University of Law GDL Courses

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER DE UNIVERSITEIT VAN WET

De University of Law is een van de langst bestaande gespecialiseerde aanbieders van juridische educatie in het Verenigd Koninkrijk. We kunnen onze oorsprong traceren tot 1876 met de oprichting van het toonaangevende zelfstudiebureau Gibson

Met een rijk erfgoed en een reputatie voor innovatie en hedendaagse onderwijsmethoden, richten we ons voortdurend op het ontwikkelen van de beste juridische geesten.

WAT MAAKT ONS ANDERS

Wat ons echt onderscheidt van andere universiteiten, is het leidende principe dat de huidige en toekomstige advocaten die we lesgeven alleen maar moeten leren in een realistische, professionele en hedendaagse context met veel praktische, interactieve betrokkenheid. Daarom houden we onze contacturen hoog en onze lesgroepen klein.

INNOVATIE EN HEDENDAAGS

ONDERWIJSACTIVITEITEN

Al onze cursussen - van onze bachelordiploma-wetenschappen tot ons gevarieerde aanbod van postdoctorale cursussen en professionele ontwikkelingsprogramma's - zijn ontworpen met een unieke, gevarieerde en innovatieve leerbenadering waarvan bewezen is dat het onafhankelijke, juristen oplevert die kunnen concurreren in de snel veranderende wereld van juridische diensten. Met onze focus op het ontwikkelen van vaardigheden in het oplossen van problemen, het afwegen van argumenten, kritisch denken en commercieel bewustzijn, zijn onze cursussen ontworpen om u voor te bereiden op de echte uitdagingen van de werkende wereld.

KRACHTIGE VERBINDINGEN

Ons trackrecord van uitmuntendheid in leren en ontwikkeling heeft ons geholpen om wereldwijde verbindingen tot stand te brengen binnen de markt voor juridische diensten. Dit is de reden waarom veel vooraanstaande internationale advocatenkantoren uitsluitend met ons samenwerken om hun mensen te ontwikkelen en waarom legale werkgevers van alle soorten onze studenten willen ontmoeten. Het is ook waarom rechtsscholen en professionele instanties over de hele wereld ervoor kiezen om strategische allianties met ons aan te gaan.

BEGRIJPEN VAN DE WET

De University of Law is een internationaal erkende expert op het gebied van recht. In plaats van ons te concentreren op wetenschappelijk onderzoek, willen we leiders zijn in kwesties die van belang zijn voor de advocatuur en de volgende generatie praktiserende advocaten. Onze cursussen gaan dieper in op de belangrijkste onderdelen van de wet en bieden een breder overzicht van het rechtssysteem om beter te kunnen contextualiseren wat er wordt geleerd.

DE MEEST ERVAREN TUTORS

Meer dan 250 van onze docenten zijn gekwalificeerde advocaten, waarvan er vele nog in de praktijk zijn en allen uitgebreide praktische ervaring hebben die ze kunnen doorgeven aan onze studenten. We faciliteren dit proces met een hoge mate van contact tussen student en docent en kleine klassen - een van de redenen waarom veel advocatenkantoren erop staan ​​dat hun stagiairs bij ons studeren.

FOCUS OP DE WERKBAARHEID

We richten ons uitsluitend op praktijkgerichte training en geven studenten toegang tot onze diensten voor deskundige rechtscarrières en een wettelijke vacaturebank zodra ze een plaats bij ons accepteren. Studenten profiteren ook van onze baanbrekende en bekroonde pro bono-programma's, waarmee ze waardevolle werkervaring opdoen door echte klanten uit de lokale gemeenschap te helpen.

TOEGANG VERGROTEN

Wij nemen onze verantwoordelijkheid om de toegang tot de advocatuur serieus te vergroten en bieden een breed scala aan beurzen om getalenteerde studenten van de Universiteit van Rechten te helpen bij het financieren van hun juridische opleiding en het realiseren van hun carrière-ambities.

Locaties

Birmingham

Address
Birmingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Bristol

Address
Bristol, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Chester

Address
Chester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Guildford

Address
Guildford, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Londen

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Londen

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Exeter

Address
Exeter, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Leeds

Address
Leeds, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Manchester

Address
Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

UK Online

Address
UK Online, Verenigd Koninkrijk

Lezing

Address
Lezing, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Liverpool

Address
Liverpool, Engeland, Verenigd Koninkrijk