Lees de Officiële Beschrijving

Wereldklasse onderwijs en onderzoek

De Universiteit van Lincoln is gouden in het Onderwijs Excellence Framework 2017, beoordeeld als consistente uitmuntend onderwijs, leer en uitkomsten voor haar studenten. De universiteit heeft ook een internationale reputatie opgebouwd voor de kwaliteit van onderwijs en onderzoek, waarbij academici en studenten samenwerken op grote projecten op verschillende gebieden, zoals gevarieerd als kankerbehandeling, waterbehoud en koolstofarme technologie.

De Universiteit van Lincoln is geprezen door het Quality Assurance Agency voor zijn aanpak om de leermogelijkheden van studenten te verbeteren. Lincoln is gerangschikt als een top 50 Britse instelling in zowel The Guardian University Guide 2018 als The Complete University Guide 2017. De Universiteit van Lincoln is ook in de top tien van het Verenigd Koninkrijk uitgeroepen tot studententevredenheid door studenten en internationale studenten in de Whatuni Student Choice Awards 2017.

Historische stadscentrum locatie

De bekroonde campus van de Universiteit van Lincoln biedt een moderne, studentengerichte omgeving in de pittoreske Brayford Pool jachthaven, waar alles wat je nodig hebt, is op de campus of op een korte wandeling in het stadscentrum. Met zijn middeleeuwse kasteel en een van de mooiste kathedralen in Europa, is Lincoln doordrongen van de geschiedenis en de thuisbasis van galeries, bioscopen, winkels, restaurants, bars en nachtclubs.

Belangrijke feiten over de Universiteit van Lincoln

1. Een universiteit die werkt met zijn stad en over het hele land

 • De universiteit heeft ongeveer 200 miljoen dollar geïnvesteerd in de prachtige Brayford Pool Campus, die een city-site brownfield-site heeft omgevormd, het gebied heeft vernieuwd en beleggingen uit de retail-, vrijetijds- en vastgoedindustrie heeft aangetrokken. We zijn van plan om de komende jaren nog eens 130 miljoen pond op de campus te investeren.
 • De Universiteit van Lincoln wordt geschat op meer dan 300 miljoen dollar aan de lokale economie, waardoor de lokale economische groei wordt verdubbeld en meer dan 3.000 nieuwe banen gecreëerd.
 • Het universiteit's bekroonde business incubation center, Sparkhouse, heeft meer dan 300 nieuwe en groeiende bedrijven ondersteund om zich in de regio te vestigen en meer dan 450 nieuwe banen te creëren.

2. Ondersteuning van de Britse industrie en de economie

 • Lincoln is erkend om de weg te leiden in succesvolle partnerschappen met bedrijven. Dit werd opgemerkt in de recente recensies in links tussen industrie en academie door Sir Andrew Witty en Sir Tim Wilson.
 • Het National Center for Food Manufacturing op de Holbeach campus van de universiteit is een state-of-the-art opleidingsfaciliteit, gesponsord en bijgewerkt door de multi-billion pound food industry.
 • De universiteit levert werkgericht leren voor de industrie en het ministerie van defensie, het vergroten van de arbeidskrachten en het besparen van de Britse belastingbetaler miljoenen ponden.
 • Lincoln heeft 25 jaar in samenwerking met Siemens plc de eerste technische school van Groot-Brittannië geopend. Deze baanbrekende benadering voor het werken met werkgevers is erkend door een reeks nationale prijzen en accolades, waaronder een Times Higher Education Award en een Lord Stafford Award.
 • De universiteit heeft in samenwerking met Lincolnshire Co-operative het centrum van Lincoln Science and Innovation in het nieuwe centrum van Lincoln ontworpen als een hub voor investeringen in wetenschap en technologie. Het vlaggenschip Joseph Banks Laboratories opende in september 2014.
 • De expertise van Lincoln-academici en afgestudeerden is ingebed in nationale en lokale bedrijven via Knowledge Transfer Partnerships.
 • Contractonderzoek en consultancy die de afgelopen vijf jaar door de universiteit door bedrijven en de publieke sector zijn gekocht, is bijna 16 miljoen dollar waard.

3. Onderzoek met echte impact voor mensen en samenleving

 • De Universiteit van Lincoln produceert wereldwijde onderzoek in vele vakgebieden.
 • Meer dan de helft (53%) van het onderzoek dat de Universiteit heeft ingediend bij het nationale Research Excellence Framework 2014 werd beoordeeld als internationaal uitstekend of wereldleider - de hoogste standaarden.
 • Het academisch personeel van de universiteit omvat meer dan 60 substantieve professoren, die een bloeiende onderzoekscultuur ondersteunen en een hoogwaardige studentenervaring bieden.
 • De universiteit is de thuisbasis van meer dan 40 onderzoekscentra en onderzoeksgroepen, onderzocht onderwerpen van Vision Engineering en Autonomous Systems tot Conservation and Cultural Heritage.
 • Belangrijke onderzoeksprojecten van de universiteit profiteren samenleving op gebieden die afwijken van nieuwe vaccinontwikkeling, agri-food technologie, medische beeldvorming voor kankerdiagnose, anti-terroristische bewaking, behoud van historische gebouwen, behandeling van slapeloosheid en taalontwikkeling van kinderen.
 • Een multidisciplinaire aanpak zorgt ervoor dat veel projecten deskundigen uit de verschillende scholen en colleges van de universiteit behoren. Bijvoorbeeld, het Lincoln Institute for Health brengt expertise op die gebaseerd is op laboratorium gebaseerde wetenschap op frontline medische interventies.
 • De universiteit is toegewijd aan onderzoeksgerichte onderwijzen over het curriculum, waardoor de studenten de kans krijgen om samen met postgraduaten en academisch personeel te werken aan onderzoeksprojecten via het pionierende initiatief van Student as Producer.

4. Zeer tevreden studenten

 • Lincoln is 11e in het Verenigd Koninkrijk voor studententevredenheid in het Nationale Studentenonderzoek (NSS) 2016. Daarnaast is Lincoln als nummer één op een aantal NSS-vakgebieden ondergebracht, waaronder Zoology, Transport and Travel, Design, Biochemistry and Animal Science.
 • De universiteit is toegewijd aan het ontwikkelen van ondernemende afgestudeerden, met Lincoln studenten genieten van goede afgestudeerde vooruitzichten en veel verder gaan hun eigen succesvolle bedrijven te starten. Negentig vijf procent van onze meest recente afgestudeerden stonden zes maanden na hun opleiding af, met bijna driekwart op het niveau van de afgestudeerde niveaus [Werken van Leavers uit het hoger onderwijsonderzoek 2014/15, gepubliceerd juli 2016].
 • Samenwerken met de Studentenunie stelt de Universiteit van Lincoln in staat om voortdurend een geweldige studentervaring te verbeteren

5. Verbintenis tot academische uitmuntendheid

 • In de meest recente beoordeling van het Quality Assurance Agency heeft de universiteit een uitstekend resultaat behaald en werd geprezen voor de innovatieve manieren waarop het haar studenten een stem geeft.
 • Lincoln is trots om geaccrediteerd te worden door een aantal beroepsorganisaties, waaronder de Raad voor Verpleegkunde en Verloskundigen, Koninklijke Farmaceutische Maatschappij van Groot-Brittannië, Raad voor Beroepszaken, Algemene Maatschappelijke Raad, Britse Psychologische Maatschappij, Nationale Raad voor de Opleiding van Journalisten, Periodieke Opleiding Raad, Geoktrooieerd Instituut voor Milieugezondheid, Geoktrooieerd Instituut voor Personeel en Ontwikkeling, Geoktrooieerd Instituut voor Logistiek en Transport, Rechtsmaatschappij, Barraad en Instituut voor Biomedische Wetenschappen.

6. Globale betrokkenheid

 • Ongeveer 100 verschillende nationaliteiten zijn vertegenwoordigd onder de studentenpopulatie van de universiteit van Lincoln.
 • De universiteit heeft partnerships met grote universiteiten over de hele wereld en het Internationaal Studiecentrum werkt aan het uitbreiden van haar wereldwijde bereik.
 • De Universiteit van Lincoln ondersteunt multinationale bedrijven en organisaties in hun opleidings-, opleidings-, onderzoeks- en adviesbehoeften.
 • De universiteit speelde een belangrijke rol in lokale, nationale en internationale feesten die de 800ste verjaardag van Magna Carta in 2015 markeren, waaronder de oprichting van 1215.today - een groot nieuw digitaal kunstplatform ondersteund door Arts Council England.

7. Rijden verandering in het hoger onderwijs

 • De universiteit leidde het pionierende Learning Landscapes project om academische ruimtes van de toekomst te ontwerpen.
 • Lincoln leidde het innovatieve Student as Producer-project, een belangrijk initiatief op het gebied van het hoger onderwijs, gefinancierd in het kader van het onderzoek, om vanaf het begin van hun studie studentenonderzoek te onderzoeken en te bevorderen.
 • De vice-kanselier van Lincoln, professor Mary Stuart, is lid van de raad van financieringsraad voor hoger onderwijs voor Engeland en vice-voorzitter van de Universitaire Alliantie.

8. Sterke community focus

 • De Universiteit van Lincoln is een supporter van het Lincoln Book Festival, Lincolnshire Business Awards, Lincolnshire Sports Awards en het Frequency Festival of Digital Culture.
 • De Brayford Campus beschikt over spectaculaire kunstlocaties in het Lincoln Performing Arts Center, een van de grootste theaters in de regio, de live muziekmuseum Engine Shed en de Project Space Plus kunstgalerie.
 • De Universiteit herbergt een breed scala van openbare lectures, waaronder de Great Lives gastcollegeserie, die internationaal erkende experts op het podium brengt om hun leer, ervaring en expertise te delen. Sprekers hebben Sir John Hurt, Professor Lord Robert Winston en Baroness Susan Greenfield opgenomen.
 • De Universiteit van Lincoln is een partner in het cultureel- en kunstpartnerschap van Lincoln, een lichaam dat publieke en private organisaties over de hele stad brengt om toerisme en de bezoekerseconomie te ondersteunen en te verbeteren.
 • Siren FM, gevestigd in industrie-standaardstudio's in de Lincoln School of Film & Media, was het eerste full-scale community radio station in Groot-Brittannië die door een universiteit wordt georganiseerd. Het werd in 2013 en 2014 uitgeroepen naar East Midlands Radio Station van het Jaar.
 • Elk jaar dragen meer dan 1.500 Lincoln studenten ongeveer 15.000 vrijwilligersuren aan waardevolle gemeenschapsprojecten in en rond de stad en de bredere regio Lincolnshire. De totale economische waarde van de vrijwilligerswerk door de universiteitsgemeenschap wordt geschat op bijna £ 500.000.

9. Sociale mobiliteit en diversiteit

 • De universiteit streeft ernaar om ambities tussen 14 en 19-jarigen te verhogen en werkt lokaal en nationaal met scholen om voortgang te bevorderen en te helpen bij het hoger onderwijs.
 • Als onderdeel van het programma NNCO (National Networks for Collaborative Outreach) van de regering leidt de Universiteit Lincoln het Lincolnshire Outreach Network, dat meer jongeren stimuleert en ondersteunt van lokale scholen en hogescholen om toegang te krijgen tot hoger onderwijs.
 • In 2013 trad Lincoln bij het Sorrell Foundation Network en de universiteit gastheer de National Art and Design Saturday Club. Dit gratis programma van evenementen voor lokale middelbare school leerlingen stimuleert creativiteit door deskundig onderwijs in ontwerpvakken te bieden met toegang tot de universiteitsleiderfaciliteiten
 • De universiteit ondersteunt studenten met minder bevoorrechte achtergronden door een aantal beurzen en beurzen aan te bieden. Dit zijn onder andere de Universiteit van Lincoln Scholarship, de Vice Chancellor's Scholarship, de Excellence Scholarship, Lincoln Graduate Scholarship en de Blackburn Beurs. Door middel van haar partnerschappen in de sector biedt het ook Santander Scholarships en Siemens Engineering Beurs.

10. Kwaliteit en succes in een paar korte jaren

 • De Universiteit van Lincoln was de eerste nieuwe stadscentrum campus die in 25 jaar wordt gebouwd dankzij publieke en prive-abonnement die 32 miljoen pond draagt.
 • De Lincoln campus werd officieel geopend door Haar Majesteit De Koningin in 1996. De voormalige Universiteit van Lincolnshire en Humberside werd in 2001 de Universiteit van Lincoln.
 • De Universiteit herbergt nu ongeveer 13.000 studenten en 1.500 medewerkers over campussen in Lincoln, Riseholme en Holbeach.
 • De studentenunie van de universiteit van Lincoln won de titel Studentenbond van het Jaar bij de NUS-toekenning 2014.
 • De faciliteiten van de universiteit werden gebruikt voor het Olympische en Paralympische Spelen van Londen 2012 als een Pre-Games Training Camp door paralympische atleten.
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of Lincoln

De LLM Conflict and Disaster Law is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise willen ontwikkelen in conflict- en rampenrecht. ... [+]

De cursus

De LLM Conflict and Disaster Law is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise willen ontwikkelen in conflict- en rampenrecht.

Het doel van het programma is om studenten uit te rusten met een kritisch inzicht in hoe de wet, het beleid en de praktijk van invloed zijn op de reacties op conflicten en rampen, zowel in menselijke als in milieusituaties.

Een substantieel proefschrift is vereist als onderdeel van je studie, die is ontworpen om je in staat te stellen je onderzoeksvaardigheden te verbeteren terwijl je een gedetailleerd onderzoek uitvoert in een gebied naar keuze.

modules

Internationaal strafrecht (optie) †Internationale milieuwetgeving (optie) †Internationale mensenrechten (kern)De EU als wereldspeler: EU-wet op de externe betrekkingen (optie) †... [-]
Verenigd Koninkrijk Boston
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

Het LLM International Law-programma is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise in het internationale recht willen ontwikkelen. Dit programma biedt u de mogel ... [+]

Het LLM International Law-programma is bedoeld voor diegenen die gespecialiseerde expertise in het internationale recht willen ontwikkelen.

Dit programma biedt u de mogelijkheid om een ​​grondig begrip van de wet te ontwikkelen met betrekking tot belangrijke internationale onderwerpen. U wordt aangemoedigd om de rol van de wet in internationale aangelegenheden te beschouwen en een kritisch inzicht te ontwikkelen in hoe de wet alle aspecten van de internationale activiteit beïnvloedt, van handel en vervolging van misdrijven tot het gebruik van geweld in internationale betrekkingen, mensenrechten en bescherming de omgeving.

U krijgt de gelegenheid om de rol en relaties van internationale organisaties en instellingen zoals de VN, het Internationaal Gerechtshof en de EU te onderzoeken. Programma-inhoud wordt geïnformeerd door de nieuwste discussies en ontwikkelingen in het internationale recht en heeft tot doel studenten te betrekken bij concrete gevallen en dilemma's.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Lincoln

De LLM International Corporate and Commercial Law is ontworpen voor afgestudeerden in het recht en professionals die de gespecialiseerde juridische expertise willen ontwi ... [+]

De cursus

De LLM International Corporate and Commercial Law is ontworpen voor afgestudeerden in het recht en professionals die de gespecialiseerde juridische expertise willen ontwikkelen die vereist is in de wereldeconomie van vandaag.

Het belang van nationale grenzen neemt af en uitgebreide kennis van de wet die internationale handels- en handelsrelaties beheert, is van het grootste belang. Dit programma biedt u de mogelijkheid om een grondige kennis te ontwikkelen van de wet- en regelgeving die zakelijke en commerciële activiteiten over nationale grenzen regelt.

Dit programma geeft je de gelegenheid om na te denken over de private en publieke dimensies van de wettelijke regels die nodig zijn om de wereldeconomie te besturen, en is erop gericht je voor te bereiden op de veranderende en dynamische aard van juridische relaties tussen bedrijven, individuen en staten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Boston
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Change your World at the University of Lincoln

Address
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, Engeland, Verenigd Koninkrijk