University of Glasgow Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Glasgow

Aan de Universiteit van Glasgow dromen we van een betere wereld en worden we geïnspireerd om anderen te helpen deze te veranderen. Gerangschikt in de top 100 van 's werelds universiteiten door de QS World University Rankings 2021, stellen Glasgow's online masterprogramma's u in staat om uw ambities overal ter wereld te vervullen.

Meer te weten komen

Op grond van onze uitgebreide ervaring als toonaangevende academische organisatie, hebben we deze 100% -programma's ontwikkeld die de nadruk leggen op origineel onderzoek en innovatieve benaderingen om u te helpen uw carrière een boost te geven, ongeacht waar uw interesse / specialisme ligt.

Glasgow School of Medicine en de School of Education zijn zowel gerangschikt 1e in het Verenigd Koninkrijk, volgens de volledige University Guide 2021.

Online studeren betekent dat je je huidige carrière of verplichtingen niet hoeft op te offeren. U heeft overal en altijd toegang tot onze interactieve bronnen; dit omvat video, audio, live sessies en discussies waardoor je in contact kunt komen met je docenten en medestudenten.

Bij Glasgow ondersteunen we je om je ambities te verwezenlijken, online bij ons te studeren en vandaag de wereld te veranderen.

Meer te weten komen

Locaties

Glasgow

Address
Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: