University of Edinburgh - School of Literatures, Languages and Cultures

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Een internationale gemeenschap in het hart van de Universiteit van Edinburgh, die verbanden legt tussen mensen en culturen en wordt omringd door bronnen en collecties van wereldklasse.

De universiteit van Edinburgh beïnvloedt de wereld sinds 1583 en is de ideale plek om je kennis van en bijdrage aan wereldwijde culturen te vergroten.

Onze School voor Literatuur, Talen en Culturen (LLC) biedt een van de meest uitgebreide talen van elke Britse universiteit, van Chinees tot Schots Gaelic. We geven alle zes officiële talen van de Verenigde Naties en acht van de talen van de Europese Unie.

Gevestigd in de eerste UNESCO-literatuurstad, zijn wij de thuisbasis van het oudste departement voor Engelse literatuur in het Verenigd Koninkrijk - een van de oudste ter wereld - en het oudste Keltische departement in Schotland. Het Arabisch is hier meer dan 260 jaar lang onderwezen.

Onze afgestudeerden vertellen ons dat ze de vriendelijkheid van LLC waarderen, de connecties die ze hier hebben gelegd en de diepgaande begeleiding van onze medewerkers, die experts zijn in hun vakgebied en gepassioneerd zijn over wat ze doen. We zijn trots op onze tradities, maar we zijn ook een plaats van gedurfde experimenten, altijd nieuwsgierig.

Onze inclusieve gemeenschap

Een diverse, gelijke en inclusieve gemeenschap - die mensen van alle achtergronden, ervaringen, leeftijden en capaciteiten bij elkaar brengt - is fundamenteel voor wie we zijn als een school voor literatuur, talen en culturen.

duurzaamheid

2016 Zilveren duurzaamheidsprijs110100_silver_award_2016.gif

De School voor Literatuur, Talen en Culturen kreeg in 2016 de Silver Sustainability Award voor 50 George Square.

De activiteit van de school ondersteunt de inzet van de Universiteit van Edinburgh voor duurzaamheid.

Locaties

Edinburgh

Address
School of Literatures, Languages and Cultures
50 George Square, EH8 9LH

Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: