University of Edinburgh University of Edinburgh, School of Divinity

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de school

Theologie is sinds de oprichting van de universiteit in 1583 in Edinburgh onderwezen.

Locatie en gemeenschap

In de School of Divinity, ben je lid van twee gemeenschappen: New College, de historische thuisbasis van internationaal gerespecteerde geleerden van religie - en Edinburgh, een universiteit van wereldklasse in een van Europa's meest schilderachtige, bruisende steden.

New College is een iconisch deel van de skyline van Edinburgh, gelegen op de top van The Mound, dicht bij Edinburgh Castle, de National Gallery, Princes Street en Waverley Station, en een paar minuten lopen van andere universiteitsgebouwen en de belangrijkste universiteitsbibliotheek. Ons adres: New College, Mound Place, Edinburgh EH1 2LX.

Onze gemeenschap

De school bestaat uit ongeveer 40 academische stafleden, 300 niet-gegradueerde studenten en ongeveer 160 afgestudeerde studenten van over de hele wereld en met een verscheidenheid aan religieuze voorkeuren.

We hebben een persoonlijke interesse in onze studenten en bieden een gastvrije en vriendelijke omgeving om de opwindende en veeleisende studie van theologie en religieuze studies na te streven.

Niet-gegradueerde en postdoctorale studenten worden toegewezen aan personeelsleden die optreden als persoonlijke tutors en die studenten helpen hun studie succesvol te plannen.

Vanaf het eerste jaar hebben cursussen betrekking op tutorials van kleine groepen en het aanleren van seminars, evenals op lezingen. Met onze eigen bibliotheek en eetzaal in New College kan iedereen elkaar beter leren kennen.

De stad Edinburgh

Met zijn prachtige architectuur, rijke geschiedenis en literair erfgoed, prachtige parken en beroemde bezienswaardigheden, muziek, theater en sportfaciliteiten, evenementen in overvloed - niet in de laatste plaats het grootste kunstfestival ter wereld - is er voor iedereen iets te vinden in Edinburgh. Stranden, bergen en meren zijn allemaal gemakkelijk te bereiken. Schotland (en de wereld) is gemakkelijk bereikbaar via de weg, het spoor en de lucht, zodat u verder kunt reizen.

Onderwijs

We hebben een lange en gewaardeerde staat van dienst op het gebied van onderzoek, onderwijs en postuniversitair toezicht.

Ons huidige personeel bestaat uit wetenschappers met internationale reputatie in verschillende onderwerpen in theologie en religieuze studies.

The School of Divinity is verheugd om te melden dat het de 1e plaats in Schotland en de vierde plaats in het Verenigd Koninkrijk * voor theologie en religieuze studies in het 2014 Research Excellence Framework (REF) bereikte op basis van de kwaliteit en het volume van ons onderzoek.

En in de meest recente beoordeling van de kwaliteit van het onderwijs, werd de school als zeer goed beoordeeld.

Inkomende postdoctorale onderzoeksstudenten krijgen een opleidingscursus in onderzoeksmethoden aangeboden en krijgen vanaf de eerste weken tot de indiening van het proefschrift een consciëntieuze begeleiding. Er zijn ook speciale oriëntatie-evenementen voor buitenlandse studenten.

Degree-programma's

De niet-gegradueerde programma's omvatten de BA / MA in religieuze studies, de BD / BD Honours en de BA / MA-theologie.

Wij bieden onderwezen masteropleidingen in verschillende vakken, en onderzoek opleidingen aan beide meesters (MSc door Research, MPhil) en doctorale (PhD) niveaus.

De school biedt cursussen op vier vakgebieden:

  • Bijbelse studies
  • Geschiedenis van het christendom
  • Religieuze studies
  • Theologie en ethiek

E-learning

E-learning maakt deel uit van de innovatieve benadering van lesgeven aan New College.

Onderzoeksfaciliteiten

Het bibliotheekbezit dat beschikbaar is voor onderzoeksstudenten is aanzienlijk.

De New College Library staat bekend als de grootste afzonderlijke theologische collectie in Groot-Brittannië.

Het totale aantal bibliotheken in de verschillende universiteitsbibliotheken overschrijdt 2,25 miljoen volumes.

Bovendien heeft de National Library of Scotland (een nationale depotbibliotheek) meer dan vijf miljoen volumes.

Locaties

Edinburgh

Address
New College
Mound Place

EH1 2LX Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: