beroemde kerstmarkt van de stad in december niet.

Een focus op inzetbaarheid

Elk jaar verwelkomt de universiteit een reeks gastsprekers die inspirerende lezingen houden op hun respectieve gebieden als onderdeel van onze lezingenreeks Great Lives. Eerdere voorbeelden zijn BBC-presentator Chris Packham en ExoMars ruimtevaartuigingenieur Abbie Hutty.

De benadering van de University of Lincoln om met werkgevers samen te werken , is erkend door een reeks nationale prijzen en onderscheidingen, waaronder een Lord Stafford Award (2011) ter erkenning van partnerschappen met bedrijven, en een Times Higher Education Award voor uitstekende werkgeversbetrokkenheid (2012 ).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of Lincoln

De LLM Conflict and Disaster Law is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise willen ontwikkelen in conflict- en rampenrecht. ... [+]

De cursus

De LLM Conflict and Disaster Law is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise willen ontwikkelen in conflict- en rampenrecht.

Het doel van het programma is om studenten uit te rusten met een kritisch inzicht in hoe de wet, het beleid en de praktijk van invloed zijn op de reacties op conflicten en rampen, zowel in menselijke als in milieusituaties.

Een substantieel proefschrift is vereist als onderdeel van je studie, die is ontworpen om je in staat te stellen je onderzoeksvaardigheden te verbeteren terwijl je een gedetailleerd onderzoek uitvoert in een gebied naar keuze.

modules

Internationaal strafrecht (optie) †Internationale milieuwetgeving (optie) †Internationale mensenrechten (kern)De EU als wereldspeler: EU-wet op de externe betrekkingen (optie) †... [-]
Verenigd Koninkrijk Lincoln
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Het LLM International Law-programma is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise in het internationale recht willen ontwikkelen. Dit programma biedt u de mogel ... [+]

Het LLM International Law-programma is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise in het internationale recht willen ontwikkelen.

Dit programma biedt u de mogelijkheid om een ​​grondig begrip van de wet te ontwikkelen met betrekking tot belangrijke internationale onderwerpen. U wordt aangemoedigd om de rol van de wet in internationale aangelegenheden te beschouwen en een kritisch inzicht te ontwikkelen in hoe de wet alle aspecten van de internationale activiteit beïnvloedt, van handel en vervolging van misdrijven tot het gebruik van geweld in internationale betrekkingen, mensenrechten en bescherming de omgeving.

U krijgt de gelegenheid om de rol en relaties van internationale organisaties en instellingen zoals de VN, het Internationaal Gerechtshof en de EU te onderzoeken. Programma-inhoud wordt geïnformeerd door de nieuwste discussies en ontwikkelingen in het internationale recht en heeft tot doel studenten te betrekken bij concrete gevallen en dilemma's.... [-]

Verenigd Koninkrijk Lincoln
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De LLM International Corporate and Commercial Law is ontworpen voor afgestudeerden in het recht en professionals die de gespecialiseerde juridische expertise willen ontwi ... [+]

De cursus

De LLM International Corporate and Commercial Law is ontworpen voor afgestudeerden in het recht en professionals die de gespecialiseerde juridische expertise willen ontwikkelen die vereist is in de wereldeconomie van vandaag.

Het belang van nationale grenzen neemt af en uitgebreide kennis van de wet die internationale handels- en handelsrelaties beheert, is van het grootste belang. Dit programma biedt u de mogelijkheid om een grondige kennis te ontwikkelen van de wet- en regelgeving die zakelijke en commerciële activiteiten over nationale grenzen regelt.

Dit programma geeft je de gelegenheid om na te denken over de private en publieke dimensies van de wettelijke regels die nodig zijn om de wereldeconomie te besturen, en is erop gericht je voor te bereiden op de veranderende en dynamische aard van juridische relaties tussen bedrijven, individuen en staten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Lincoln
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Change your World at the University of Lincoln

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, Engeland, Verenigd Koninkrijk