University of Essex Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de University of Essex Online . Als u op zoek bent om uw professionele carrière te verbeteren, zijn onze online cursussen voor afstandsonderwijs en postdoctorale cursussen enkele van de meest kosteneffectieve, handige en flexibele manieren om het te doen. Verbeter zowel uw opleiding als uw carrière, ongeacht geografische locatie, werk of persoonlijke verplichtingen.

Door te studeren aan de University of Essex Online cursus University of Essex Online , ontvangt u uw kwalificatie van een hoog aangeschreven Britse universiteit en hebt u toegang tot alle academische ondersteuning die u op de campus zou verwachten.

Waarom studeren met de University of Essex Online ?

  • Vergroot uw carrière en verdien potentieel met vaardigheden die direct op de werkplek kunnen worden overgedragen.
  • Kwaliteitsonderwijs door professionals uit de industrie in combinatie met de nieuwste online educatieve technologie.
  • We hebben consequent uitstekende algemene tevredenheid met de studenten ontvangen van de onafhankelijke nationale studentenenquête, die een score van 89% behaalde voor de algehele tevredenheid van de studenten in 2019.

Over ons

We bieden cursussen online en online aan zowel Britse als internationale studenten, zodat ze kunnen profiteren van een flexibele studiebenadering met behoud van de kwaliteit en ondersteuning die je van een Britse topuniversiteit mag verwachten.

Onze gestructureerde cursussen voor afstandsonderwijs stellen je in staat om naar je diploma te werken met behulp van een unieke virtuele leeromgeving en hebben nog steeds toegang tot alle ondersteuning en faciliteiten die je op de campus zou verwachten. Of u nu een student bent die uw professionele carrière wil verbeteren of een schoolverlater die heeft gekozen voor een inkomen en waardevolle werkervaring tijdens het studeren, online studeren is een kosteneffectieve, handige en flexibele manier om dit te doen.

Locaties

Colchester

Address
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

LS1 2RP Colchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden